№ 102. Неспокій приходить від втрати Бога - 23 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Вівторок
23.04.2024
11:18
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 23 » № 102. Неспокій приходить від втрати Бога
20:38
№ 102. Неспокій приходить від втрати Бога

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 102. Неспокій приходить від втрати Бога

Посланець: Дорогий Спасителю, я прийшла, готова до Твоєї праці. Тебе я прославляю, Тебе я люблю, Тебе я возвеличую. Ти такий прекрасний! Перед Іменем Твоїм коліна мають приклонятися, бо Ти – Всемогутній, Святий і Вартий Прослави. Алілуя. Надходить день Його народження. Алілуя!

Ісус: Дитя, ти – маленька людина. Ти хвилюєшся і переживаєш. Твій розум завжди зайнятий, але Я – Бог і Я іду поперед тебе. Твої хвилювання нічого не змінять. Кожна волосина на твоїй голові порахована і Я ніколи тебе не полишу. Це Мої діти ідуть від Мене. Я ж ніколи їх не полишаю. Сумне те серце, яке в гріху, серце, що прогнало Мене, позбавлене внутрішнього миру. Постійне невдоволення змушують його переходити з стежки на стежку, але люди не чують заклику. Вони глушать всі підказки.

Чим далі людина відходить від Мене, тим сумнішим стає її серце. Душа знає, чого їй бракує. Вона ніби пам'ятає присутність Бога, але сумує, бо вирішила не зважати на Нього. Сатана постійно говорить цьому серцю, що він – його володар. І проповідує брехню. Серце болить через те, що втратило єдність з Богом. На обличчі не радість, а невимовний смуток. Серце прагне присутності Бога. Життя не має сенсу і людина вирушає на його пошуки. Вони безплідні. А неспокійна душа лишається порожньою, позбавленою Бога. Якщо ця людина все ж приходить до Мене, якщо вона наповнюється моїми дарами, тоді вона радіє у внутрішньому мирі. Ти створена із прагненням пізнавати і любити Мене, служити Мені. Все інше не приносить радості.

Я – Творець. Моє серце завжди з вами, маленькі. В ньому – сила, світло, полум'я, що зігріває ваші душі. Ти знаєш, як це, коли тобі холодно. Коли пробирає морозець, це дуже неприємно. Чи могла б ти радіти холоду, якщо б хоч раз відчувала пекло?

Кожна дитина бачить обличчя Бога. Душа має глибоко закорінену пам'ять про Його присутність. Кожне немовля після народження охоплене милістю і любить Бога. Ти в нього це відбираєш, Україно. Диявол переслідує дитяче серце, наче здобич, він готовий його поглинути. Заволодіння маленькими дає йому славу. Ви були створені у невинності. Ваша душа бачить радість Господню. Вас повели неправильним шляхом ще, напевне, у юному віці. Це  так сумно. Ти бачиш життя душі, Україно. Чи є у тебе право руйнувати його, вчити дітей матеріалізму?

Ця маленька душа потребує Бога. Вчи її з найперших хвилин життя. Розвивати свої особисті стосунки з Богом – значить дарувати цьому світові найдорожчий подарунок. Ти відображатимеш любов Ісусову у своєму серці. Твоя поведінка покаже всім Його силу. Він тебе використає для Своєї праці.

Твоя робота – знати і любити Бога, служити Йому. Якщо це – мета твого життя, твоє серце повне радості, а шляхи завжди відкриті. Прийдіть до Мене, маленькі Мої діточки. Моє життя на вас чекає. Я віддаюся вам щодня на Святій Євхаристії. Ви приймаєте Бога. У ваші ниці тіла Я приходжу від великої любові до вас. Ви удостоєні такої честі, бо Я приходжу до вас. Ви – Божа творіння. Позбавляти творіння від Бога означає залишатися тільки створінням. Це дуже, дуже погано. Коли ти поєднана зі Мною, твоє обличчя сяє, а світло променіє з тебе.

Неможна сплутати людину, яка з Богом, і яка без Нього. Дорога, з тебе сяє світло, коли ти зі Мною. Моє світло струменить прямо з твого серця. Я – всемогутній Бог. І коли Я володію твоєю душею, нічого не може спинити Мою силу.

