№3. Я ревнивий Бог - 23 Серпня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
26.04.2024
01:01
Календар подій Джублика
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Серпень » 23 » №3. Я ревнивий Бог
18:21
№3. Я ревнивий Бог

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№3. Я ревнивий Бог

Ісус: Я – тій Бог і не буде в тебе інших богів переді  Мною. Ними не стануть ні гроші, ні влада, ні люди. Зроби Мене центром свого життя. Коли ти переповнена тривогою, це означає, що ти щось інше поставила на місце Бога. Міцно тримайся за Мене і знай, що Я тут і ніхто не може заподіяти тобі зло. Навіть якщо земля затрясеться і сонце погасне. Я не відпущу твоєї руки, ти залишися Моїм дитям. Кожна волосина на твоїй голові порахована. Я біля тебе на цьому хресті. Розслабся і насолоджуйся цим повітрям, свободою, тишею. Тобі необхідно бути зі Мною. Я – ревнивий Бог. Я не хочу, щоб ти заступала Мені дорогу до тебе своїми жалісливими думками та докорами сумління. Я тут і Я люблю тебе, не зважаючи ні на що. Я Бог твоїх Отців. Я – сила. Довірся тільки Мені. Відклади свої сумніви і знай, що Я завжди з тобою, дитя Моє. Я – Бог. Припини так багато надавати значення тому, що тобі говорять твої друзі. Диявол їх використовує, щоб добратися до тебе. Ти збентежена і ображена. Візьми себе в руки. Я Ісус, Я твій Господь. А вони -  ні. Вони не мають значення, дитя Моє. Я керую всім. Я можу зупинити весь світ зараз, якщо захочу. Я заживляю твої рани Моїми неземними ліками. Цей біль до тебе не повернеться. Я створив для тебе цей день, щоб показати тобі Свою любов. Насолоджуйся ним і його плодами. Сконцентруйся на Моїй надзвичайній любові до тебе. Я піклуюсь про тебе, як ніхто інший. Мені бракує твоєї уваги, коли ти чимось збентежена чи згинаєшся під вагою турбот.

Я – ревнивий Бог. Я хочу тебе всю. Я хочу працювати через тебе. Ти не ділишся Моєю любов'ю, коли тонеш у морі розпачу. Якщо ти не роздаєш Мою любов через себе, вважай, що цей день втрачений для всіх, хто тебе оточує. Забудь про них. Вони змушують тебе почуватися винною і злою. Диявол за їх допомогою ставить тобі пастки. Він дуже хитрий. Моє дитя, не слухай його. Я тебе так люблю. Твій біль болить і Мені. Молись, щоб моя милість змила спогади про ці бичування, щоб лишилася тільки пам'ять про те, як Я страждаю, коли хтось не любить мене і нехтує Святим Причастям.

Ти знаєш, як люди можуть образити тебе, але ти не відчуваєш болю. Ти бачиш зло в цих жорстоких фразах, але ти не відчуваєш болю, бо Моя любов для тебе – цілющий бальзам. Я пережив будь-який існуючий біль. Розважай про Мої страждання. Я справді страждав.

Нехай світло проходить крізь тебе. Моя милість допоможе тобі стерти ці почуття з твого серця. Вір Мені, прекрасне Моє дитя. Вір що Я є Бог, Який справді любить тебе.

Я страждав заради тебе аж до смерті. Розважай про це. Я люблю тебе, дитя. Я люблю тебе.


Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
23.08.1993 р Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1394 | Додав: sanator | Теги: Ріта Рінг. ДКЗ, Закарпаття, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]