№ 70. Готуйся до Моєї Літургії - 26 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
26.04.2024
23:04
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 26 » № 70. Готуйся до Моєї Літургії
22:46
№ 70. Готуйся до Моєї Літургії

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 70. Готуйся до Моєї Літургії

Ісус: Готуйте шлях для Моєї Літургії. Нехай ваші серця піднімуться до Мене, вашого Божественного Спасителя. Вклякніть і чекайте з великим благоговінням. Де ваші серця? Чи вони закрились, бо вони потонули в речах цього світу, чи може вони відкриті, очікують на Мою надзвичайну подію? Нехай ваші душі приготуються. Позбавтесь від усього, що вас відволікає. Моліться за відкритість. Поки йдете на Літургію, думайте про Мене, а не про проблеми з дружинами чи чоловіками, дітьми чи на роботі. Це сатана працює для того, щоб звернути вашу увагу на будь-що окрім Мене.

Прийдіть з відкритими серцями. Очікуйте на цю подію з нетерпінням. Виключіть свої розуми і зосередьтеся лише на Моїй любові. На вас чекає прекрасний дар – прийняти Мене в причасті! О, бути так близько, мати Бога на устах! Хто ви такі, щоб Бог приходив до вас? Зосередьтесь на Моїй любові. Просіть у Бога пробачення за свої гріхи, щоб стати чистішими. Коли ви згадуєте свої гріхи і каєтесь в них, забувайте їх, бо вони повертають вас до себе самих. Пробачте самих себе, як Він вас пробачає.

Слухайте слова під час читання. Святе Писання нас годує і живить. Будьте спраглими до цих читань, щоб вбирати їх зміст, як губка. Приготуйтесь до чудес, що стаються на Літургії. Хліб та вино стають Моїм Тілом та Кров'ю. яке чудо! Я істинно присутній! Це славетна подія, коли таке стається. Лише Я маю на це владу. Священик стає Христом, змінюючи звичайний хліб і вино на Мою Плоть і Кров.  Будьте свідками!

Ти змінишся в цей день, 26 листопада 1993 року. Моя рука торкнулась тебе і шлях, яким  ти зараз ідеш – у волі Мого Отця. Ти будеш безкорисливою і не прив'язаною до світу. Ти зосередишся на Моїй роботі та єдності зі Мною. Відкрий усі свої турботи Моєму святому серцю і залиши себе позаду. Повна самовіддача, повна покора. Я вимагаю від тебе святості та молитви. Не зосереджуйся на інших і на тому, що вони сказали чи не сказали. Знай, що Я піклуюсь про твої потреби і у тебе немає причин хвилюватися. Якщо Я посилаю тобі хрест, прийми його як даність від Мене з великою любов'ю і знай, що це скоро мине, ти досягнеш мети, яку Я перед тобою поставив. Почни втілювати Мій задум в життя. Алілуя, славте Господа. Ти сказала " Так" Отцеві, і Він благословить тебе. Алілуя. Його воля – це Моя воля. Моя любов до тебе величезна. Дитя Моє. Я – твоя скеля, твоя фортеця, твій визволитель. Я охороняю твої входи і виходи. Немає нічого в твоєму житті, що Я не охороняю. Я охороняю кожен твій рух. Не бійся. Відчувай, як Мій мир омиває твоє серце, бо все, що тобі потрібно – це йти за Мною та працювати для Мене. Не думай. Не сумнівайся. Дозволь Мені вести тебе. Іди за Мною, йди, йди, щоб лишатись на тому шляху, який Я для тебе приготував.

Не бійся нізащо – що маєш вдягнути чи з'їсти. Не хвилюйся. Ти віддаєш повністю своє життя. Знай, що Я іду поруч із тобою, як і Моя Мати. Не бійся. Зосередься на Моїй любові до тебе. Вона завжди буде тебе зігрівати. Вона завжди присутня для тебе, як любляча Мати. Вона тебе дуже любить. Вона любить тебе особливо за твою любов до Сина. Вона тут, вона любить тебе. Ти маєш підтримку. Не бійся. Не думай ні про які земні турботи – дітей чи щось інше. Все владнається. Довіряй Мені і Моїм шляхам, що Я приготував для тебе. Я тебе хочу використати для своєї роботи заради Моєї великої любові. Я люблю тебе.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
26 листопада 1993 р. (перед Літургією) Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 949 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, диспетчер курортів Закарпаття, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]