ІІ -5-7 Я підношу тебе на такі висоти. Душа прагне єдності з Богом. Любов безумовностей - 22 Березня 2013 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
13:28
Календар подій Джублика
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2013 » Березень » 22 » ІІ -5-7 Я підношу тебе на такі висоти. Душа прагне єдності з Богом. Любов безумовностей
21:21
ІІ -5-7 Я підношу тебе на такі висоти. Душа прагне єдності з Богом. Любов безумовностей

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 5  Я підношу тебе на такі висоти

Ісус: Я приходжу, а ти чекаєш. Ти чекаєш, щоб пізнати Мої Дороги, але поки ти прагнеш до Моїх знань, ти розвиваєш цю любов між нами.

Мої Дороги Я передаю тобі у цих листах. Прилинь до Мене і Я піднесу тебе на такі висоти, які ти ніколи собі навіть уявити не могла. Я - Ісус, Син Божий, і Я - Ісус, приходжу сюди до тебе, щоб бути з тобою. Я так сильно тебе люблю! Не переживай і не хвилюйся, що б не трапилося у твоєму житті. Довірся повністю Мені. Я тут, не зважаючи ні на що.

Я - твій Бог і Я люблю тебе. Підійди близько до Мене і довір усе.                                  

 

6 Душа прагне єдності з Богом

Ісус: Ти, дитя Моє, мусиш довіряти Мені. Я не збираюсь припиняти передавати тобі ці послання. Я - твій прекрасний Ісус і Я знаю добре все, що відбувається у твоєму житті. Не переживай. Не думай. Живи заради двох речей: любові до Бога та любові до ближнього. Ти - Моє дороге дитя. Яку шану, яку честь Я тобі дарую! Я - Ісус, Син Бога Живого і Я так тебе люблю. Яка ж це честь для всіх Моїх прекрасних дітей!

Тримайся міцно за все, чому Я тебе навчив. Я з тобою у всіх випробуваннях. Я ніколи не полишаю тебе. Молися до Мене, дитя. Я хочу, щоб ти постійно молилась. Часу так мало, і твої молитви за інших - це найбільша допомога для цього світу. Не сумнівайся. Намагайся зосередитися на любові до ближніх. Це така удача для тебе - отримувати ці листи. Я хочу, щоб кожен мав їх. Приходь і пиши, щоб вони дізналися про Мої Дороги.

Ти приходиш, а Я завжди чекаю на тебе. Ісус Христос чекає на Свої створіння. Яка ж це честь для ваших немічних сердець, адже Син Людський чекає на Свої творіння. Я біля тебе. Я тут, у кожному випробуванні, яке ти переживаєш щодня.

Хай люди дізнаються про те, як Я близько до них. Вони такі загублені у цьому світі. Вони не знають, як спастися.

Я — ліки для Моїх дітей. Я — Той, Чиє взуття ви не варті зав'язати, і Я чекаю на вівтарі, щоб бути з вами щодня. Я чекаю і плачу, коли ви проходите повз, бо надто зайняті для Сина Людського. Ви зі своїм болем ідете до алкоголю, людей, куди завгодно, по панацею від ваших хвороб, але нічого з цього не допомагає вам знайти навіть щось схоже на ліки. І ви, маленькі Мої, втрачаєте справжнє зцілення у метушні свого життя. Але ж ви мусите йти далі, ви самі собі кажете «Мушу зробити це... і це... і це...», а Син Людський чекає на звичайне творіння!

Ви хворі, вам необхідні ліки, які лише Я вам можу дати, але: ви йдете до будь-кого, окрім Мене. Кожна людина була створена з душею, призначеною для любові Божої. Кожна душа шукає її і лишається неспокійною, поки не втихомириться в обіймах Бога.

Куди ви йдете заради своєї спраглої душі? Ви йдете до людей і намагаєтеся її задовольнити? Яку ж пустоту ви там знаходите! Ви йдете до матеріальних речей і намагаєтеся задовольнити душу? Ще більша пустота. У ваших жадібних пошуках ви пропускаєте те єдине, що може заспокоїти вашу душу. Вона прагне єдності з Богом. У своїй земній формі ви ніколи не пізнаєте повного задоволення, але душа може хоч трохи відпочити у земному єднанні з Богом. Не шукайте більше нічого, маленькі. Прийдіть до Мене і дозвольте Мені вас любити. Ваші серця знайдуть спокій лише в Бозі.

Я - Той, Хто чекає на вашу любов. Я оплакую вашу метушню і хочу, щоб ви прийшли, побули зі Мною. Не шукайте більше нічого, серце лишатиметься неспокійним, поки воно не знайде притулок в Мені. Припиніть іти до світу за духовним. Прийдіть до Мене, маленькі Мої, і дозвольте Мені любити вас так, як Я цього хочу. Не будьте порожніми, припиніть постійно щось шукати, але наповніться миром Божим. Нічого не зрівняється з Богом у твоєму серці. Марні твої спроби шукати щастя деінде.

Я - Ісус, Син Бога Живого, і Я чекаю на твою любов, на час, який ти присвятиш Мені. Прийдіть, прийдіть, діти Мої. Прийдіть до Того, Хто вас любить. Не шукайте більше у цій порожній пустелі того, що є лише в Бога.

Посланець: Він омив їх Своєю любов'ю і чекав на їх повернення. Вони пішли своїм дорогами і знали, що лише Він може заспокоїти спрагле серце. Їхні серця вже не були голодними і наляканими, але перебували в мирі, бо знайшли єдиного істинного Бога.

