№ 101. Ви виховуєте дітей без Бога - 22 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
02:04
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 22 » № 101. Ви виховуєте дітей без Бога
21:49
№ 101. Ви виховуєте дітей без Бога

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 101. Ви виховуєте дітей без Бога

Ісус: Це день Господній. Поволі наближається Мій день, день Мого народження. Я Ісус, твій Спаситель. Я прийшов маленьким немовлям, щоб врятувати світ. Як міг хтось такий маленький врятувати світ і всіх прийдешніх? Це, люба Моя, Богочоловік, народжений від Марії -  просто Дитя, яке прийшло у світ дуже тихо, але силою врятувати світ від гріха. Він прийшов у маленьку стайню без жодних гучних заяв від людства. Царя слави оточують звірі. Його почет – корови та овечки. Його ложе – брудне сіно. О, як ми чекали Його народження. Кожен хоче почути про Його появу. Все готово, але Марія все ще не має, де покласти свою дитину. Немає для нього місця. Окрім стайні. Чи знала Марія, що Ісус народиться в такій бідності? Вона сказала "Так" всьому, що мало трапитися. Це її перша дитина, і їм немає де прихилити голову.

Посланець: Ми готові оточити себе мільйоном речей, а Бог народився в такій бідності, серед худоби! Ангельські хори співають, але світ глухий до цієї події. Чи зараз не так само, як дві тисячі років тому? Сьогодні Передріздвяна Субота, але де ж статуї та вертепи, що нагадують про Христове народження? Чи можна знайти хоч якесь нагадування про це у магазинах? Ні, їм не до того. Ти можеш піти і заплатити, простояти в черзі до касира, у черзі за "скарбами", поки Син Людський чекає у храмах по всьому світу, але хто приходить?

Чи нинішній світ такий сліпий, що люди називають цей день Різдвом – тільки хто ж говорить про народження Ісуса? Маленькі сніговики,  олені, Санта Клауси, санки, червоне і зелене, дзвіночки і гостролисти. Чи не маємо ми потурбуватися про кожну дрібницю? Сім!я уже приготувалася. Подарунки ідеально загорнуті. Але де ж Немовля? Зображення Ісуса в газетах чи журналах? Він, Цар Слави, сидить самотньо у кожній церкві, поки люди стоять у черзі за батарейками, листівками та подарунковим папером. Як довго вони стоять у чергах? Це має значення? Різдво – найважливіша подія року для них і про кожну дрібницю треба подбати.

Прокинься, Україно! Ти тримаєшся за такі дурниці! Стрічки, банти, гірлянди прикрашають будинок згори до низу, зсередини і з зовні. Сурми! Але Син Божий чекає у церквах самотній і чим більше вони метушаться, тим більше віддаляються від віри.

Ісус: Різдво – це Я, це Мій день народження. Син Божий чекає у храмі. Немає сурм. Немає черг. Він один! Як звучить перша заповідь? "Я – Господь Бог твій. У тебе не буде жодних богів переді Мною! Україно, у тебе так багато богів, але істинного Бога всі забули!

Моє серце болить через сліпоту дітей Моїх. Вони піклуються про кожну дрібницю, окрім свого серця. Прикрашають тіло, будинок, дерева, грають музику. Музика для оленів, музика для дідів морозів, але деякі ніколи не заспівають пісню для Ісуса Христа. Що, на їхню думку, означають слова пісні "Тиха ніч"?

Прослава Мені приємна. Це Мій день народження. Хто ж прийде до Мене? Лише деякі знають, що ж насправді стоїть за Різдвом. Христос править у їхніх серцях, чи інші боги? Кого ви будете прославляти цього Різдва – Спасителя Христа, чи іншого бога? Я чекаю, діти Мої, так як і щомиті, як і щодня. Я ніколи не перестаю чекати. Я – Ісус, Син Бога Живого. Будь-ласка, прийдіть, і приготуйте у серцях місце для Мене. Я хочу ввійти в них і жити там. Відкрийтесь для Царя Царів. Зніміть пов'язки з очей. Впустіть Мене. Ваші серця стали кам'яними і ваші тіла заніміли. Що сталося з моїми прекрасними дітьми?

