№ 104. Немовлям Я приходжу сьогодні. - 25 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
18.04.2024
12:23
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 25 » № 104. Немовлям Я приходжу сьогодні.
09:46
№ 104. Немовлям Я приходжу сьогодні.

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 104. Немовлям Я приходжу сьогодні.

Ісус: Я – Шлях, Правда і Життя. Ніхто не може прийти до Отця, як не через Мене. Дар, який Я маю для вас – вічне життя. Я вас безмежно люблю. Ось причина Мого приходу.

Якби Я міг увійти в тебе і допомогти тобі усвідомити Мою любов! Я помер жорстокою смертю. Я прийшов Як Бог і народився людиною. Я воскрес із мертвих, а ти навіть не розумієш цього і не знаєш, як це все важливо для твого спасіння. Ти сумніваєшся у Моїй любові, незалежно від того, що Я казав чи робив. Зроби собі список доказів Господньої любові до тебе. Нехай це буде подарунок для тебе і для Мене на Різдво. Список щоденних доказів Моєї любові! Я так тебе люблю, дитино. Пригорнись до Мене, тримайся Мене. Світ переповнений темрявою та болем.

Відпусти своїх дітей, віддай Мені. Я піклуватимусь про них, обіцяю. Ти маєш навчитися довіри. Ти так далеко від Мене, коли не поклоняєшся Мені. Ходи зранку до церкви і молись. Тобі потрібно проводити час перед вівтарем. Я допоможу тобі пізнати Мою любов і не перейматися нічим, окрім Мене.

Почни заново з молитви та ігор з дітьми. Вони мають також приходити до Мене. Це Мій день народження. Прийдіть і будьте зі Мною сьогодні. Я хочу, щоб ви Мене вшанували.

Ця дорога, якою ти йдеш поруч зі Мною, важка. Світ стукає у твої двері і тобі здається, що тебе від нього нудить. Ти знаєш правду. У цьому вашому світі є фальшивий мир. Багато хто знаходиться у повній темряві. Постійно молись, поки тебе оточують люди. Молись за цей світ. Він сліпий. Я – Спаситель. Немає ніяких сумнівів у Моїй смерті, Моєму народженні. Моєму воскресінні. Це все дійсно трапилось. Я знаю, яким є цей світ і кажу тобі про це. Ти розмовляєш зі Мною і дізнаєшся про його підлість. Ти, дитя Моє, маєш молитися сьогодні. Я закликаю тебе відкласти своє его подалі, пожертвувати ним на ранковій молитві. Я знаю точно, що стається і не збираюся скати тобі це ще раз.

Зупинись негайно. Зосередься на Мені та Моїй любові. Зосередься на народженні Дитини у такій бідності. Зосередься на жорстокій смерті, кожній її деталі, а потім – на Воскресінні. Я – Ісус, Син Божий. Я приходжу до тебе, щоб передати тобі послання. Це Моя любов. Не переживай за те, що ти зробила чи робиш. Твої вчинки і твоя любов приносять Мені  велику втіху. Я – Шлях, Правда і Життя. Все решта – за Мною.

Нехай тебе не обдурить сміх великого обманщика. Він намагається підставити тобі підніжку, він хоче змусити тебе думати, ніби ти маєш зрозуміти світ. Світ приходить до тебе і каже: " Я хочу з радістю розповісти тобі про себе". Ні, маленька, у цьому світі немає радості. Світ сміється гріховним сміхом. Перша Заповідь вимагає, щоб Я був першим і останнім у твоєму житті – твоїм усім. Кожен, хто не зводить очей зі світу, котиться вниз по темній дорозі. Вона не викладена радістю. Вона викладена порожніми серцями. Лише в Ісусі ми можемо знайти втіху. Жити без Ісуса чи посадити Його на лаву запасних – означає жити без щастя. Твоя душа створена любити та пізнавати Його і служити Господу. Це найголовніша умова твого буття. Решта швидкоплинних задоволень лишають твоє серце порожнім.

Світ вчить таких уроків, що прирікають душу на неспокій. Світ зробив ваші серця кам'яними. Любов не вимагає свого. Вона просто є, існує для інших. Любов – це бачити у своєму братові, навіть хворому, сотворене Богом дитя і знаходити для нього місце у своєму серці. Ви – понад усім, що пропонує цей світ. Ви – Божі. Тоді моліться, щоб ставати схожими на Нього. Відкиньте свою дріб'язковість і любіть братів своїх, незважаючи на їхні провини.

Для цього, дитя, потрібен Бог! Ти не можеш зробити це сама. Потрібна Божа сила. Ось як можна змінити цей світ. Його змінить твоя любов, яку ти роздаватимеш хворим та пригніченим, навіть коли вони не знають самі про свої хвороби. Я – Ісус, твій Спаситель. Я тут, коли ти в неспокої. Я тримаю твою руку і віддаюся тобі. Прийми Духовне Причастя, маленька.

Час зупиниться і ти відчуєш, як очищається твоє серце. Весь день перечитуй послання за 25 листопада. За місяць перед Моїм днем народження! Приготуй шляхи для Дитятка Ісуса. Відкинь дурість та сумніви і будь зі Мною в єдності. Я охороняю твоїх дітей.

Посланець: Алілуя, Алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
25 грудня 1993 р (Різдво)    Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 795 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Рождество Христове, Джублик, Блакитна книга, Різдво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]