№61. Сатана хоче підставити тобі підніжку - 18 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
26.04.2024
03:42
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 18 » №61. Сатана хоче підставити тобі підніжку
20:06
№61. Сатана хоче підставити тобі підніжку

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№61. Сатана хоче підставити тобі підніжку

Ісус: Я Ісус, Син Бога Живого. Молись, щоб прогнати сатану. Дозволь Мені писати до тебе. Сатана підставляє тобі підніжки. Ти зовсім не дитина. Ти стривожена і сердита, не така, якою Я хочу тебе бачити. Відпусти свою злість на всіх. Чи добре буде, якщо ти триматимешся за неї? Ти не можеш бути Моєю і бути злою водночас. Спробуй пробачити все, через що ти сердишся. Якщо ти на цьому зосередишся, нічого доброго не вийде.

Я – Ісус, Син Бога Живого, чекаю на тебе, а ти поглинута морем темряви. Це, дитя Моє, випробування. Поки сатана може тебе тримати у цій пастці, ти робиш усе, що він захоче. Я чекаю на тебе. Ти залишаєшся у пастці, яку він сплів для тебе. Яка пастка! Ти маєш силу прогнати його, або зосередитись на ньому. Ти знаєш, що сама себе виснажуєш. Ти робиш не те, що Я хочу, молись разом зі своїми дітьми. Вони потребують твоєї уваги. Решта – ні! Сатана розділяє. Відпусти свій гнів. Сатана використовує інших, щоб ти впала.

Після Літургії:

Посланець: у моєму розпачі я покликала Тебе, Ісусе, і Ти прийшов і відповів мені. Ти поставив мої ноги на тверду землю, і я знала що лише Ти маєш силу витягнути мене з прірви розпачу. Алілуя. Прославляйте Його ім'я бо Він святий і заслуговує на прославу. І одягнулася в білий одяг і зняла плащ розпачу, я знала, що Дух наповнив мене, бо моя темрява мене покинула. Лише Бог має силу витягнути нас із проваль та повернути нас на шлях істинний, випромінювати світло на нас і зцілювати наші втомлені душі. О Ісусе, Ісусе, Ти любов. Я твоя маленька дитина, зваблена цим світом. Ти прийшов і зцілив мою потемнілу маленьку душу. Ти даєш мені молоко і мед, ти пестиш мене своєю ніжною рукою і я відчуваю любов, яку я так чекала. О, Ісусе, Ісусе, наповни нас цією любов'ю. Забери нашу ненависть і біль, заміни їх на божественну любов. О любов, що розм'якшує зачерствілі серця, що зігріває змерзлих дітей, що дарує усмішку людині, яка давно відучилася усміхатися. Ти маєш цю силу. Ти наставляєш нас на наші шляхи і зцілюєш нас Своєю любов'ю. Алілуя, славте Його.

Ми слабкі, але Ти наша сила. Ми пригнічені, але Ти піднімаєш нас на вершини слави. О Ти, о Ти, Господи, Боже всемогутній, прийди до наших голодних душ і нагодуй нас. Нагодуй нас Своєю любов'ю, дозволь нам випромінювати Тебе з наших душ, Твою присутність в нас. І Ти, Боже, справді тут, у наших серцях.

Це послання дарує свідоцтво духові, який наповнив мою темну душу, над Яким насміхався сатана, Який дивиться на хворий світ і відчуває Його біль. Дивлюсь я лише на Тебе, Боже. Перемога здобута. Битву закінчено! В Тобі ми знайшли відпочинок. Ми не бачили більше темряви. Ми зосередились на Твоєму світлі. Ти наповнюєш нас силою і даєш Свій мир, Свою радість. Ти використовуєш наші слабкі тіла для Своєї праці, і Ти любиш нас так сильно, як і завжди. У нашій слабкості ти любиш нас так само, як і в нашій силі. Твоя безумовна любов завжди з нами. Алілуя. Алілуя.

Прославляйте Господа. О, Господи, які слова могли б прославити Тебе? Немає такий, які були б варті Тебе. Я можу лише говорити лише на мовах із Тобою. О, прославляю Тебе піснею душі!

Прославляю Тебе цією піснею моєї душі, Боже. Твоя слава благословенна на всій землі. Алілуя. У моєму розпачі я покликала Тебе і Ти врятував мене від сатани. Він – брехун. Він хитрий і готовий на мене напасти, але Ти наповнив мою голодну душу і відіслав його в глибину пекла. Алілуя. Прославляйте Бога: Отця, Сина і Святого Духа. Алілуя. Ти – наш Цар. Ти правиш вічно. Твоє Царство – не від цього світу але від світу прийдешнього, і ми будемо його спадкоємцями, бо проводимо наше життя у служінні Тобі. Алілуя, Алілуя.