Посланець:  Думайте про немовля, таке прекрасне, таке світле, таке жваве! В його обличчі – небесне сяйво. Його очі – краса сама в собі! Тоді подивіться в очі ваших дітей через двадцять років. Дивіться на супермаркети – як люди одягаються, як поводяться. Ця двадцяти річна особа в супермаркеті – відбиток світу. Чи це не та сама дитина? Але дивіться на людей довкола – що вони шукають? Чи в супермаркеті є щось, що може нагодувати душу? Дивіться, які вони величезні, ці торгові комплекси. Мають по кілька поверхів. Можна загубитися! Чи є щось там від Бога? Україно, ти годуєш своє тіло безперестанку, але твоя душа марніє і засихає.

Ісус: ці двадцяти річні – такі самі діти, створені Моїм Отцем, щоб пізнавати Бога, любити Його і служити Йому. Але, Україно, чому ти вчила їх у дитинстві, чи розповідала ти їм про Бога? Як вони мали про Нього дізнатися, якщо ти відпихнула Його подалі, чи взагалі не знайшла для Нього місця. Ти створила цю дитину в торговому комплексі. Бог створив дитину. Бог дав тобі цю дитину із очима, повними небес, а ти ці небеса в неї відібрала і поєднала з світом. Якби її живив Господь, і все, що від Нього, якби про її серце турбувалися і годувала Його, вона все ще б мала сяючі очі, що відображали б серце. Ти навчила цих дітей свого, Україно, їхні очі уже не такі, як у немовлят. Як можуть вони дивитися на небеса, якщо ти, Україно, сама нічого не знаєш про рай? Поки дитина ще маленька, дай їм справжні скарби. Розкажи їй про Бога. Нехай Біблія буде настільною книгою біля кожного ліжка.

Україно, ти все пропускаєш. Ти виховуєш дітей без Бога. Вони створені для того, щоб знати і любити Бога, але ти нічого їм про Нього не кажеш. Ти, Україно, відповідальна за те, що погасила сяйво в очах, зробила серця кам'яними. Ти, Україно, відповідальна за неприкаяні душі, що тиняються у неспокої, але не знають нічого про Бога і не мають звідки про Нього дізнатися. Ти, Україно, перетворила прекрасну дитину на суміш неспокою, нервів, викличного вигляду та дикої музики. Чим ти годуєш цю неприкаяну душу? Сексом? Це потурання своїм бажанням. Алкоголь? Ти не дала дітям нічого з того, для чого вони були створені і вони не мають можливості цього знайти. Ти їм даруєш лише неспокій: самозадоволення в іграх, музиці, алкоголі, в журналах. А душа живе без догляду! Така смута переслідує молоде серце, яке не має поняття про спасіння.

Україно, це твої діти. Як можуть вони спастися? Ти стримувала їх від пізнання Бога, і зараз вони блукають супермаркетами з голодними очима та змученим тугою серцем, у пошуку того, чого так прагнуть. Діти спраглі за Мною, їх ведуть їхні душі до Мене. Україна, чому ти їх навчаєш? Ти годуєш їх сміттям, їх уже від цього нудить. Щоденний раціон зі сміття, з помиїв! Ти даєш їм жменю грязюки замість їжі. Як би почувалось твоє тіло, якби ти їх годувала трухлятиною? О, ти ображаєш своїх маленьких дітей. Вони не знають власних ангелів охоронців. Вони навіть не чують слова Бог, або якщо і чують, то думають про Нього як про щось дуже далеке. Бога можна досягнути, Він живий у ваших серцях. Ти, Україно, породила дітей. Ти багатьох із них замордувала. Тих, хто вижив, ти годуєш щоденними дозами помиїв!

Але як ти могла дати їм щось, окрім кам'яного серця, якщо твоє власне замерзло в грудях. Ти не можеш навчити того, що сама не знаєш. Ці послання, Україно, це відповіді. Читай їх своїй молоді. Розкажи їм про Ісуса. Мої слова прості. Не потрібна вища освіта, щоб їх розуміти. Другокласник може збагнути ці послання. Люди потребують від тебе того, що ти можеш пояснити.

Де ж сімейні молитви? Де образи на стінах? Де Мої розп'яття, якими ви спасаєтеся? До смерті Я любив кожного із вас, але ви не знаєте, що Моя смерть і воскресіння мають якесь значення у вашому житті.

Це не ваше життя. Ваше життя буде продовжуватись після смерті тіла. Це випробовування для тебе, Україно. Ти вирішила, що це екзамен самодостатній, тому ти його навіть не хочеш проходити. Ти зробила його кінцем для самої себе. Нічого тут не має значення – все лише матеріалізм. Моє серце таке сумне за Моїх маленьких, що ростуть у такій культурі. Деякі навіть не мають вдома Біблії чи розп'яття.

