№ 99. Ангели прочитають послання - 20 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
02:29
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 20 » № 99. Ангели прочитають послання
22:36
№ 99. Ангели прочитають послання

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 99. Ангели прочитають послання

Ісус: Хто прочитає послання? Ангели. Я буду біля них. Я хочу, щоб листи вийшли у світ. Я хочу цього, кажу тобі. Я хочу, щоб усі люди почули те, що Я кажу тобі. Не лише деякі а всі. Це особисті одкровення для кожного. Душі так потребують їх. Вони потребують цих послань.

Я – волаючий в пустелі. Приготуйте шляхи для Господа. Приготуйте шляхи для Творця. Він приходить немовлям у стайні. Його люди сплять. Де вони і що вони роблять зі своїми метушливими життями? Ангели прочитають послання. Вони сколихнуть небеса і всі знатимуть про Мою любов і Мою міць. Кричи з дахів про це. Проголоси: "день Господа наближається. Приготуйте для Нього дорогу". Чи ти виконаєш це прохання, чи донесеш Мої листи до людей?

Часу, дитино Моя, так мало. Ти маєш підготувати всіх моїми посланнями любові. Вони напівдрімають, вони засліплені. Вони ходять по землі з пов'язками на очах. Мій день похитне всі основи і вони знатимуть, що мають справу зі Мною. Всі точно будуть знати, що відбувається. Вони побачать Мою силу та міць. З небес буде знак, і всі зрозуміють, Хто його послав. А в наступні дні людські серця мають готуватися до Мого приходу. Я не прийду без попередження. Я прийду з усією своєю силою і ви знатимете, свідками чого станете. Люди повернуть свої серця до Мене за допомогою цих послань до Мене. Видай їх, кажу тобі, бо люди цього справді потребують. Я терплячий, але вимогливий. Приготуйся до цього Господнього дня. Я приходжу до вас, як немовля, під спів радісних ангельських хорів, Я ви знатимете, що Я дуже близько до вас. Істинно кажу, ви будете знати!

Що на них чекає у їхніх кволих серцях! Вони шукають таких марнот, поки Я , Бог, говорю до них у цих листах. Вони думають, за цим світом нічого немає. Яке ж пробудження чекає на них – повне пробудження!

Я стукаю, щоб ви приготувались до Мого приходу. Ви чуєте, як Я стукаю у ваші двері вночі? Приготуйте шляхи для Мене, щоб Мої діти могли почитати ці послання любові. Я могутній і достойний слави. Мої люди мають усвідомити Мою любов і неймовірну силу. Яку ознаку ви потребуєте? Ти думаєш ці послання – лише до тебе? Така сила та мудрість – лише для Ріти? Це не так. Вони для всіх! Все, що ти намагатимешся зробити, щоб видати ці листи, пройде легко.

Повільно, надто повільно. Проголоси Мої послання – Я є Господь і Я приходжу до вас немовлям, але яким могутнім! Мій день наближається. Ви надто зволікаєте, маленькі. У вас немає часу. Цей світ божевільний! Люди метушаться в універмагах. О, які нерозумні. Я приходжу до вас з немовлям. Це Мій день народження, але кого ви прославляєте? Ідолів! Цей світ геть хворий. Приготуйте Мені дорогу, маленькі. Часу так мало, не відкладайте більше, бо на вас Я покладаю Свої слова до світу. Вони мають велику силу, маленькі. Прочитайте їх! Що ви зробите з цими словами? Ви хочете доказів? Дивіться на Мене, розп'ятого на хресті. Від любові до вас Я помер жахливою смертю! Ви думаєте, Я б не зайшов так далеко, щоб врятувати душі Моїх діточок? Навіщо було б Мені приходити на цю землю, віддавати Своє життя за Мої прекрасні творіння, а потім, на цьому етапі, не послати хороших ліків для Моїх хворих діточок? Ви маєте ці ліки. Я їх виготовив із такою любов'ю і особисто передаю кожне послання, щоб повернути Моїх дітей до Моєї любові. Небеса захитаються і Син Людський з'явиться на хмарі, і слава Господня сяятиме вгорі!

Займіться ділом, маленькі. Ангели проголошують Мої слова у цих посланнях. Це Мій дар для Мої дітей – чіткі, зрозумілі листи, що проголошують Мою любов. Ви слухаєте? Ви думаєте, Я б не спробував усі способи, щоб урятувати Моїх улюблених діточок?

О, Я зроблю все, щоб врятувати їх, таких дратівливих та нерозумних, таких грішних у цьому злому світі, але таких дорогих Мені. Я прийду у своїй славі і хочу отримати кожнісіньку душу.

Я – Бог. Чому б Мені не говорити з вами? Я чекаю на вас, Я чекаю, чекаю, чекаю, але ви всі такі сліпі і нерозумні. Те, що ви робите, немає сенсу. Ви хворі, а ваші серця черстві. Але проголошуйте це! Я любив вас до смерті! Я люблю вас, навіть таких хворих! Я хочу, щоб ви об'єдналися під покровом Моєї Матері у молитві та прославі Бога.

Україно, повернись, поки ще не пізно. Прийди і прислухайся до Моїх закликів. Прийдіть, прийдіть, діти Мої. Часу так мало. Багато чого треба виправити у ваших серцях. Ви їх перетворили на камінь, а зараз вони знову мають ожити. Лише Я можу їх оживити.

Слухайте Мене уважно. Я ніжний та добрий. Моє серце повне любові. Я особисто передав ці листи Моїм дітям, і ви – Мої кур'єри. Розповсюдьте їх, маленькі. Ви надто зволікаєте.

Цього Різдва Моїм даром для Моїх дітей є любов. у цьому Центрі Я всіх омию Своєю милістю. Ваша відданість Мені приємна. Але ще більше має до вас приєднатися і багато з них ром'якшить свої серця для Бога. Я – Бог, маленькі. Я прийшов і помер жахливою смертю. Я закликаю вас розповсюдити ці послання. Нехай це буде ваша головна мета, щоби інші почули Мої листи любові, і знали, як Я люблю їх. Не зволікайте. Зробіть це зараз, маленькі.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
20 грудня (2:40 ранку) 1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.
Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 931 | Додав: sanator | Теги: Дкз, пісні Джублика, Закарпаття, коляди, колядки, вінчування, Джублик, Новий рік | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
5   [Матеріал]
Слава Ісусу Христу!Прошу про молитву за сцілення і оздоровлення мого дядька Романа після інсульту,зараз в комі,з дня на день вирішується його доля.4 дні в лікарні температура під 40.Прошу дуже дуже про молитву!

3   [Матеріал]
Слава Ісусу Христу, нашому Спасителю! Прошу помолитися за здоровя моєї мами і мого брата.Дякую

4   [Матеріал]
Слава навіки Богу !
ми молимось разом звами за виздоровлення вашої мами та братика та відправили Св. Літургію.
прошу всіх вказувати конкретні імена осіб за які треба молитись, ставити на від повідний день в Календарі подій

2   [Матеріал]
Слава навіки Богу !
ми молимось разом звами за виздоровлення слуги божої .
(будь ласка вписуйте імена за кого потрібно молитись щоб можна було відправити Святу літургію затих чи інших осіб).

1   [Матеріал]
Слава Ісусу Христу!Прошу,будь ласка помоліться за здоров'я моєї мами,яка зараз в лікарні лежить з мікро інсультом.Дуже Вам дякую!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]