Сімнадцятий день Дорога до Неба - 17 Травня 2011 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
26.04.2024
22:26
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2011 » Травень » 17 » Сімнадцятий день Дорога до Неба
07:26
Сімнадцятий день Дорога до Неба

1)                 Спасіння душі – це найважливіша справа людини, проте людина найменше дбає про неї. Людина пізнає свій гріховний стан, свої немочі, але відкладає з дня на день покаяння і поправу. Милосердний Бог кличе її до Себе: «покайся, бо наблизилося до тебе Царство Небесне». Одначе людина не хоче стати на цю дорогу Небесну. Коли залишатиметься впертою, напевне загине, як загинув безбожний Валтасар серед світських веселощів. Приступи, любий брате до Марії, до Прибіжища і Пристані грішників, і Вона вкаже тобі дорогу до Неба.

2)                 Існують лише дві стежечки до Раю: невинність і покута. Для невинності що вчинили? Можемо сказати, що не берегли її, відколи стратили. Стратили, не пізнавши її, без плачу і жалю; може через нас і інші її втратили. Нещасна невинність загублена так скоро, так дешево і без вороття.

3)                 А чи відправив я хоч раз покуту за свої гріхи? Хто знає, чи хоч добре я сповідався! Всяка покута, накладена на мене за мої гріхи, хоча й легенька, видавалася мені великою. Добровільної покути я не завдавав собі ніколи, або майже ніколи. Замість волосяниці, постів, самотності, омертвлення шукав всілякої розкоші, вигоди. І я хочу увійти до Неба? Але якою стежкою? Можу увійти або стежкою невинності, або стежкою покаяння; Стежкою невинності не можу, стежкою покаяння не хочу. Яким же чином спасуся?

4)                 Геть байдужість! Зробімо це так: коли досі не відбув я покути, вчиню це тепер. Повернуся на стежку до Раю, доки є ще час. Хто знає, скільки залишилося жити мені. Може, дуже мало, проте цією крихіткою часу і покаяння можу здобути собі Небо. Чому не чиню цього?

Приклад:  Один молодець провадив грішне життя, проте завжди промовляв молитву до Пречистої Діви. І так уповав на Її опіку, що й не думав виправлятися. Раз явилася йому уві сні Пречиста Діва. І однією рукою подала йому на золотій тарілочці багато свіжих і дуже гарних фруктів, в другій тримала на огидній тарілці гнилі й зіпсуті та й сказала: «Оце спосіб твого життя. Гарні свіжі фрукти – це твої щоденні молитви, якими Мене прославляєш, і вони мені милі. Гнилі, гидкі овочі – це твої гріхи, які щоднини подаєш Мені з молитвами. Розваж добре, як тяжко Мене зневажаєш, а собі готуєш сумний кінець. Скористуйся з перестороги й очисти свою совість». Опісля зникла. Це вразило дуже молодця, і він вибрав вказану стежечку в Рай.

На згадку:  Коли бачите занадто велику пишноту і гордість у вашому одязі, віддайте частину його на честь Марії, а частину бідним.

Жертва:  Проаналізуйте вашу набожність до Марії, коли вона уже трохи остигла, відновіть негайно колишню ревність.

Поклін:  О Пресвятає Владичице, випроси, щоб до Царства Божого вхід відчинили мені.

Молитва:  О Премилостива Владичице! Відчини мені, заблудшому, двері Твого Милосердя! Подай, Милосердна, помічну руку, щоби злобний ворог не захитав моєї постійності в добрі. Заверни мене на добру стежку заповідей Христових. Бажаю гаряче, о Маріє, спастися. Для спасіння я готовий віддати навіть туземне життя, щоб навіки прославляти народженого від Тебе Бога і Твоє сильне заступництво. Амінь.

Богородице Діво… 

Категорія: Стежечка у рай | Переглядів: 1100 | Додав: sanator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]