№ 106. Приготуйся, Мій час надходить - 28 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
25.04.2024
17:11
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 28 » № 106. Приготуйся, Мій час надходить
05:40
№ 106. Приготуйся, Мій час надходить

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 106. Приготуйся, Мій час надходить

Ісус: Дороге дитя, передаю тобі Свої шляхи. Ти приходиш, Я направляю твої стопи на стежки Господні. Прийди і приготуйся працювати для Мене. Ось найважливіша робота, яку ти маєш. Не недооцінюй важливість наших нічних зустрічей.

Я приходжу до тебе. Слухай і вчись, бо Я – Спаситель цього світу. Я приходжу до тебе, і ти знаєш, що Ісус, Господь з тобою. Я – Той, Хто кличе тебе прокинутися. Я – Ісус, Син Бога Живого, і Я приходжу до тебе, дитя Моє, щоночі.

Ти розумієш з Ким ти маєш справу? Ти не знаєш, яка ж ти щаслива, що Я обрав тебе для цього завдання. Молись і будь зі Мною наодинці, щоб приготуватись до Мого листа.

Коли ти йдеш до своїх ближніх, ти ідеш до Мене. Молись і приготуйся, бо твій час надходить. Я сурмитиму в сурми, коли прийду. Ти знаєш, що це Я довірив тобі доставити це послання. Часу мало, і твоє звільнення не за горами. Займись духовними справами. Не дозволяй світові зловити себе. Проводь час із дітьми. Кожен день наближає кінець. Кожен день має бути повністю присвячений Моїй праці.

Не переживай. Не хвилюйся. Чи Той, Хто так тебе любить, може лишити тебе у цьому безладі? Маленька, Я ніколи тебе не полишу. Все, що ти отримуєш, походить від Того, Хто любить тебе. Ти маєш розвивати свою довіру. Вчись відпускати свої сумніви та проблеми. Вчись розчинятись у Мені до кінця. Я так близько до тебе, що тобі не потрібно хвилюватися. Деякі люди думають, ніби хвилюватися – їхній обов'язок. А Я кажу, що це нічого доброго не приносить. Я відповідальний за все. Я знаю все про тебе. Я допускаю все від любові.

У твоїх випробуваннях ти вчишся важливих уроків. Чи ти це усвідомлюєш, маленька? Ти – немовля. Немовлята не сумніваються. Вони надто маленькі і надто залежні від своїх матерів. Ти маєш бути такою ж залежною від Мене. Довіра розвивається актами твоєї волі все віддати у Мої руки. Передай це Мені. Займись Моєю працею. Хто, дитя, виконає Мою роботу? Тобі потрібно її робити, інакше вона залишиться незавершеною. Молись за віру, надію та милосердя у ці важкі дні, що чекають попереду. Даю їх тобі, щоб ти молила про ці чесноти.

Приготуйте свої серця до Мого приходу. Ви маєте постійно цим займатися. Ви маєте сіяти ці зерна, які Я вам дав. Будь-що окрім впевненості в Мені та довіри до Мене відводить вас від Мене далеко.

Я тут і Я даю вашим серцям силу для того, щоб ви пережили прийдешні дні. Ідіть за Мною у всьому, що ви робите. Хвилювання безплідне. Підготовленість – ось ваша найголовніша турбота. Турбуйтеся лише про те, що від Бога. Не дозволяйте себе збити зі шляху нічому, що відводить ваш погляд від Мене.

Моліться за своїх братів постійно. Це як неспокій перед штормом. Є якесь невловиме відчуття, хвилювання, якщо хтось знає, що наближається шторм. Ось на що схожий зараз світ – наче ви всі чекаєте на великий вибух. Ви майже знаєте, коли це станеться, але ніхто вам нічого не казав. Неспокійне повітря вам про це розповіло. Приготуйтеся. Налаштуйтеся на події, що грядуть!

Ви маєте налаштуватися на довіру до Мене. Нічого більше! Довіра і віра будуть світлом, що сяятиме на вашому шляху. Ваша робота – не знати що, як і якщо, не хвилюватися, не переживати, не тривожитися. Ваше завдання – зосередитися на Мені, незважаючи на неспокійне відчуття і стати ближчими до Мене, використати цю можливість навчитися довіряти Богу повністю і займатися Божими справами весь час – ходити на Літургії, приймати Святе Причастя, молитися Мені у прославі.

