№ 67. Іди до Причастя - 23 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
09.05.2024
20:11
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 23 » № 67. Іди до Причастя
21:16
№ 67. Іди до Причастя

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 67. Іди до Причастя

Ісус: Диявол не може тобі зашкодити. Ніхто не може тобі зашкодити, бо Я – найніжніше з усіх сердець. Я – Ісус, Син Бога Живого, і Я тут. Я – твоя сила. Я – твоя міць. Я – твоє все. Я кличу тебе, коли ти спиш і спонукаю тебе записати кожне слово. Я говорю до тебе. Я говорю власним голосом, дитя. Послухай – і ти почуєш Мою ніжність. Те, що ти прочитала у цих листах – та ж ніжність. Ось чому Я кажу тобі, що найкраще для тебе їх читати. Ти знаєш, як Я говорю до тебе. Цілий день Я говорю у твоїх думках. Скажи їм, що Я говорю. Я так само живий, як і твої діти. Коли Я говорю, ти чуєш кожне Моє слово. Чи ти не цінуєш такого дару? Вони хочуть більше? Вони отримують те, що Я дарую тобі, і це насправді чудовий подарунок.

Не сумнівайся. Ти приходиш, а Я за все відповідальний. Я кажу тобі те, що хочу сказати. Ніхто не питає Бога тільки через власне бажання знати. Я знаю кожну твою потребу. Я дарую тобі все необхідне. Якби Я не давав цього, ти б не потребувала цієї інформації. Я – даритель. Я відповідальний. Ось Мій дар для всіх вас, розповідь про Мою прекрасну любов. Я відкрию вам такі таємниці, яких люди не знають. Я даю вам інформацію. Ти, дитино Моя, правильно робиш, що ніколи не запитуєш і не сумніваєшся. Тим, хто просить тебе щось запитати, відповідай лише негативно, як ти і робила. Ти приходиш і слухаєш. Я говорю, але немає бути ніяких запитань, що йдуть від твоїх бажань. Я даю тобі те, що потрібно, саме тоді, коли потрібно.  Не запитуй непотрібних речей. Не тобі сумніватися в тому, чи справді Я знаю, що тобі казати. Цікаві діти, вони намагаються контролювати Бога. Це від них не залежить. Це залежить повністю від Мене. Я – Бог. Я маю силу і знаю все. Ось все, що тобі потрібно знати.

Заволодіти твоєю душею – значить принести тобі скорботу, дитя. Моя душа така сумна через втрачених у гріху дітей. Ти хочеш, щоб Я заволодів твоєю душею, а потім плачеш і питаєш, чому. Ти плачеш, бо Я сумний. Моє серце теж сумує від любові до втрачених дітей. Вони блукають цією закинутою пустелею, тужать за Мною, і Я хочу любити їх, але вони помирають всередині і не приходять до Мене по воду. Моє серце так скорботне за тими, кого Я люблю. Моє серце таке сумне через гріхи, убивства, гріхи плоті, ненависть, жорстокість. А ти дивуєшся, чому тобі хочеться плакати. Ти плачеш від Мого смутку в тобі, коли Я володію твоєю душею. Ось твої неконтрольовані сльози, коли Я наближаюся до тебе. Я сумний. Такі маленькі дітоньки вчаться насиллю. Скільки гріхів і ніякої уваги до Мене. Бог так мало значить! Моя любов така ніжна, така добра, така справжня. Ти втішаєш Мене, коли плачеш зі Мною. Це заспокоює Моє зболене серце.

Посланець: О Господи, заволодій моєю душею. Проникни в моє єство, щоб більше не я жила, але Ти жив у мені. Я більше не прив'язана до цього світу, але тільки до Тебе. Я Твоя, повністю і наскрізь, очевидна у своїй справжності, то ж вмираю для себе і Ти працюєш крізь мене так, як хочеш. Боже, Ти любиш і працюєш крізь моє серце, то ж воно може битись і діяти так, як Ти йому наказуєш, не для себе, але для Тебе. Повна віддача і безкорисливість. Ти за штурвалом, я – Твоя порожня оболонка. Ти перебуваєш у мені і ми об'єднані працею. Наші серця б'ються як одне в Христі Ісусі, нашому люблячому Богові. Ми, у нашій ницості та недостойності, об'єднані з Богом. Єдиний, справжній величний Бог, вартий всілякої прослави та благоговіння, вирішив об!!єднатися з нами. Яку ж честь Ти даруєш тим, хто справді Його любить. Чому ж усі люди не віддадуть свою волю і свої серця Йому для такого об'єднання? Він плаче і Його серце болить від байдужості багатьох сердець. Будьте разом із Ним у скорботі, бо Він Бог, вартий моєї любові, Мого всього, мене, і я була б нерозумною, якби відмовилася від такої єдності. Це така честь для мене – у всій Своїй святості Він вирішив об'єднатися зі мною. Не йдіть від Нього бо Він Бог.

З'єднатися з Ним я недостойна, але Його любов закликає нас об'єднатися.

О, віра святих! Прагніть до цієї святості. Вони знали, як мало значить все на цій землі. Вони знали, що лише Він має значення. Вони знали про Його безсмертну любов до Його серця і душі. Вони бачили Його велич і вирішили взяти участь у ній. Нам пропонується не менше. Нас Він любить так само. Це ми втікаємо від Його любові. Вона тут, якщо ми тільки попросимо, що Він має дати. Проси – і ти отримаєш Його, прекрасного Його, він житиме в наших серцях. Яке єднання!

Кожен день, без Причастя з Ісусом – це втрата найбільшого дару. Завжди приходьте і  утримуйте Його у Святій Євхаристії. Там здійснюється ця прекрасна єдність. Чи можеш ти шукати більшого, ніж Ісус, присутній з нами у Євхаристії у наших недостойних тілах? О, як нерозумно втрачати цю можливість. Кожен день приходь і підживлюй свою душу. Вона потребує хліба. Ісус істинно присутній там, Його Кров, Тіло, Душа і Божественність. Хто я така, Господи, що Ти приходиш до мене і перебуваєш у моєму серці? О, як наші серця милуються Тобою. Ти такий величний, Господи, вартий всієї слави та похвали. У Твоєму Причасті ми знаходимо життя вічне і нескінченне. Бог входить у наші тіла і очищує нас – це Той, Хто нас любить. Він любить нас сьогодні так само, як і тоді, коли помер за нас на хресті. Алілуя, алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
23.листопада 1993  (2:10 ранку) Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 625 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]