№ 103. Народився Богочоловік - 24 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
20:36
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 24 » № 103. Народився Богочоловік
09:25
№ 103. Народився Богочоловік

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 103. Народився Богочоловік

Посланець:  Дорогий Ісусе,  Твій день поволі наближається. Слава Тобі, Ісусе. Я люблю Тебе. Ти прекрасний в небесах і на землі. О, Ісусе, допоможи нам цього Різдва сіяти любов.

Ісус: Я – Шлях, Правда і Життя. Той, Хто перебуває в Мені, матиме світле життя. Випряміть стежки свої і йдіть за Мною, щоб ви пізнали Мою волю, щоб Я був вашим Вчителем. Пізнайте той мир, який можу дати лише Я і поширюйте Мою любов, бо Я вартий слави та хвали. Святе Моє ім'я. Алілуя, Алілуя.

Я – Ісус, Син Бога Живого. Я – Дитя і Бог. Чи ви це усвідомлюєте? Ви шукаєте Мою любов у закинутих пустелях, в той час як Я – прямо біля вас. Моє серце завжди з вами. Єдиною метою ваших пошуків маю бути Я і Моя воля, бо Я істинно ваш Господь, уважний до ваших потреб. Прийдіть і дозвольте Мені вести вас. Дозвольте Мені направляти ваші стопи, і вони не спіткнуться. Ваші кроки стануть легкими на стежках Господа. Святе Його ім'я і всі благословення – від Нього. Алілуя.

Це Господній день, то ж радійте і веселіться. Випряміть свої стежки, приготуйтесь до Його приходу і відкрийтесь Його закликам, що звучать глибоко у серцях тих, хто служить Йому.

Він такий добрий. Він такий святий. Він істинний Бог, маленькі, ваш Бог, Який приходить, повний любові до вас, маленькі створіння світу цього. Він піднімає вас і підносить на нові вершини Своєю любов'ю. ви в Ньому вшановані і Йому належить уся слава.

Я – Спаситель. Я народився від Марії. Я прийшов сюди заради вас, дітоньки. Я прийшов на цю землю як Бог, щоб показати Свою безмежну любов. Я жив тут людиною. Я ходив, як ви, як людські істоти. Я помер жахливою смертю за вас. Алілуя. Славте Господа! У Його любові ми спаслися. Через нього ми спаслися. Святе ім'я Його. Прославляйте Його. Покланяйтеся Йому. Він подарує вам Світло життя. Його зірка яскраво горіла на сході і світ навіть не знав, що трапилося тієї ночі. Люди не відчували Його приходу, всі були засліплені. Дивіться: зоря запалала на сході і слава Господня була з нами.  

Посланець:  Ісус, Боголюдина, Син Марії, народився у Віфлеємі у стайні, біля худоби. Яка бідність для всемогутнього Царя! Він не є Царем багатих. Він не прийшов, щоб продемонструвати свої багатства. Він – Володар Царства з великої літери. З Ним всі інші царства не можуть порівнятися, але Бог приходить немовлям у такій бідності.

Нехай звучать сурми, ріжки та барабани! Лише Ангели проголошують Його прихід і кілька пастухів. Проте Він приходить у славі та силі, вартий прослави та похвали. У Його присутності ми маємо схилити голову у благоговінні, бо Цар Царів – серед нас. Це Ісус, Син Божий, Цар над царями, Пан над панами. В Ньому ми спасенні. Ніякий інший цар не здатен на таке. Ніхто не може до Нього дорівнятися.

Ісус: Пам'ятайте, люди. Він – Цар. Пам'ятайте, що Він серед вас. Чи усвідомлюєте Його силу, чи може не зважаєте на Нього у своїй вічній заклопотаності? Як нерозумно, кажете ви, перебувати у присутності царя і нехтувати ним, а Я кажу вам: справді, як не розумно, маленькі. Будьте уважними до тої величі, якою ви володієте. Нехай ваше серце горить завзяттям, а життя стане святим. Приготуйтесь, бо Істинний Цар з вами. Славте Його, возносьте Йому хвалу. Він цього вартий. Алілуя. Прославляйте Господа і знайте ім'я Його.

Схиліть голови, діти Мої, перед Царем, що йде серед людей Своїх. Славте Його, бо сьогодні народився Спаситель. І Він прийде як немовля. Але Він врятує всіх від гріхів і вони стануть спадкоємцями Його Царства. Алілуя, Алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
24 грудня.1993 р (6:10 ранку)    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1221 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Рождество Христове, Джублик, Блакитна книга, Різдво | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]