Ти пропускаєш приватну молитву зі своїми дітьми. Вони не прийдуть до тебе і не скажуть: "Мамо, давай помолимося на вервиці". Ти маєш знайти для них час. Твій час разом з ними дає їм силу на довгі дні наперед. Проводь з ними час у молитві. Вчи їх, що ці хвилини найголовніші в житті. Ти потребуєш єдиного фронту в сім'ї. Сім'я, що разом молиться, ніколи не розпадеться. Ти можеш дати їм дуже багато, просто вимагай, щоб ви проводили цей час разом і молилися як дружна сім'я.

Приготуйся до Мого приходу. Молися разом з ними. Заохочуй їх до молитви. До твого світу через Різдво пробралося багато людей. Припини з ними розмовляти і зрозумій, що Я вимагаю від тебе важливих речей. Цей час із дітьми необхідний для тебе. Вони потребують часу з Богом. Вони не будуть багато молитися, якщо ти їх не будеш заохочувати. Говори з ними про Мене. Вони потребують, щоб ти постійно розповідала їм про Ісуса, Спасителя цього світу!

У тебе є робота, і це – не спасіння сильного світу. Це завдання просте, але дуже важливе. Бог завжди перший у всьому, що ти робиш. Щодня ходи на Літургію та до Причастя. Тобі потрібно прославляти Мене. Тобі також потрібно проводити час наодинці з дітьми, гратися та молитися з ними. Ось Моє завдання для всіх батьків у ці важкі часи. Не зосереджуйтеся на світові, сьогодні ви тут, а завтра вас нема. Все, чого Я прошу від вас – для вашого ж вічного життя. Літургія, Причастя, прослава, молитва, час із дітьми. Все решта веде до винагород у цьому світі. Вони для Мене не мають значення. Нічого, окрім того, що від Мене, не має значення!

Приготуйся сама і дітей приготуй до Божих речей. Світ проповідує фальшивий мир. Ти маєш довіритися Мені, і тому посланню, яке Я передаю. Я знаю все, довірся Мені. Забудь цей світ. Він думає, що він вічний. Ти маєш прагнути до того, що потрібно душі. Не йди до світу за життям. Зрозумій, що ти, Моє прекрасне дитя, і усвідом твою постійну потребу у Мені. Не запитуй, не сумнівайся, не переживай. Просто займись моєю роботою, яка полягає у твоїх щоденних обов'язках. Це так просто, кажеш ти. Це не так просто, як виглядає, коли світ відтягує тебе від Бога і сатана розставляє на твоєму шляху пастки. Якщо він може тебе утримати від молитви і часу з дітьми, тоді він зробив великий подвиг. Кажу тобі: стережись від всього, що відволікає твою увагу і не залишає тобі часу, щоб побути із дітьми. Вони цього потребують, як одягу та взуття. Не недооцінюй цю Мою вимогу. Прислухайся до Мене. Вони походять від Того, Хто любить тебе і знає все. Не хвилюйся, не переживай. Просто слухай, що Я кажу тобі робити і відкинь усі твої тривоги.

Дитя, Я знаю все, і Я знаю, що для тебе краще. Це так просто – займись моїми справами. Забудь про всі інші зазіхання на твій час. Вони не щирі. Я так близько до тебе. Зосередься на Мені, як на Тому, Хто з тобою завжди. Говори зі Мною, і зосередься на Мені біля тебе, у твоєму серці. Я оточую тебе. Будь святою, маленька, і роби так, як Я тобі кажу. Я знаю більше, ніж будь-яка людина на цій землі. Хвилювання нічого не дає. Молитва до Мене – золота. Це та впевненість, якою ти маєш запастися наперед. Забудь про гроші та скарби. Твоя єдина мета – збирати все, що від Бога, у ваших серцях і в серцях ваших дітей. Гроші, освіта, речі – це все, що ви думаєте, ви повинні мати – виявляться зрештою непотрібними.

Прислухайтеся до Моїх слів. Я тут з вами і Я лишаюся поруч у всіх випробуваннях. Вчіться довіряти Мені і вчіть цього всіх, кого знаєте. Ви – Моє світло у цьому темному світі. На вашому прикладі Я вчу інших, не шукайте відповіді у світі. Роби так, як Я скажу, дитя. Збирай все, що від Бога і не переживай ніколи! Я так близько до тебе. Я ніколи не полишу тебе, але ти маєш постійно молитися і бути зі своїми дітьми, щоб молитися і гратися з ними.

Я люблю вас. Я – Той, Хто прийшов і помер за вас від любові до вас. І Я даю вам це послання з такою ж сильною любов'ю. нехай ваші серця не переживають, бо Господь біля вас. Алілуя, Алілуя!

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
28 грудня 1993 р (3:00 ранку)    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1208 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Різдво, коляди, Господь, Господня книга, паломництво, Джублик, Новий рік, щедрівки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]