Алилуя!

Він - наше пристанище і наша сила. Він витягує нас із розбурханих вод і ми рятуємось від голодного моря. Ми відпочиваємо в обіймах вашого Друга і відчуваємо Його велич у своїх серцях.

Ісус: Прийдіть до Мене, всі стомлені. Я подарую відпочинок вашим неспокійним душам. Ви блукаєте марно по закинутій землі, тоді як земля, яку Я вам дарую, тече молоком і медом.

О, маленькі, які ж ви нерозумні, поки любов чекає на вас, ви шукаєте і не знаходите миру ніде, окрім як в Мені. Ви блукаєте закинутою землею, але ці пошуки геть марні, бо лише у Мені ваші душі знайдуть відпочинок. Ваші тіла зів'януть і висохнуть, їх викинуть на поталу хижим птахам, але ваші душі створені для слави. Душа одного дня зможе мати повну єдність із Богом. Її треба зберігати у святості. Її треба захищати, годувати, живити. Про неї має піклуватися Той, Хто її створив!

 Як же Мені змусити вас зрозуміти? Ви надягаєте гарний одяг на власні упаковки-тіла. Ви піклуєтесь про кожну дрібницю вашого земного життя, а Я — Бог і Я - перший. Все решта має важливість лише відносно Мене. Прагніть до духовного, діти Мої. Приходьте і моліться до Мене щодня. Не слухайте слів цього світу. Він хворий.  Я - ваш люблячий Ісус. Слухайте Моїх слів і будьте обережними. Я хочу змінити вас для своєї любові, але ви такі вперті! Що вам іще вказати? Я помер, щоб ви могли жити. Тепер Я прошу вас віддатися Мені. Припиніть дослухатися до світу. Він жалюгідний. Прийдіть, і Я вас нагодую.

 Я - Омега. Я - все, що є. Ви тонете у своїх човниках і не бачите, що вода прибуває. Зніміть пов'язки з очей і озирніться довкола, Моліться, щоб Дух відкрив ваші серця і засипав вас Своїми дарами. Він пробудить ваші серця до Бога. Ви побачите, де ви були засліплені, а Він виведе вас із бурхливих вод до тихого моря та миру у ваших серцях.

Посланець: Алилуя. Прославляйте Того, Хто так вас любить. Прославляйте Дух, бо Він збагачує наші життя Своєю любов'ю. Там, де раніше ми були сліпі, ми прозріли. Алилуя.

04.01.1994 (5:00 ранку)

7. Любов безумовностей

Ісус: Я ніколи не покину тебе. Я не такий, як люди, що постійно змінюють думку. Я - твій дорогий Ісус. Будь непохитною у Моїй любові! Я ніколи не полишу тебе і не забуду тебе, і не розлюблю тебе сьогодні чи завтра. Я люблю тебе - і крапка! Ось краса Моєї любові. Вона безумовна. Ти вже знайшла Мене. Будь певна, Я тут із такою безмежною любов'ю, що ніколи не зникне. Я чекаю на тебе, як твій люблячий обранець. Я люблю тебе, як мати любить своє дитя, слухняне воно чи не дуже. Вона все одно вважає своїх діток найдорожчими. Я хочу, щоб ти була хорошою. Я віддав своє життя заради того, щоб ти жила. Ніколи не сумнівайся у Моїй любові, навіть на хвилину чи на секунду. Вона має зігрівати твоє серце. Я ніколи не відберу від тебе Свою любов. Вона завжди поруч. Я люблю кожну Свою дитину так безмежно.

Посланець: О Ісусе, Ти такий добрий. Ти так любиш нас, Ти заслуговуєш на всю славу та хвалу. Ми кланяємося, щоб поцілувати землю перед Тобою, бо Ти вартий прослави. Алилуя! Ти такий добрий!

Ти прийшов, Господи, Ти такий уважний до Моїх потреб. Ти знаєш і усвідомлюєш все, що в Моєму серці, а Я наповнена Твоєю любов'ю. Я не йду по цій долині одна. Ти супроводжуєш Мене на дорогу, Моє серце наповнене по вінця. Святий, святий, святий єдиний істинний Бог і святе Його ім'я, бо Він прийшов до нас і помер страшною смертю. Ми - Його обрані, адже Він, Бог, так міцно нас любить!

Ісус: Моє маленьке дитя, Я дійсно люблю тебе. Я найближчий до тебе саме в бідах і ти через них вчишся найкращих уроків. Не кидай Мені в лице всі ті маленькі випробування, які Я тобі посилаю і які ведуть тебе до святості. Прагни святості. Молись постійно і жертвуй себе Мені як дар. Я прийму його із великою любов'ю. Твоє життя - найбільший дар, який ти Мені можеш дати. Я хочу єднання з тобою. Це єднання здійсниться, але все залежить від того, яку частину себе і ти зможеш віддати. Віддай Мені себе повністю. Не ховай нічого. Я прагну тебе всієї. Я буду тим ближче до тебе у єднанні, чим більше ти віддаси Мені свого єства. Не ховай нічого, бо Я прагну тебе.

Йди, дорога Моя. Я йду з тобою. Усміхайся і будь Моєю слугою для світу. Я тебе люблю.



Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
04.01.1994 (6:00 ранку)  Ріта Рінг.
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1179 | Додав: sanator | Теги: Хресна дорога, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]