№ 68. Його царство чекає - 24 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
18.04.2024
09:34
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 24 » № 68. Його царство чекає
21:08
№ 68. Його царство чекає

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 68. Його царство чекає

Посланець: Ісусе, Ісусе, мій прекрасний Ісусе! Я вклякаю перед  Тобою серед ночі. Нічого не може принести такому Царю достойної слави. Його Царство вражає всіх нас і воно не від цього світу. Вхід – не за золото чи срібло, але за вчинки любові до Нього та один до одного. Як Він любить нас? Божою любов'ю. він любив нас аж до смерті. І любить нас так само сьогодні. Ми не варті всіх Його дарів для нас. Але він чекає нас біля воріт.

Ісус:  Прийдіть, любі діти Отця. Я спостерігаю і тужу і чекаю на ваш прихід. Ось ваша дорога до дому. Прийдіть до Мене з чистими серцями і святими душами, бо Я прошу вас любити один одного. Будьте добрими до тих, хто ненавидить вас. Відкрийте свої серця і дозвольте Мені перебувати там, щоб ви знали Мене зараз і назавжди.

Посланець: У Твої руки, Спасителю, я віддаю дух свій. Дні такі короткі, ночі такі довгі, і Ти кличеш мене прийти і бути з Тобою. Ти чекаєш із розпростертими обіймами і просиш мене прийти до дому, до Отця, бо Він вартий хвали і прослави, а ми – Його спадкоємці, такі ниці, але все ж спадкоємці справжнього Царства. Через наше божественне походження, ангели прийдуть в призначену годину і віднесуть наші душі прямо до такої прекрасної нагороди. О Боже, яке маленьке покаяння за служіння Тобі! Цей шлях був найкращий – іти по ньому і отримувати нагороду з такою царською шаною. Прославляю Тебе, мій Спаситель, бо я ница, а Ти мене возвеличив. Ангели принесуть мене до Тебе, і я побачу Тебе, Єдиний Істинний Боже. Алілуя. Слава Богу.

Ісус:  Ти приходиш і просиш. Я кажу тобі те, що маєш знати. Відкрий своє серце і чекай на Мою відповідь. Мій час – це не твій час. Я маю задум. Я пророблю всі деталі. Молись за цю роботу. Я хочу, щоб ти довіряла Мені та собі. У довір'ї до Моїх слів є так багато ласки. Роби те, що ти вважаєш за потрібне. Я написав ці листи Своєю любов'ю. Я дам тобі більше інформації. Почекай, і Я розповім тобі те, що ти хочеш знати. Молись за відповідь. Я не відповідаю тільки через те що ти просиш. Я сказав.

Прийди і побачиш Мене, Владику всього. Слава, честь і хвала! Знай, що ти маєш справу з Богом, дитя. Я кажу тобі, коли треба і Як треба. Ти маєш приготуватися до цього починання. Скажи всім молитися, і відповідь стане для них очевидною. Молись, шукай, і тобі відкриється, що ти маєш робити. Я хочу, щоб ти шукала свої відповіді і вірила у Мій провід. О, маленька, Я змусив тебе бути весь час такою терплячою. Чи це не для твого власного блага?

Я хочу, щоб цього дня ти молилася. Я відкрию для тебе все – що конкретно тобі потрібно робити. Я – Спаситель. Відкрийся і молись за настанови у своїй відповіді. Я маю задум, і якщо він здасться простим, тоді це правильний шлях. Чи всі хочуть за це братися?  Я дарую тобі ці листи з такою любов'ю. з любов'ю Я хочу, щоб вони були надруковані. Ми маємо зосередитися на Тому, Хто справді любить нас. Чекай на Нього, і Він задовольнить прохання твого серця. Чекай і молись за Його слова. Алілуя.

Криві стежки вирівнюються. Я хочу завзяття у цій справі, завзяття у служінні Мені та моїм шляхам, щоб ти втілювала у життя Мій план і почувалась впевненою, що ти це робиш заради любові Ісуса. Це акт любові. Це зусилля в служінні Мені. Чи ти готова для такого служіння? Чи це твоя основна мета? Від любові до Ісуса ти приходиш і просиш, а Я відповідаю. Чи намір служити Мені – від любові? Тої ж любові, яку Я  дарую тобі? Я хочу, щоб це була головна твоя мета. Я хочу щоб до цих листів відносилися із любов'ю, з якою Я приніс їх твоєму серцю. Це має бути свідченням любові до Мене. Це служіння, то ж прийди і служи Мені таким чином!