Я – такий добрий Бог. Я так багато хочу дати тобі того всього, що звеселяє твою душу. Коли Я в тобі, твоє серце спізнає світло життя і ти маєш радість у своєму серці. Не затуляй своє світло, але постав свічник на підвищення, щоб воно сяяло для всіх. Ви – світло світу. Я вбираю вас у шану. Я проголошую Свою любов, глибоку і святу. Я – Бог. Лише це дарує тобі таку честь. Бог турбується про тебе, маленька, Він тебе вшановує.

Я – Ісус, Син Бога Живого. Я сяю з ваших душ. Ваші очі відображають присутність Господа і ти – справжнє Боже творіння. Ти не знаєш, як Моя присутність сяє для Моїх братів. Навколо тебе – сяйво, яке не лишає сумнівів. Твоє обличчя відображає стан твоєї душі. Твоє обличчя показує обличчя твого серця. Багато сердець є із різноманітними обличчями. Дивись, щоб твоє серце проголошувало доброту Бога, щоб воно відображало Його Святе Ім'я, тоді ти станеш маленьким, але яскравим вогником, що освітлює темний світ.

Маленька, Я так люблю тебе. Мене дуже ображає брак уваги до тебе. Моє серце сумує за моїми діточками. Воно оплакує їх, як мати оплакує втрачене чадо, як сповнена благих намірів мати, що піклувалася про своїх діточок, страждає від їх байдужості. Це лише тінь того болю, які Я відчуваю через втрату Своїх дітей. Як ти зможеш зрозуміти Мою любов до вас? Пояснити словами її неможливо. Вона безмежна і всеосяжна. Ти у своїй земній формі не можеш чогось подібного уявити. Я помер жахливою смертю від любові до вас. Чого тобі ще потрібно? Я постійно чекаю на всіх вас, чекає Моя любов. Бог чекає на вас! Яка честь для вас, але ви відвертаєтесь. І Я – Той, Хто подарував вам життя. Якщо ви проженете Мене із своїх сердець, ваша душа зів'яне і помре. Лише Я вас годую і живлю. Лише Я приношу сенс та мир у ваше життя. Жити без Мене означає втратити своє внутрішнє життя, заморити голодом свою душу, приректи її на вічний неспокій.

Україна, твоя смута з'явилася через брак Бога. Ти дуже галаслива. Ця втрата тебе змушує нестямно кричати, але чим голосніше ти волаєш, тим далі ти відходиш від Моєї тиші. Мене можна знайти у тихому шепоті у твоєму серці, Україно. Я – у тиші. Немає нічого тихішого, ніж наближення до Причастя – ось де хліб до тривожної душі. Ось дорога, на якій тебе годують і оновлюють. Це Я приходжу до вас, і Я – Бог, маленькі Мої. Бог вирішив увійти у ваші серця і жити там. Яка честь для вас!

Якби цар прийшов до вас у дім, ви б приготувались до його візиту і безперестанку говорили б про це. Але, маленькі, послухайте. Я – Бог і Я хочу прийти до вас, щоб жити. Приготуйте свої серця для Мене і не переставайте говорити про Ісуса, Який приходить у ваші серця. Я люблю вас так сильно. Я помер для вас, але ви – сліпі. І не хочете повернутися до Мене обличчям. Чи ви стояли б спиною до царя, чи були б неважними до його слів? Ви все ж не усвідомлюєте всієї ваги того, що Я Бог. Хочу прийти і жити у вас.

Моя присутність – честь для вас. Прийдіть із серцями, готовими до візиту Царя. Я – Цар Небесний. Моє царство набагато прекрасніше, ніж будь-яке на цій землі. Я приходжу до вас сьогодні. Чекайте на Мене і приготуйте свої серця, бо Я – Той, Хто достойний Слави та Хвали. Я приходжу до вас і прагну об'єднатися з вами. І з честю та Хвалою Я зодягнув вас, дав владу. Мої маленькі, Я люблю вас безмежно.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
 23 грудня 1993 р(6:30 ранку)     Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1119 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]