№ 96. Я спілкуюся із тобою у твоєму серці. - 17 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
03:53
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 17 » № 96. Я спілкуюся із тобою у твоєму серці.
19:43
№ 96. Я спілкуюся із тобою у твоєму серці.

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 96. Я спілкуюся із тобою у твоєму серці.

Ісус: Ти приходиш, і Я чекаю на тебе. Я – Божественний цілитель. Я знаю Своїх і Мої знають Мене, а Моя любов до вас кличе прийти і бути зі Мною. Але багато хто лишається осторонь навіть якщо вони знають, як Я хочу бути з ними і віддати їм Мої дари. Моя любов до кожного з вас спонукає Мене кликати вас. Ви приходите? Куди ви йдете, маленькі боягузи? Марно шукаєте прихистку в цій долині сліз. Ви п'єте, їсте, шукаєте, блукаєте – робите все, що прив'язує до світу, поки Я, Єдиний, Хто може заспокоїти біль у вашому серці, лишаюся без вашої любові. Я прагну її, Я чекаю, коли ж ви прийдете і будете зі Мною. Але  ви заклопотані тими маленькими справами, які світ наказує вам владнати.

Я – Святе Серце Ісуса. Моє серце палає любов'ю до вас. Мої обійми завжди відкриті для вас. Я вогнище любові до вас.

Ви приходите, щоб живитися від Мене. Коли ви приходите до Мене у храм, Я повний любові. Я розриваюсь від сили, яку хочу дати вашій душі. Ви сидите, а Я віддаю її вам великими порціями. Моє світло стає вашим внутрішнім вогнем і яскраво сяє для світу. Дарую вам світло життя, світло у темному світі, подих тепла для крижаного серця. Дарую вам внутрішнє зцілення. Дарую вам можливість відкритись Мені та рости у вашій любові до Мене. Якими дарами  Я нагороджую ваші втомлені душі! 

Ви приходите порожніми, а виходите з переповненими душами. "Але, - говорите ви, - Господи, Господи, я бачу Тебе? Ти говориш до мене? Якими словами, Господи?" а Я кажу вам: "Біля того, кого ви любите, ви питаєте, як він з вами говорить, чи вам просто приємно бути поруч з ним? Чи ви просто відчуваєте щастя, бо можете бути з ним? Чи ви очікуєте глибокої мудрості і вимірюєте його словами корисність часу, який провели разом?

Кажу тобі, маленька: Я – люблячий друг. Прийди і будь зі Мною! Я не оцінюю те, що ти Мені кажеш. Я просто чекаю, поки ти прийдеш, вдень і вночі, і завжди радію твоєму приходу. Я чекаю на твою душу. Як Я спілкуюся з твоєю душею? Слова – не єдиний спосіб спілкування з тими, кого ти любиш. Просто бути поруч – ось те, що має значення. Можна промовити лише кілька слів. Я – Бог, і Я єднаюся з тобою у твоїй душі. Говорити, слухати, тощо – це людські способи спілкування. Бачити, торкатися і обіймати – це тілесні вирази любові.

Я спілкуюся з тобою у твоєму серці. Я відкриваю твою душу і наповнюю тебе містичним світлом. Ти пізнаєш те, чого ніколи не переживала. Ти все ще шукаєш людських засобів вираження любові. Я засипаю тебе дарами любові, а ти навіть не уявляєш, як Бог може тебе торкнутися, як Він любить тебе. Ти не усвідомлюєш любов у дусі. Прийди і будь зі Мною, відчуй любов у твоєму серці. Ти не можеш помацати духовні речі. Як ти можеш торкнутися миру в чиємусь серці? Як ти можеш помацати співчуття і любов до ближнього у твоїй душі? Як ти можеш торкнутися Серця Ісуса? Можеш торкнутися Мене? Тоді чому ти хочеш, щоб Я спілкувався як людина?

Ти хочеш Мого миру? Ти хочеш Моєї любові? Ти хочеш відчути вогонь Мого серця? Цього ти не можеш умістити у людські рамки. Прийди  і будь зі Мною і дозволь Мені вільно наповнити тебе до країв Божественними речами. Відкрийся для своєї душі. Не запитуй. Не нудься, коли ти сидиш зі Мною на одинці. Стань відкритою та уважною. Прислухайся. Не метушися. Затихни і мовчи. Дозволь Мені діяти. Я – Бог. Що такого ти могла б сказати в Моїй присутності, щоб було важливіше за все, що Я хочу для тебе зробити. Будь спокійною і знай:  Я – твій Бог. Відкрий своє серце і приготуй свій розум. Не запитуй, що ти отримав від Мене сьогодні. Хіба ти так ставишся до тих, кого ти любиш? Нехай твоє серце переповниться Моєю присутністю. Прийди з любов'ю і піди від Мене на сьомому небі від щастя! О, як Я тебе люблю! Не принось до Мого вівтаря своєї метушні. Викинь годинник. Не намагайся засікати час, коли ти зі Мною. Просто прийди і побудь зі Мною, поки Я працюю в твоєму серці. Дозволь Мені наповнити тебе тим, що від Духа. Дозволь Богові проникнути у твоє єство. Прийди, покірна і відкрита. Я кличу тебе!

Такі прозріння, як мудрість, мир, любов, туга – всі ці дивні речі, які люди ніколи не знайдуть на землі – ось що ти тут отримаєш і більше ніде! Прийдіть з відкритими серцями і вільним часом, щоб побути з люблячим Богом. Чи ви стежите за часом поруч з кимось, кого ви любите? Час утікає, а ви не хочете нікуди йти. Так само прийдіть до Мене, вашого ніжного обранця. Наповніться по вінця тою любов'ю, яку Я вам пропоную. Де, дитя, ти могла б купити такий дар, як Божу любов?

Я кличу вас прийти і живитися від Мене. Не працюйте у цьому світі без рук – а вашими руками є серце, наповнене моїм вогнем любові. Ви – воїни любові у темному світлі. Куди б ви не йшли, Я надаю вам сил своєю любов'ю та світлом. І ви йдете у темряві з моїм сяючим серцем. Я люблю тебе, маленька. Прийди і живись від Мене. Не вимірюй свої візити і не запитуй що ти отримала. Я тебе щедро обдаровую. І справа не у словах. Справа у живленні твого серця та у душі.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
 17 грудня1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 727 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Закарпаття, коляди, молитви, Господня блакитна книга, вінчування, Хресна дорога, Джублик, вітання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]