Ти наповнив наші стомлені душі, і ми знали, що лише Бог любові та могуті може творити такі дива у наших серцях. Алілуя. Ти, у Своїй доброті, прийшов до мого недостойного серця і наповнив мене Своїм яскравим світлом. Своїм вогнем та полум'яною любов'ю. О, Ісусе, прославляю Тебе назавжди. Алілуя.

Ісус: Клич Мене, дитя Моє. Ти знала, що Я буду поруч. Я ніколи не залишаю тебе. У твоєму розпачі ти покликала Мене і Я втішив тебе. Я тут, у твоєму горі та болі, у твоїх випробуваннях. Я тут завжди, не тимчасово. Ти йдеш до людей, дзвониш їм, вони одного разу поводяться по-одному, іншого – по іншому, їхня поведінка постійна. Ти, маленька, приходь до Мене. Я – найніжніше з сердець. Я чекаю на тебе із ліками. Я ніколи не міняюсь. Я люблю тебе зараз так само сильно, як Я любив твою змучену душу минулої ночі. Я завжди біля тебе. Однаковий. Ти покликав Мене, Я люблю тебе так само, аж до смерті на хресті! Я люблю тебе так само сьогодні, завтра і завжди!

Дитино, звертайся до Мене у своїх потребах. Я тут, коли ти у скорботі. Ти можеш не відчувати Мене, але Я ніколи не полишаю тебе. Моє світло і Мої цілющі дотики огортають твою неспокійну душу. Я йду поруч з тобою, коли ти виснажена. Я не вимагаю, щоб твоя душа ніколи не була стривожена. Сатана постійно над тобою глузує. А біда наближає Мене до тебе. Це таке приховане благословення. Не намагайся позбавитися цього хреста. Обійми його і дякуй Мені за цей дар, що допомагає тобі стати ближчою зі Мною. Я люблю тебе у твоєму стражданні. Подякуй за все, що Я посилаю тобі, хороше і погане. Це все приходить разом із моєю любов'ю, а вона завжди істинна. Якщо ти страждаєш і приймаєш ці муки, твоя любов до Мене міцнішає. О, дорога Моя, Я тебе любив так, що аж помер за тебе на хресті. Думаєш, Я підсунув би тобі змію? Я засипаю тебе пелюстками моєї любові, щоб ти стала ще ближчою до Мене. Ти підходиш, ми обіймаємось, і в нашій любові виростають крила.

Дитинко Моя, знай, що б Я тобі не давав – це все від любові. Ти дієш так, як Я цього хочу. Прийди до Мене і дозволь Мені поцілувати твоє маленьке зранене серце. Ти знаєш, Я так сильно його люблю. Я хочу втішити тебе, пригорнути тебе. Я тебе дуже люблю. Довірся Мені, вір в Мене. Ніколи не сумнівайся в Мені – ніколи! Я тут. Люби Мене так, як Я люблю тебе. Ми разом. Я – твій неземний наречений. Я – Той, Хто створив тебе заради Любові. Ви – Мої спадкоємці. Ви думаєте, Я б не віддав вам усе найкраще?

Посланець: Алілуя. Прославляйте Господа Бога нашого, Спасителя нашого, Нареченого нашого. Алілуя. О, Духу Святий, дякую Тобі за дари для душі, дари для серця, дари, які ніхто і ніколи не зміг би мені дати, окрім Бога. Хіба може людина подарувати мудрість? Все знання, яке ми отримуємо - від Тебе. Яке знання має значення, окрім як пізнавати Тебе?

Як ми пізнаємо Бога? Ми в Нього вчимося. Людина не знає. Вона може знати лише те, що Бог їй повідомляє. Навіщо посередник – людина чи книга? Йди до Самого Бога. Він чекає на тебе і хоче поділитися з тобою Своїми дарами. Благай Духа Святого про дари. Він – дух любові. Від Нього, Бога Духа Святого я пишу ці листи. Я не знаю інших правд, окрім тих, які він захотів мені відкрити.

Йди до Нього. Він тебе дуже любить. Він хоче обдарувати тебе, а ти шукаєш знань, мудрості та порад серед людей. О, які ж ми нерозумні. Розпитуємо в людей про Бога, поки Він чекає, коли ж ми до Нього звернемось. Все одно що ремонтувати авто в пункті прийому пральних машин.

Ісус:  О, як це нерозумно, справді. Дізнайся правду про Бога від Нього самого. Ніяке інше знання не має значення, якщо воно не походить від Нього. Не звертайся до людей, поки Бог чекає на вас. Нехай ваші серця прагнуть провести час у Його присутності і увібрати все, що Він хоче вам подарувати. Ти, дитя Моє, така благословенна!

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
18 листопада 1993 р.5:45 ранку  Ріта Рінг. 
 На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 662 | Додав: sanator | Теги: Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]