ІІ -1 Які твої стосунки з Господом? - 19 Березня 2013 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
12:59
Календар подій Джублика
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2013 » Березень » 19 » ІІ -1 Які твої стосунки з Господом?
21:11
ІІ -1 Які твої стосунки з Господом?

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 1  Які твої стосунки з Господом?

Ісус: Я приходжу, а ти пишеш. Я дарую силу твоєму втомленому тілу. Просто не зосереджуйся на тому, що думають люди. Має значення лише те, що Я думаю. Які твої стосунки з Господом? Ось найважливіше питання, яке Я тобі задаю. Які твої стосунки з Господом? Ти стаєш вільною, тому що тримаєшся за Мене!

Посланець: Часом нам нелегко відкинути себе і свої клопоти, але ми мусимо віддавати все у Його турботливі руки.

6:40 ранку

Той, хто перебуватиме в Мені, матиме світло життя, і життя, яке Я даю - це Син Мій. Він приходить так смиренно у ваш світ! Він не галасує. Він дуже тихий. Заспокойте ж свої серця, щоб у тиші ви могли впустити Його. Він приходить лише для деяких, чи для кожного? Він приходить для кожного з вас. Немає тих, до яких Він не прийшов зі спасінням. Він прийшов заради тебе, дитя Моє, з усією любов'ю, що привела Його до жорстокої смерті на хресті, і Він знову задля тебе приходить. Чи ти будеш готова до Його приходу? Що зараз на першому місці у твоєму серці? Якщо це не Він - тоді ти просто втрачаєш сенс життя. Він перший і останній у твоєму житті. Він - твоє все. Він приходить у величі та славі і чекає, коли ж ти будеш із Ним. О, як Він любить вас, маленькі! Він любить кожного із вас Своєю надзвичайною любов'ю. Не сумнівайтеся. Радійте, що Той, Хто є Богом, такий добрий.

Посланець: Зараз Новий Рік. Хай це буде рік Господа. Кожен день ви маєте проводити з Ним, єдиним центром вашої уваги. Якщо Він - головний, решта стає на свої місця. Він так близько, як повітря, яким ми дихаємо.

(Особиста примітка: Я відчуваю запах ладану на руках ще з минулої Літургії в Центрі. Я почуваюся дуже близько до Нього через цей запах, який витає у повітрі, поки я пишу).

Він так близько до кожного з нас. Він чекає на нас із такою безмежною любов'ю! Він любить нас такими, якими ми є. Він бачить нас такими, якими ми є прямо зараз, із гріхами та слабостями. Що це за любов? Вона не обмежена умовами, це справжня беззастережна любов. Вона формує наші серця і дарує нам неймовірну честь - нас, таких маленьких, любить Бог. Не має значення, що ми накоїли - Він все одно нас любить.

Хто ж ми такі, щоб Бог був таким милостивим до нас? Його любов показує нам цю Господню доброту. О, яке ж це щастя для нас - мати такого доброго Бога!

Ісус: Ви — сіль землі. Ви - місто. Ваше світло - сяйво Господнє. Твоє серце - світло, що палає вогнем Його любові.

Посланець: Саме Його любов наповнює твої очі полум'ям і ти демонструєш світові Його міць. Чи ти хоча б знаєш про власну силу, коли Бог живе, у тобі? Приготуйте свої серця для Його приходу. Зодягніться у Його любов. Це проповідь у темному світі. Це Його любов до кожного Його брата. Молись за всіх своїх братів, щоб вони прозріли і прийняли Господа. О, який же прекрасний Господь! Якої ж Він удостоює вас честі. Прийміть Його любов. Шукайте Божого, бо Він істинно могутній та вартий прослави. Ви - світло, що розганяє темряву цього світу. Дозвольте Йому наповнити вас, щоб ви могли перемагати темряву Його силою. Зосередитись на Ньому - це найкращий подарунок, який ви можете дати світові. Вже не ти дієш, але Він, Хто живе в тобі та перебуває в тобі і сяє Своїми променями з твоєї душі. Ти не можеш приховати світло Христове. Ти не можеш приховати Його силу. Вона променіє, наче жаринка, прямо з твоєї душі. Твій дар братам - вірність Христу. Ти не мусиш чинити нерозважливі подвиги. Просто лишайся відкритою для Того, Хто хоче проникнути у твоє буття. Коли Він перебуває у тобі, ти будеш здатна на неймовірні подвиги. Вже не ти будеш діяти, але Він житиме в тобі і працюватиме тобою.

Життя Христа - глибоке, активне життя. Воно у твоїй душі. Воно живе в тобі. Ти не можеш стримати таке життя. Воно сяятиме прямо з твоєї душі і ти вчитимеш інших самим своїм існуванням. Кожен день такий короткий, маленькі. Готуйтесь, бо робота близько.

Проводьте час, зосереджені на Богові серцем і думками. Віддайтеся Йому. Будьте безкорисливими, не прив'язуйтесь ні до чого, що не є Ним, і тоді ви станете такими, якими Він вас задумав. Він житиме у вас і зробить вас Своїм містом. Ваше світло променітиме прямо в темні душі. Ви не осягнете повною мірою того, як Він працює крізь вас.

Ви - життя для цього світу. Він живе і перебуває в вас. Будьте святими і чистими, щоб Він міг використати вас для своєї праці. Ось для чого ви тут - пізнавати і любити Бога та служити Йому. Він - наш істинний Господь і перед ним кожен має приклонитися. Алилуя.

Він любить нас так сильно, а ми не розуміємо, але робимо те, чого Він від нас хоче, без запитань, бо Він - Бог. Тільки Він знає все і ми возносимо Йому хвалу за дар, яким є наші життя. Алилуя.

Він перебуває в нас і ми - Його інструменти, за допомогою яких Він торкається багатьох. Через Його дії ми вчимо надзвичайних уроків, бо Його життя в нас не можливо стримати.

Алилуя. Славте Господа!

01.01.1994 (2:50 ранку)



Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
30 грудня 1993 р   Ріта Рінг.
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1248 | Додав: sanator | Теги: Хресна дорога, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]