№ 108. Ти підносиш Мою душу - 29 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
25.04.2024
18:41
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 29 » № 108. Ти підносиш Мою душу
05:42
№ 108. Ти підносиш Мою душу

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 108. Ти підносиш Мою душу

Посланець: Моя душа піднімається на неймовірні висоти у Твоїй повітряній кулі. Мій дух підносить до гори. Я залишаю тіло позаду, на землі.

Ісус: Не переймайся тим, що ти маєш одягнути. Я піклуюсь про твою душу. Все, що від тіла, в'яне і псується. Тіло – це лише засіб пересуватися по землі. Воно помирає і розкладається. Але дух далі живе. Те, чим ти є насправді, ніколи не вмирає.

Посланець: Я переношу цю шкіру і кості до сфер, які я навіть собі не уявляла, і лечу в небеса. Мій дух підноситься. Моє тіло лишається там, де і було. Це схоже на смерть – тіло лишається позаду. Моя душа ніколи не вмирає. Вона переходить в інше місце.

Ісус: Приготуйся, дитя Моє, бо Царство Боже уже близько і ти побачиш те, що не могла собі навіть уявити. Ти зрозумієш любов Господню, і тебе поглине невимовний мир.

Чим є Рай? "Ні око не бачило, ні вухо не чуло про ту пишноту, яка чекає на всіх, хто служить Господу". Приготуй свою лампаду для своєї подорожі. Очі – лампади душі. Те, що входить у душу через очі, священне. Не зводь своїх очей з Бога. Тужи за Його славою. Ніколи не відвертайся. Якщо ти споглядаєш Його та Його Царство, ти споглядаєш життя вічне. Я – волаючий у пустелі. Приготуйте шляхи для Господа

Посланець: Наділяй мене лише тими ділами, що від Бога. Омий мої гріхи і очисти мене від того, що не від Тебе, бо я слабка і сумирна у серці, а Ти – Бог, Всемогутній і Всесильний. Передай трохи сили моїй душі, допоможи мені очистити там руїни. Я лише слабка людина і лише в Тобі я можу досягнути таких висот. Пошли моїй душі Свою силу і Своє світло, дай мені те, чого я потребую, Господи. Ти знаєш, у якому я стані, набагато краще, ніж я сама, і Ти маєш силу зробити мене такою, якою хочеш бачити. Я підкоряюся із радісним серцем Богу, Який створив мене і любить мене набагато більше, ніж може любити будь-який смертний і більше, ніж я могла любити і знати себе.

Я віддаюсь із усмішкою та миром у моєму серці, бо Він зцілює мене і я цьому радію. Прийди, Господи Ісусе, прийди і будь Учителем наших сердець! Прийди і наповни нас. Зміни нас, сформуй нас, зроби із нас витвір Твого мистецтва! Ми віддаємося Твоїй волі беззастережно.

О, Спасителю, ми такі благословенні знати Тебе, так мало хто об'єднується з Тобою на Євхаристії. Ти, Спасителю, такий хороший. Твоя доброта наповнює моє серце любов!ю до тебе і я відчуваю трепет у серці.  Я дуже Тебе люблю. Перед Тобою кожен мусить приклонитися і прославити Тебе, Царю, над царями і Пане над панами. Алілуя.

Він приходить, Спаситель світу, і живе у цьому бідному створінні, що зветься мною, і я піднімаюся на неймовірні висоти у Його присутності. Алілуя. Це, друзі мої, Бог. Ви вірите? Бог приходить і перебуває тут, в нас. Хто ми такі, щоб Він любив нас так сильно? Це все – доброта Бога. Ми навіть не можемо усвідомити Його щедрості, Його доброти та любові. Ми можемо побачити лише мигцем, але це тільки крапля в океані порівняно з Його справжньою добротою

О, наповни нас знанням Твоєї доброти, щоб ми любили Тебе більше, Вчителю. Я хочу більше Тебе любити і відкривати своє серце до Тебе. Будь-ласка, відкрий моє серце до всього, що від Бога, бо Він прекрасний і вартий прослави. Алілуя, Алілуя.

Бог царів, Цар царів! Він чекає на нас із серцем, повним Любові. Алілуя, Алілуя. Яка ж це честь для нас. Яке життя Він дарує нам! Він – істинно великий Бог, вартий такої любові. Як я можу любити Тебе більше, Господи? Відкрий моє серце, щоб воно поєдналося з Тобою. Алілуя. Алілуя. Слава Богу!

Будьте від духа. Відкиньте все, що вас прив'язує до цього світу і ширяйте в небесах духом своїм. Твоя душа переноситься у нові виміри єдності з Богом. Віддайся Йому до кінця. Підкорись. Нехай повна довіра до Нього заповнить тебе. Ти – раб Його любові!

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
29 грудня 1993 р (після Літургії)    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 996 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Різдво, коляди, Господь, Господня книга, паломництво, Джублик, щедрівки, Новий рік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]