Шостий день Цінність життя. - 6 Травня 2011 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
06:57
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2011 » Травень » 6 » Шостий день Цінність життя.
20:59
Шостий день Цінність життя.

1)                 Дорогі! Великі перешкоди очікують вас на дорозі до спасіння. Утруднюють його нам лихі люди лихослів'ям, переслідуваннями та всякими шкодами. Диявол, одвічний ворог людей, використовує всяку нагоду, щоб відвести людину від Бога. Зрештою, тіло людське своїми пристрастями і нахилами до гріха само себе губить. Тому Спаситель звертає нашу увагу до святого Матея на те, що Царство Небесне треба силою здобувати. Але одночасно життя Пречистої Діви свідчить, що всі перешкоди можна усунути, коли Господь нашу добру волю зміцнює. Гляньте на Її Серце. Воно було Престолом на котрому горіла неустанна присвята Господеві. Зранку вітала Всевишнього Своїми молитвами, в полудень читала Святе Письмо. Серед праці звертала Свою думку до Бога. Йому жертвувала Свою волю і життя. Кожна хвилина життя Марії збагачувалася чеснотами.

2)                  А ви чому грішите? Аби задовольнити своє тіло. Нерозумні! Чи не знаєте, що цим нищите його? Коли погубите душу, чи збережете тіло? Або обоє щасливі, або обоє пропащі. Лише одна душа безсмертна. Коли вона буде проклята, то уже нема спасіння для тіла, бо його мучитимуть: всі частинки, всі нерви, всі кості, але не так, як тепер, коли болить лише одна частина, один член. Тут заболить трохи голова, бо ліжко затверде, чи крісло трохи невигідне, інколи нам страва не дуже смачна, або становище невигідне – але там, у пеклі! Що ж у пеклі буде?

3)                 Чого ви тепер не робите щоби зробити своє тіло принадним! Помрете, і голова ваша стане огидним черепом, без м'язів, волосся, очей, уст, язика. Ноги і руки відпадуть, а саме тіло зжеруть огидні хробаки. І тоді, коли будете прокляті в пеклі, ваше лице стане огидне, ваше волосся перетвориться на купу потворів і вужів, язик буде сичати, наче розлючена гадюка, очі світитимуться наче два світильники пекельні, і на кінець станете справжнім дияволом. Поміркуйте про це!

4)                 Коли ваше тіло спонукатиме вас до гріха, ви повинні сказати: «ах проклятуще тіло, чи не знаєш, як піддамся твоїм забаганкам, будеш горіти зі мною в пеклі навіки вічні? За миттєві насолоди необхідно буде заплатити вічними терпіннями в пеклі. Тому, якщо прагнете спасти свою душу і тіло, то постарайтеся пізнати правдиву доброту і правдиву красу: доброту і красу вічну в раю.

Приклад:  Святу Лідвіну мучила тяжка недуга. 38 літ вона плакала і зойкала, бо біль був невиносимий. Прийшов до неї слуга Божий і порадив їй розважати про болісні терпіння Ісуса Христа і черпати з них терпеливість. Лідвіна попробувала. Але досягла незначного успіху. Опісля знову до неї прийшов священик і приніс їй Найсвятіші Тайни, кажучи, що Ісус Христос установив їх насамперед на згадку про Його терпіння. Людвіна почала розважати. І, о диво! Серце її перейнялося таким живим почуттям Христових терпінь, такою спрагою наслідування, що 15 днів безупинно плакала. З цієї митті отримала силу, щоб терпеливо і відважно переносити терпіння. Опісля її точили черви, і тіло надзвичайно смерділо, а болі збільшувалися. Але вона, згадуючи Христові терпіння, з хрестом у руках переносила все мужньо. Дійшла до того, що їй ввижалося, ніби не вона терпить а Христос у ній. Тіло цієї святої на землі було немічним і спотвореним, а в Небі, стало світле і прекрасне.

На згадку: не забудьте перед сном звернути лице своє до церкви, або до образу Найсвятішої Діви і попросити про благословення.

Жертва: Зробіть якесь діло омертвлення, як покуту за те, що догоджали колись занадто своєму тілу їжею або питтям.

Поклін:  немочі душі моєї зцілюєш, і тілесні хвороби, Діво. Тебе прославлю, Чистая, на віки.

Молитва:  О пре милостива і перчудесна світу Царице!

Ти для всіх людей надійне спасіння!

На Тебе покладаємо всі наші життєві потреби і надії.

Випроси нам ласку, щоб ми наслідували Тебе,

Кожну хвилину життя присвячували Богові а з Тобою дійшли до вічного щастя.

Ми впевнені, що кожен, хто просить в Тебе ласки, не робить це даремно. Амінь.

Богородице Діво… 

Категорія: Стежечка у рай | Переглядів: 1094 | Додав: sanator | Теги: Вагітність, Дкз, українська пісня, аборт, Молитва, святині Закарпаття, Джублик, рафтинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]