ІІ -8-9 Ісус із нами цілий день. Я хочу ближче Його пізнавати - 23 Березня 2013 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
26.04.2024
19:13
Календар подій Джублика
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2013 » Березень » 23 » ІІ -8-9 Ісус із нами цілий день. Я хочу ближче Його пізнавати
21:25
ІІ -8-9 Ісус із нами цілий день. Я хочу ближче Його пізнавати

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 8  Ісус із нами цілий день

Ісус: Дороге дитя, прийди до Мене і Я подарую тобі відпочинок. Я - Господь всього і Творець твого життя. Не переживай. Не хвилюйся. Довіряй Мені повністю і Я діятиму крізь тебе так, як це потрібно Мені. Впади переді Мною на коліна і віддайся Мені. Дозволь Мені заволодіти твоєю душею. Переді Мною ти маєш бути в тиші і повній покорі. Бажай повністю відпустити всю себе і віддати Мені. Зосередься на Моїй безмежній любові до тебе. Вона постійна і невсипна, а Я з тобою, наповнюю тебе завжди. Коли ти працюєш, ти чиниш згідно з Моєю волею. Стань як желе, повністю безформною. Не потрібно нічого нікому доводити, бо Я дію із твоєї душі. Стань безкорисливою і неприв'язаною ні до чого, тримайся за Мене щомиті.

Проведи свій день зі Мною, твоїм постійним супутником. Тримай Мене постійно у своїх думках і відчувай Мою присутність біля Мене щосекунди. Ти ніколи не лишаєшся сама. Я з тобою завжди. Зосередься на Мені та Моїй любові. Вона така сильна і така тепла! Приймай Мене у духовному Причасті і залишайся сама на деякий час протягом дня, щоб побути наодинці зі Мною. Люби, проводь весь день поруч зі своїм любим Другом. Ми з тобою проведемо час наодинці, кілька хвилин тут, кілька там, просто ти зупинятимешся, щоб побути разом у духовній єдності. Наша любов щодня розвивається, бо ти ростеш у єдності зі Мною. Вона робить твоє життя глибшим і надає йому сили. Поки наша любов стає все глибшою, твоя впевненість у діях також росте. Твої вчинки завжди будуть походити від любові до Мене. Ось якою Я хочу тебе бачити. Твої вчинки направляє любов, яку ти відчуваєш всередині. Твоїм діям надає силу могутня потуга. Любов і життя, що випромінюються з тебе - Мої.

Повна єдність зі Мною, протягом усього дня! Щоб побачити цей світ очима Ісуса, щоб працювати з любов'ю Ісуса у твоєму серці, ти маєш стати повністю самовідданою і діяти лише від Моєї любові. Зупинись і прийми духовне Причастя. Зупиняйся і будь зі Мною деякий час, із твоїм генератором, зосередься на собі, потім повертайся до Мене і Моєї любові, перезаряджай порожній акумулятор через Моє серце. Який це досвід! Я тут, маленька. Тобі постійно необхідна Моя сила та любов. Я тут і ти потребуєш Мене, щоб чинити Мою волю. Клич Мене, своє джерело, протягом всього дня, проводь тихі хвилини наодинці зі своєю любов'ю - такі миті допоможуть зосередитись на Мені та Моїй любові.

Ти - Моє світло для цього світу. Для цього потрібна енергія та сила. Щоб сяяти у темряві, потрібна Моя любов. Прийди і увімкнись у Мене. Я завжди тут, постійно готовий зарядити тебе.

Я так люблю тебе, маленька. Не відходь від Мене. Я тобі постійно потрібен. Я люблю тебе. Ісус.

(Особиста примітка: Мій Бог - Ісус. Коли я сходжу на манівці, я роблю когось іншого своїм Ботом. Він - перший і останній, і лише Він важливий для мене. Лише Йому я служу. Алилуя. Я зосередилась на Його Серці. Алилуя.)

05.01.1994

 

9. Я хочу ближче Його пізнавати

Посланець: Сьогодні вранці після Причастя я віддула біль від того, що не можу бути ближчою до Нього і пізнавати Його глибше. Це таке сильне прагнення знати мого Господа. Воно болюче.

О 6:40 ранку я відчула себе дуже близько до Нього. Я досягла того стану, коли віддалася Йому. Моє серце відчувало Його любов дуже близько, аж поки я не прийняла Причастя. Потім я відчула смуток від того, що не можу Його пізнати глибше. Він такий прекрасний і завжди готовий до єдності з нами. Ми маємо постійно поглиблювати це єднання з Ним. Він змушує моє серце тріпотіти, але разом із тим і боліти від того, що неможливо Його відчути так, як я того жадаю. Цей магнетизм мого Господа дає мені силу жити і спонукає мене проводити якомога більше часу у молитві з Ним. Я відчуваю такий смуток у душі, бо хочу набагато більшого. Таке прагнення - голод кожної душі, він росте тим більше, чим більше ми Його пізнаємо. Це біль душ у чистилищі, які знають Господа, але не можуть Його споглядати. Це істинне страждання — знати Його лише трохи, але не більше. Моє серце болить від бажання мати глибшу єдність із Ним. Я просто хочу більше Його.

Це гірке і солодке відчуття, коли ти любиш і знаєш Його, але не можеш пізнати Його до кінця.