Поширюйте Моє слово, діти. Розповідайте маленьким про Бога. Проводьте час у молитві і доносьте Бога до хворих братів. Кажіть їм, щоб читали Біблію і молились до Духа Святого. Він має мудрість, якої прагнуть інші душі. Він дає дари тим, хто їх просить і готовий омити тебе Своєю милістю і привести тебе назад, до Мене. Посадіть це зерно. Як може щось прорости, якщо насіння не кинули в землю? Ви – Мої сіячі у голодному світі. Сійте для ваших братів. Розповідайте дітям про Бога. Ваш розум такий відкритий! Говоріть до них, поки вони ще малі. Навчайте дітей у ваших сім'ях, це зерно може спасти їхні душі. Розкажіть їм про Мою любов. не пропускайте жодної можливості. Ваша винагорода буде величезною в небесах за кожну зернину, яку ви посієте!

Розповідайте найменшим, де б ви не були, що Ісус – Господь, і Він –Бог Любові. Розповідайте дітям про їхні душі. Вони мають турбуватися про свої душі. Вчіть їх наповнюватися добром, а не злом. Даруйте їм Біблії. Є дитячі Біблії. Вони садять у серцях паростки. Це Мої діти, і Я люблю їх. Сійте. Я забезпечу воду та світло. Я говоритиму до них у серцях, і вони слухатимуть, якщо ви посієте насіння.

Організовуйте молитовні групи для дітей. Це чудовий шлях поширювати віру! Вони не бачать, як моляться інші діти, тому не моляться самі. Я буду присутнім на цих групах і працюватиму в їхніх сердечках. Моя сила безмежна, але Я не можу працювати у мертвій пустелі. Ви повинні сіяти постійно, витрачайте гроші на Біблії і даруйте їх дітям. Даруйте їм маленькі книжечки про Бога. Розповідайте їм про Мою любов. такі книжечки, які ви даруєте дітям, несуть у собі диво. Я потурбуюсь, щоб це диво збулося для них. Але ви мусите дати їм книжки. Ви так багато можете для них зробити з такими маленькими зусиллями. Мої дива допоможуть прорости тим зернам, які ви садите.

Май світле серце і проси Моїх настанов. Віддайся Мені, щоб через тебе Я міг достукатися до твоїх братів! Дивися, скількох душ ти торкаєшся щодня. Сій у них життя. Вони тебе не проженуть. Вони відчуватимуть спрагу. Неси їм ці послання. Я їх пишу. Даруй їм Блакитну Книгу. Вони повернуться до Бога. Я працюватиму над ними, поки вони читатимуть. Вони знайдуть життя у цій книзі, життя для душі. Алілуя.

Я – Син Бога і Я прийшов до вас як немовля, сильне та могутнє, але в той же час маленьке та безпомічне. Моя сила освітлює ваші душі. Жоден ваш день не має пройти без того, щоб ви прийняли Мене. Якщо ваші діти хворі, вчіть їх приймати Духовне Причастя. Сила Євхаристії невичерпна.

Не пропускайте можливості приймати Причастя щодня. Духовно причащайтеся впродовж дня. Я прагну об'єднатися з вами. Моліться про це єднання. У такі хвилини прийдіть і будьте зі Мною. Вдома прийміть Духовне причастя і будьте зі Мною в короткі хвилини мовчання. Я прийду до вас і буду жити у ваших серцях. Я прагну бути з вами наодинці і поділитися своєю любов'ю. якщо ви маєте 5 чи 10 хвилин вільних удома, прийдіть до Мене. Ви отримаєте новий заряд енергії та миру. Я дам вам те, чого ви потребуєте. Проводьте час наодинці зі Мною. Не хвилюйтесь. Сидіть тихо. Дозвольте Мені працювати у ваших серцях. Не очікуйте ніяких конкретних результатів. Я даю вам все, що вам необхідно, і вам непотрібно нічого відчувати. Нехай ваше життя буде постійним поглибленням стосунків зі Мною. Основне завдання вашого серця – об'єднатися зі Мною. Я працюю. Ти просто тихо і покірно сидиш. Ти стаєш безкорисливою і неприв’язаною ні до чого. Забудь про тіло і будь зі Мною душею. Сиди в тиші. Не метушися. Відпусти себе у Духовне Причастя. Проси Ісуса прийти у твоє серце зараз. Ти надто напружена. Будь розслаблена, як желе, відпусти. Відпусти все. Я про це потурбуюся. Залиш це все позаду і будь зі Мною на одинці.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.

22 грудня .1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1074 | Додав: sanator | Теги: Закарпаття, Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]