Посланець: Яка честь робити для Ісуса цю роботу, Господи.

Ісус: На колінах Я прошу вас молитися вашими серцями за те, щоб ви стали достойними робити Мою роботу. Я потребую вас і хочу, щоб ви горіли бажанням служити Ісусу, Сину Божому. Ось Мої головні завдання: від своєї любові до Мене беріться за це послання.

О, як Я люблю вас! Чи не робили б ви це саме для Мене? Я люблю вас до самої моєї смерті. Це честь – працювати для Ісуса і записувати  Його листи, щоб їх опублікували. Чи робиш ти цю роботу з честю, на яку Я заслуговую? Чи ти робиш її від любові до Мене? Тоді Я зроблю так, що вона робитиметься з неймовірною легкістю. Я освітлю твої шляхи і полегшу твою ношу. Я буду дбати про щасливу розв'язку Сам, якщо любов Ісусова буде у ваших серцях, якщо ви зрозумієте, що це Я прошу, і ви відповіли на це прохання з любові та служіння Мені. Вважайте це за честь – коли Я прошу вас служити Мені моїми святими словами!

Я хочу, щоб ви усвідомили, з яким скарбом ви працюєте. Від любові до вас, кожного з вас, Я передаю вам ці листи. Ви маєте, отже, відповісти з любов'ю до Мене, що візьмете на себе цю роботу. Я питаю: " Чи допоможеш ти Мені донести ці послання?". Я полегшу твою ношу і подарую тобі райську нагороду. Бо це Я дав тобі шлях до Мого царства. І Я нагороджу кожного за його діяння. Цим служінням в ім'я любові ви прославляєте Мене, догоджаєте Мені, і Я даю вам ключі до Мого царства. Бо багато, багато сердець повернеться до Мене через ці Мої слова у листах.

Читайте Мої послання і знайте, що тут – справжній скарб. Я хочу, щоб ви робили цю роботу з ентузіазмом. Я хочу, щоб ви працювали для Мене. З любов'ю та твердою вірою. Лише знаючи Мої слова ви виконаєте добре Моє завдання. Я люблю вас усіх дуже сильно. Чи служитимеш ти Мені своєю любов'ю?

Посланець: О Господи, Господи, я хочу служити Тобі. Хочу працювати для Тебе.

Ісус:  Тоді працюй. Тобі не потрібно її робити, зрештою. Я роблю її замість тебе. Я хочу, щоб ти її закінчила швидко. Я йтиму перед тобою. Я розчищатиму шлях. Я відкриватиму двері. Я скористаюсь тобою, щоб ти робила це для Мене. Чи готова ти служити Мені у любові і знати, який скарб ти маєш? Прочитай Мої послання, щоб краще Мені служити. Я кличу, ти приходиш. Я працюю. Ти працюєш до виснаження, але Я маю задум і шлях до його виконання. Я лише потребую слуг, щоб вони втілили його в життя. Чи служитимеш ти Мені з любов'ю та цінуватимеш Мою роботу? Чи знаєш ти, як багато любові ти можеш Мені та своїм братам дати через неї? Я полегшу твою ношу. Той, хто служить Господу, успадкує Його Царство. Таку нагороду не можна купити, її можна заслужити любов'ю у серцях.

Посланець: Алілуя.

Ісус: Твоє зобов’язання виконувати цю роботу для Мене визначає, чи підходиш ти для неї, чи ні. Я працюю, зрештою. Я працюю тобою і все світло піде від Того, Хто любить тебе і хоче втілити у життя цей план. Ось Мої листи любові до всіх Моїх прекрасних народів. Кожен лист переданий особисто і з величезною любов'ю. ти маєш відповідати з любов'ю і знати, що є в тебе в руках. Проводь час зі Мною, читаючи Мої послання, щоб ти знала, що в них, і відчувала, як Я говорю до кожного з вас. Тоді ви будете знати силу любові, яку Я маю до кожного з вас, і працюватимете на совість через пізнання Мене та Мою любов до вас.

Дякую за те, що відповіли на Мій заклик. Я – Ісус, Син Бога Живого, Я істинно Живий і з любов'ю в кожному листі до ваших сердець. Я чекаю на відповідь.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
24 листопада 1993 р. Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 674 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, Дозвольте огорнути вас любовю, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1   [Матеріал]
З вдячністю Всевишньому за можливість користуватися даним сайтом. О Ісусе,Милосердя моє,будь прославлений і змелосердися наді мною.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]