Ісус: Коли ти хочеш Мене побачити і почути, ти вимагаєш спілкування за допомогою тіла. Я прагну спілкуватися з тобою у твоєму серці. Твоя душа жадає Господа у твоєму серці, у дусі. Прийди до Мене і відчуй Мене в душі. Відчуй цю солодку гіркоту в серці. Це Я з тобою внутрішньо спілкуюсь. Мені не потрібні слова. Мені не потрібно, щоб твої очі дивились на Мене, бо це лише відкладе наше єднання. Хай твоя душа загубиться у Мені. Ці відчуття ти не зможеш описати словами. Ці відчуття ти пізнаєш лише за допомогою душі. Їх у душі є так багато, як і в серці.

Не всі твої відчуття, що стосуються Мене, однакові. Часом це сильне прагнення, часом бажання відчути Мою присутність, часом тепло, часом прозріння вглиб Моєї безмежної любові чи чогось іншого: Моєї могутності, Моєї слави, Моєї близькості, Моїх страждань — це все відчуття душі. Я не спілкуюсь із тобою за допомогою слів. Всі ці відчуття у твоєму серці - лише невеликі проблиски Бога. Налаштуйся на власне серце і будь уважною у ці тихі хвилини зі Мною. Що так болить у твоєму серці? Любов? Жадання? Ти ніколи не зможеш Мене повністю відчути на землі. Часом буде більше болю, часом більше любові. Прийди і будь зі Мною, дозволь Мені увійти у твоє серце. Саме там ти пізнаєш Мене. Ти відчуваєш і пізнаєш Мене у серці.

Ти отримала такі прозріння після Причастя перед вівтарем. Скільки слів, і як часто вони повторюються, кажеш ти. Але хто це чує? Ти сидиш тут цілими днями, у порожній церкві, наодинці зі Мною, поки інші порожніми словами відповідають на Моє прагнення їхньої любові. Я сиджу, полонений у Святих Дарах, через любов до вас. Я благаю вас прийти і принести себе Мені. Я не можу вас примусити прийти. Ви ніколи не пізнаєте Мене, якщо не будете проводити зі Мною час у тиші. Я відкриваюсь тобі у цих маленьких проблисках перед вівтарем.

До хворих та літніх людей Я приходжу сам, але на тебе, цілком здорову, Я чекаю як полонений любові, чекаю на час, який ти Мені присвятиш. Пізнавати Мене значить бути зі Мною. Час наодинці, серед тиші. Я посилаю тобі такі дари і таку мудрість, які жоден людський розум не може усвідомити. Не питай, що ти отримуєш. Твоє зболене серце розповідає тобі про Мою безмежну любов! Ти знаєш Мене лише трохи, але цього ніколи не буде достатньо. Я спілкуюсь із тобою за допомогою прагнень у серці. Усвідом свої почуття до Мене. Що ти відчуваєш, коли обіймаєш того, кого любиш? Це вкладається у слова? Ні, це відчуття у серці. Любити Мене означає відчувати Мене у серці. Це так просто, кажеш ти. Так, просто, але водночас і дуже глибоко. Я — палка любов, яка чекає на твій прихід. Я благаю тебе бути зі Мною. А ти Мені відмовляєш і займаєшся якимись дурницями, поки твій Бог чекає на тебе? О, маленькі, прийдіть і зосередьте всі свої зусилля на поглиблення єдності зі Мною. Чи ви відмовите своєму Богу, чи прийдете до Того, Хто любить вас як ніхто інший? Мої Дороги Я відкриваю вам. Ви приходите і Я наповнюю вас такими дарами, яких ви навіть не усвідомлюєте.

Посланець: Я переповнена емоціями, бо знаю, що це дійсно єдиний істинний Бог сидить зараз у цій порожній церкві разом зі мною. Ісус, який ходив по землі і помер жахливою смертю від любові до нас, сидить і чекає на нас тут.

Він віддав Себе всього за нас. Він розпростер Свої обійми і прийняв таку жорстоку смерть від любові до нас, а ми не можемо для Нього знайти часу. Як сумно, що немає нікого, хто б розділив Його любов, а Той, Хто так сильно нас любив, що аж прийшов на землю і віддав за нас Своє життя, сидить у порожній церкві. Це не вигадка. Це реальність. Він дійсно присутній у Святих Дарах. Дозволь сьогодні, Господи, Мені та Моїм братам пізнати Твою істинну присутність тут. О Боже, Я так люблю Тебе. Я переживаю Його істинну Присутність. Мене дуже засмучує так багато речей. Він говорить моїми почуттями. Мені так сумно через те, що порожня ця церква і порожні серця моїх ближніх. Він кожного любив аж до смерті. Мене засмучує бажання пізнавати Його все більше і не мати змоги Його пізнати. Але мене наповнює Його безмежна любов та доброта. Кричіть про цю любов привселюдно Проголошуйте, що день Господній вже близько! Ваші серця потребують тої любові, яку Він хоче дати! Прийдіть разом до Його вівтаря і прославляйте Його міць, дякуйте Йому за дари, які Він вам приніс. Він такий добрий і вартий усякої прослави та похвали. Ми - Його обрані.

Ісус: Не відходьте, збирайтесь тут! Прокладайте собі дорогу. Ви надто зволікаєте. Ви втрачаєте головний сенс свого життя. Ви обрані такі минущі речі і не розгледіли золоті скарби.

Я - Альфа. Я - Омега. Я - ваше все. Я істинно присутній і чекаю на вас. Ви надто зволікаєте і втрачаєте дорогоцінний час. Прокладайте до Мене дорогу, проводьте дні та ночі зі Мною, бо Я - ваш Бог вартий усякої прослави та похвали, каже Господь. Алилуя, Алилуя.

05.01.1994 (Після Літургії, 8:30 ранку)



Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
04.01.1994 (6:00 ранку)  Ріта Рінг.
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1100 | Додав: sanator | Теги: Хресна дорога, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]