№ 110. Капітан корабля - 31 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
26.04.2024
05:59
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 31 » № 110. Капітан корабля
05:44
№ 110. Капітан корабля

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 110. Капітан корабля

Посланець: Він відриває нас від всього, і ми належимо лише Йому. Ми все постійно контролюємо? Він приходить, зненацька вночі, і наш контроль зникає. Ми належимо Йому. Ми – повністю під Його контролем! Віра – це відповідь. Ми маємо підкоритися тут, на землі, щоб увійти у вічність. Ігнорувати Бога так нерозумно, бо Він може прийти будь-якої миті, а ми – безсилі. Чи не так?

Ми безсилі, але у своїй впертості вирішуємо робити те, що хочемо, і йдемо хибною дорогою. Але в будь-яку мить Він може забрати нас. Тоді ми втрачаємо весь контроль. В будь-який момент може прийти шторм і може збити нас зі шляху, і ми втрачаємо владу. Будь-якої миті ми можемо захворіти страшною хворобою і втратити владу. По суті, нерозумно думати, що ми взагалі можемо щось контролювати.

Він – капітан корабля. Я – лише юнга. Я не маю ніякого авторитету. Моя справа – служити. Він – Капітан. Я підкоряюся. Він знає все про корабель та про море. Я нічого не знаю. Я лише виконую Його накази. Якщо я спробую керувати кораблем, я можу потрапити у катастрофу, бо нічого не знаю. Якщо хтось інший скаже мені, що робити, це приведе до втрати всього корабля. Я отримую накази від Капітана, і Він каже, що мені робити. Я виконую Його волю, щоб плавання пройшло вдалим.

Ісус: Коли ви приходите до Мене під час Причастя і перед вівтарем, дозвольте Мені наповнювати вас Собою. Я хочу працювати у ваших серцях. Сидіть тихо (це важко, але зусилля варті того). Зосередьтеся на вашому духові. Якщо болить нога, забудьте про неї. Станьте безформними, приготуйтеся мати справу лише із душею. Я працюю у ваших серцях і ви свідомі цього. Знай, що Я маю для тебе задум у цій тиші. Бог працює у шепоті. Світ оточує тебе галасом. Але чим ближче ти до Бога, тим більше ти любиш проводити з ним ці тихі хвилини. Будь моєю нареченою. Я дуже тебе люблю. Відкинь усе, що тебе відволікає – розум, тіло, все решта – і віддай Мені свою душу, а потім просто сиди. Зосередься лише на Моїй любові.

Я – Шлях, Правда і Життя. Хто перебуває у Мені, матиме світло життя не від світу цього. Принесіть Мені свої серця і свою волю. Ігнорувати Мене – приректи себе на крах на великому острові жалю. Приймай усе, що Я даю тобі. Прославляй Того, Чия рука тобі це посилає. Не відвертайся. Прийди і будь зі Мною у Моєму домі. Я чекаю на тебе як наречений, що хоче побачити свою суджену. Як ти можеш бути далеко від Мене, коли Сам Бог кличе тебе прийти? Чи ти не чуєш Мого плачу у твоєму серці? Я шепчу: "знайдіть для Мене місце у своїх заклопотаних життях", але ти заглушуєш цей голос і продовжуєш займатися непотрібними справами.

О, маленькі, ви втрачаєте славу, що чекає на вас у церкві і у вашому посмертному житті. Все, що у цьому світі, минуще. Воно розвіюється наче дим, і від нього не лишається нічого, навіть сліду. Світ здається таким справжнім, але насправді він скороминущий. Він зараз тут, а за мить, його уже немає. Чи ти не бачиш братів своїх, що помирають на твоїх очах? Лише їхні душі мають значення. Чи вони готові зустріти Свого Творця? Я попереджаю вас, Я спонукаю вас у ваших серцях. Інші люди подають вам поганий приклад і ви їх слухаєтеся, як овечки. Ви йдете за ними, навіть коли вони ведуть вас до самознищення.

Прийдіть до Мене, маленькі, і йдіть за Мною. Я – Добрий Пастир, слухайтесь свого Вчителя. Я приведу вас на землі, повні меду й молока, і ви наповнитеся дарами Господа. О, маленькі, як Мені примусити вас побачити те, що прямо перед вашим носом? Ви  такі сліпі, поневолені власною дурістю.

Моліться за своїх братів. Здається, їх нічого не може похитнути. Вони думають, що цей світ вічний. Моліться, моліться, моліться! У вас багато роботи, вірні Мої, ваші брати ідуть у темряві наосліп. Вони навіть не бачать цієї темряви. Ваші молитви можуть освітити їхній шлях. Зосередьтеся на цьому і вчіть їх на власному прикладі. Ви – Моє світло, що розсіює ніч. Будьте святими, щоб працювати для Мене. Наслідуйте Христа і проповідуйте Мої послання своїм ближнім!

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
31 грудня 1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1000 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Різдво, коляди, Господь, Господня книга, паломництво, Джублик, щедрівки, Новий рік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]