Восьмий день Тяжкий гріх. - 8 Травня 2011 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
11:20
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2011 » Травень » 8 » Восьмий день Тяжкий гріх.
21:01
Восьмий день Тяжкий гріх.

 

1)                «Я – лоза, а ви – галузки,» - так говорить до нас Ісус у святого Йоана. Як галузки всихають і не приносять добрих плодів, коли не злучені з лозою, так і ми не можемо принести плоди для вічного життя, коли не будемо в злуці з Христом. Виконуючи Закон Божий, несучи тягар заповідей Христових, знайдемо спокій для , знайдемо спокій для своєї душі. «Марія – для нас зразок виконання Закону Божого до найменших деталей», - так учить святий Тома. Вона не опоганила Своєї душі ніякою гріховною плямою. Її прикрашає невинність і послух дитини, ангельська чистота дівиці, лагідність подруги, турботлива любов матері і глибоке смирення вдовиці. Про Неї так сказано у старозавітній Пісні пісень: «Вся добра єси, ближняя моя, пороку нема в Тобі».

2)                Скільки разів ви згрішили? О горе, що ж ви тоді вчинили? Ви тоді зі всієї сили старалися знищити і знівечити Сотворителя, вашого Отця, вашого Спасителя, вашого Суддю, вашого Бога, ваше все. Що за непослух, що за ворохобня, що за невдячність, що за проступок! Ви втратили ласку, синівство Боже, заслужене в попередньому житті, перебування в Раю. З Неба впали ви стрімголов у прірву пекельну. Що за нещастя?

3)                А тепер хіба не залишаєтеся ще в гріху? Бідна душе! Знаєте, хто ваш ворог? Князь темряви! А Бог? Чи розумієте, чий ви син? Ви глузуєте, ходите, спите, смієтеся, але коли Бог хоче, зсилає за хвилю на вас смерть, і ви – пропали. Пішли в прірву пекельну тисячі ангелів тільки за одну грішну думку. А ви з стількома гріхами такі спокійненькі? Ох, яке засліплення!

4)                Коли ж не знаходитеся в гріху, то все таки в небезпеці впасти в гріх. Одна спокуса, одне знесилення, один несподіваний випадок можуть загнати вас у гріх і то тоді, коли найменше сподіваєтеся. Згрішив Юда і Петро в науці Ісуса Христа. Розважте, отже, і ви, що з ангела, невинного, апостола можете за одну хвилю стати дияволом. Розважайте і тремтіть!

Приклад:  Один офіцер, бачачи близький кінець свого життя, запросив пароха із того села, де перебував із своїм військом. «Отче, - промовив він, - живу більше 25 літ у безодні гріховній. Я постійно знаходив поблажливих сповідників, які давали мені легко розрішення, і я залишався у давніх гріхах. Всі сповіді вважаю недійсними, бо були без жалю і поправи. Досить! Прошу вас, приготовте мене до загальної сповіді за ціле життя, бо совість моя обтяжена і неспокійна, і я боюся померти в такому стані». Блаженний він, що пізнав вагу тяжкого гріха та мав час і ласку виправити лихо. Чи такий час і ласку будемо мати ми?

На згадку:  Повторіть три рази серцем більше, ніж язиком, акт жалю.

Жертва:  Коли відчуєте спокусу, візьміть у руки медалик і цілуйте його з довір'ям, а Марія не дасть вам згрішити.

Поклін:  Радуйся, світло променисте, Мати Божа! Розріши гріхи тих, хто молиться за тебе.

Молитва:  О Пренепорочна Діво Маріє! Примерителько нашого роду! Промене вічного світла, дзеркало без плями гріха, і живий образе чистоти Божої. Ми не хочемо вже більше грішити. Пізнаємо, наскільки віддалися від джерела життя Спаса нашого через гріхи. Ми негідні помилування, хіба ти, о Мати наша, виблагаєш у Нього милосердя для нас. Моли Твого Сина, щоби простив нам дані провини і дав ласку більше не грішити. Амінь.

Богородице Діво… 

Категорія: Стежечка у рай | Переглядів: 928 | Додав: sanator | Теги: Молитва | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]