№ 105. Наречений чекає - 27 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
13:19
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 27 » № 105. Наречений чекає
20:32
№ 105. Наречений чекає

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 105. Наречений чекає

Ісус: Дороге дитя, Син Людський чекає, а ти спиш. Я чекаю на тебе, а ти спиш. Ти знаєш, як Я чекаю на тебе, але ти спиш мертвим сном. Прокинься, маленька, коли Я кличу тебе. Не піддавайся бажанням плоті. Я піклуюсь про тебе. Твоя сила – від Мене. Зістрибни з ліжка, прокинься, бо твій Спаситель приходить вночі, щоб принести тобі послання для всіх Його дітей. Приготуйся, бо Я не люблю чекати. Вставай і йди до Мене, дитя. Я – Бог.

Я – Той Хто створив світ, Хто примушує сонце світити і формує дитя в утробі. Ти змушуєш Мене чекати, поки спиш. Прокинься і біжи до Мене, бо Господь близько. Бог чекає на тебе і вимагає уваги до Своїх слів. Прокидайся! Я – Той, Хто приходить до тебе. Почуй Мій заклик. Швиденько прийди до Мене і не зволікай. Я чекаю і хочу говорити до тебе.

Я – Ісус, Син Бога Живого. Дитя, Я хочу, щоб ці послання досягнули всіх куточків землі. Кожне з них Я передаю з величезною любов'ю. Чи ти донесеш ці листи до всіх Моїх улюблених діточок? Вони потребують Моїх слів любові, їм необхідно дізнатися, що Я відчуваю до кожного з них, їм необхідно зрозуміти, що Я – Бог. Я кожного з них люблю особливо, і Моя любов – Божа. Що може на цій землі зрівнятися з нею? Ці послання проголошують Мою любов до кожного з Моїх діточок. Це Мої листи любові до них. Будь-ласка, простеж, щоб вони ці послання отримали. Ось твоя головна мета. Це лист любові до тих, кого Я так люблю.

Я – ваш Спаситель. Я не міфічний персонаж. Я живий і приходжу до тебе. Я чекаю щодня у храмі, наче полонений. Чекаю і чекаю у храмі, а хто ж приходить до Мене? Я чекаю на вас, діти Мої, коли ж ви прийдете і усвідомите, що Бог саме тут. Я – Ісус, Син Божий, і Я чекаю на вас щодня. Приходьте до Мене, навіть коли ви дуже заклопотані. Приходьте на Літургію. Приготуйте свої серця і прийміть Мене у Причастя. Я тут, чекаю на вас, як наречений чекає наречену. Я хочу поєднатися з вами у Святому Причасті. Я справді тут присутній, але хто з вас прийде? Я чекаю на кожного. Я – Бог. Я можу любити кожного з вас так сильно, що ви цього не усвідомлюєте. Ваш ближній не може замінити вашу любов до Мене. Я чекаю, маленькі. Чи прийдете ви і отримаєте свою порцію любові сьогодні?

Приготуйте свої серця і тримайте їх у святості. Бог увійде у них. Приготуйте для Мене шлях. Не грішіть. Не брешіть самі собі і не кажіть, що деякі гріхи не рахуються. Кожен гріх – це зло. Я кажу вам, що добре, а що погано у ваших серцях. Ви знаєте Десять Заповідей. Сатана каже: "але ти в цьому випадку від них звільняєшся", або "вони застаріли, ось це тобі дозволено". Ні, маленькі, гріх – це гріх і ваші серця розпізнають його. Тримайте їх у чистоті. Чим більше ви самі собі брешете про зло, тим правильніше воно для вас стає. О, як прикро, що ви заморожуєте свої прекрасні серця і приймаєте все зле від цього світу за добро. Зло – це зло і ви маєте остерігатися його, навіть якщо світ каже, що воно цілком прийнятне.

Я – Шлях, Правда і Життя. Коли ти перебуваєш у Мені, ти володієш світлом життя. Не дозволяй світові переманити себе на свій бік. Приготуйся для Моєї любові. Я – наречений, що очікує на наречену. Така чиста, така біла, така бездоганна, вона приходить до свого коханого. Вона ніжна і добра, вона – втілення святості, одягнена в білу сукню. Одягніть свою душу в білу сукню для Мене. Нехай вона завжди буде вбрана у гідність, у білу тканину, незаплямовану гріхом, чиста, як наречена, що йде до нареченого. Наша зустріч так само переповнена любов'ю.

Ти входиш у Мою церкву, ти йдеш до вівтаря, Твій наречений чекає тебе у Причасті. Я – наречений ваших сердець. Я приходжу із всеохоплюючою любов'ю, щоб увійти у ваші душі. Я Той, Хто йде поруч із тобою, щоб об'єднатися у Причасті. Я – Ісус. Я – твоя справжня любов. Я чекаю на тебе, дитя Моє. Будь-ласка, очистися до Моєї появи. Думай про Мій прихід за день до причастя і очікуй з нетерпінням нашого єднання. Це найпрекрасніша подія у нашому житті, єднання з Богом. Очікуй її з таким нетерпінням, як вінчання сердець. Я чекаю на вас, маленькі. Я – Бог. Що може цей світ дати вам, що зрівнялось би з єднанням Бога та ваших душ?

Я – Бог і Я приходжу до тебе у Причасті. Ти чекаєш на Мене, нареченого твоєї душі. Ти чекаєш так, ніби збираєшся на власне весілля? Ця подія важливіша за будь-яке вінчання. Ти не усвідомлюєш всю її значимість. Я тут на кожній Літургії чекаю лише на тебе. Одягнись, очистись, відвідай священика, посповідайся, стережи свої уста, як вхід до твоєї душі. Я в них входжу, і ти отримуєш Бога, Моє дитя. Ти хоч трошки це усвідомлюєш?

Читай ці слова. Вони такі справжні як очі, якими ти їх читаєш. Це ти осліпила сама себе і не бачиш, які Я маю дари для тебе. Ти не можеш торкнутися душевних речей. Ти шукаєш тілесних пояснень. Щоб побачити душу та божественне, ти маєш дивитися очима Бога. Ти маєш відкритися для тої віри, яку Я так хочу тобі дати. Благай, щоб Я допоміг тобі відкритися і дав усе необхідне для пізнання Мене. Цей світ затьмарює твоє бачення Божественного. Важко щось побачити крізь цю вуаль зла, яку він створив. Щодня вона стає все більш щільною.

Я тут, маленька. Помри для цього світу щоб пізнати Мене. Тобі цей світ більше не потрібен. Ти потребуєш його дедалі менше. Чим менше його в тобі, тим більше ти Мене пізнаєш. Зніми вуаль зі свого обличчя, очисти своє серце. Молись до Духа Святого за Його дари мудрості, розуміння, поради, страху Божого – все те, що лише Він може дати. Наповни своє серце дарами Духа. Він зніме з твоїх очей пов'язку і поселиться у твоїй душі. Ти пізнаєш нове життя і Я стану живим для тебе. Ти, дитя, потребуєш Духа.

Шлях до Бога лише через Ісуса. Тобі потрібен Дух. Тобі потрібен Отець. Тобі потрібна вся Трійця. Молись за зцілення у Святій Трійці. Молись за єдність з Богом. Молись за душевні речі. Коли твоя душа в порядку, все решта стає на свої місця. Не молись за те, що від світу цього. Молись, щоб краще Мене пізнавати. Молись за єдність з Богом. Моліться за те, щоб ваші серця відкрились. Моліться за святість. Моліться за віру, надію, милосердя. Моліться за те, щоб пізнати, як можна порадувати Бога. Ось справжні скарби. Решта не має значення. Не моліться за те, що від світу цього. Моліться за єдність з Богом. Ось що головне !

Я так хочу відкритися тобі. Наші близькі стосунки чекають, і їх розвиток залежить від тебе. Я тут. Я люблю тебе. Але ти не даєш нам бути разом. Що на цій землі можна порівняти з любовним романом із Господом, дитя? Твоя душа була створена для пізнання Мене і служіння Мені. Вона прагне цього об'єднання. Цей голос сильніший від будь-якого, що ти колись відчувала. Ти стримуєш його і нехтуєш ним, бо світ прогнав Бога. Цей світ у безладі. Я – Бог, а ти – Моє творіння. Ти не можеш відкинути Бога, бо лишишся тільки творінням. Якою ж гідністю ви жертвуєте, щоб тільки позбутися Бога.

Приготуйся до вінчання наших душ. Твій Наречений чекає на тебе. Я – Ісус, Син Єдиного Істинного Бога. Я чекаю на нашу єдність. Дитя, нічого на землі не зрівняється зі стосунками з Богом. Якщо ти не бачиш цього, тобі потрібно молитися, щоб краще пізнати Мене. Іди до Духа і проси у Нього розуміння та мудрості. Моли Його послати тобі ці дари, щоб збагатити свої знання про Бога. Моли Духа про Його хрещення. Дозволь Йому омити тебе Своїм життям, і ти оживеш, а твоє серце загориться вогнем.

Твій наречений чекає на тебе. Приготуйся до весілля. Прийди, чиста і біла, очікуй цієї єдності з нетерпінням. Я так люблю тебе, дитя Моє. Ти ніколи не зможеш нічого на цій землі порівняти з Божою любов'ю. Якщо шукатимеш, слабке ти створіння, задоволення у цьому світі, ти ніколи не задовольниш свою душу, її може задовольнити тільки Божа любов. Вона мучить твоє невтомне серце і може задовольнитися лише Богом. Вона жадає Бога так сильно, сильніше за будь-який голод. Що ж у тобі ніколи не можна задовольнити світом? Душі, яка прагне єдності з Богом. Вона постійно тримає тебе в напруженні, змушує шукати чогось більшого. А це "щось більше" – в Євхаристії. Це відповідь порожньому серцю. Це любов, якої ти шукаєш, але не можеш більше ніде знайти. Це Ісус, дитя. Це твій Наречений. Прийди і спілкуйся з ним. Він чекає на тебе і кличе тебе прийти з чистим серцем на весілля – весілля твоєї душі.

Посланець: Я відчула, що є так багато всього, чого я просто не зрозуміла і я була переповнена таємницею Бога. Я відкрила блакитну книгу на цьому:  21 листопада 1993 р.

Ісус: О, яку пишноту Я для тебе приберіг, коли ти нарешті все це побачиш. Побач усе, що є для Мене. Я подарую тобі її проблиски. Вони – особливі частинки Моєї любові, але ти у своїй земній формі навіть не зможеш цього витримати. Моя сила, Моє світло, Мій вогонь зіб'є тебе з ніг і ти опинишся на холоді. Я біля тебе  з такою силою в Моїх руках, а ти переживаєш, що вона не допоможе. О, як не розумно, якщо Я з тобою. Довіряй, довіряй, довіряй. Я тут.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
27 грудня 1993 р (4: ранку)    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1186 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Блакитна книжка, вінчування, Закарпаття, Джублик, коляди, Різдво, вітання | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]