№ 86. Сатана – як хробак у яблуці - 10 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
26.04.2024
05:03
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 10 » № 86. Сатана – як хробак у яблуці
21:57
№ 86. Сатана – як хробак у яблуці

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 86. Сатана – як хробак у яблуці

Ісус: Прийди і дозволь Мені писати до тебе. Я пробудив тебе від сну, щоб бути з тобою. Я – твій найдорожчий Ісус. І Я прийшов вночі, щоб донести до тебе Свої слова.

Сьогодні Я хочу поговорити з тобою про людей. Твої брати потребують твоїх молитов. Не злись на їхню поведінку. Вони хворі. Якщо сатана заповнив їхнє життя, вони самі про це навіть не знають. Вони продовжують іти по темній дорозі по само руйнації. Одна людини може зробити дуже багато добра і дуже багато зла. Коли сатана виходить на сцену і діє крізь інших, може скоїтись багато зла. Сатана – наче хробак в яблуці: він точить плід безперестанку. Він зайде так далеко, як тільки зможе. Зрештою, яблуко псується. Він прогризає собі шлях до серцевини. На початку, коли яблуко погоджується на невеликі грішки, він пробирається всередину. Від нього не може бути добра. Він хоче відібрати все твоє життя, до останньої краплі.

Так само ти дозволяєш Мені заволодіти твоєю душею. Я дію крізь тебе, щоб любити і обдаровувати тих, хто навколо тебе. Я люблю і дію крізь тебе.

Людина, яка перебуває у темряві впускає сатану в себе. Вона думає, що вільна, але насправді вона – раб сатани. Сатана володіє нею, як сумно! Він принижений. Будь-якого зла йому замало. Чим далі ти від Мене, тим більше він залазить в тебе і використовує тебе. Його робота хитра і лукава. Його гра – обман, перекручування правди, відверта брехня, поділ та сердечний біль.

Коли Я входжу в твою душу, твоє серце живиться і стає схожим на повне червоне яблуко. Воно б’ється, як здорове серце. Я живу у ньому і працюю крізь тебе. Я люблю твоїх ближніх і працюю для них. Очисти своє серце, Україно. Згадай Мої заповіді. Найперша Моя заповідь може змінити твоє життя. Я Господь, Бог твій. Ти не матимеш інших Богів переді Мною. Якби всі присвятили Мені свою волю і своє життя, ваш світ був би повний любові, турботи та доброти.

Чому люди так роблять? Чому вони впускають сатану. Сатана переконує тебе. Він обманює і ти маєш робити щось егоїстичне. Він говорить у твоїй голові і все дуже переконливо обґрунтовує. Він працює над твоїми почуттями і каже тобі, що з тобою несправедливо поводяться. Він працює над тобою. Ти вирішуєш виправити помилки і дієш. Він збурює у тобі ненависть і злобу.

О, дітоньки, будь-ласка, оберігайте свої серця. Будьте обережними з тим, що ви в себе впускаєте. Чи слухатимете сатану та його огидні егоїстичні слова чи Мене? Коли сатана атакує, вам потрібно розпізнати його мертву хватку і прогнати його Моїм Іменем. Зрозумійте, що це він краде мир у вашому житті. Він приходить, наче тайфун, і збурює ваше життя. Він несе хаос. Це, дорогі Мої, сатана. Хто ще здатен на таке "мистецтво" зла? Ви маєте бути сильними і розпізнавати те, що йде від нього. Він приходить, як злодій серед ночі, щоб викрасти серця, зосереджені на Богові. Він хоче ваших сердець. Він хоче вашої волі. Він хоче керувати вами. Він хитрий. Коли ви відчуваєте, що починається його атака, зрозумійте, це від сатани, то ж проженіть його. Це дуже важко. Він міцно за вас тримається. Ревно моліться і проганяйте його. Він хоче розділити і поставити підніжку. Як це може так швидко статися? Як можна так швидко спровокувати тебе на сварку? Це для нього дуже легко. Він до тебе добирається, коли ти стомлений і голодний. Він знає шляхи до тебе. Він дуже хитрий. Він приманює, а потім ти дивуєшся, що сталося. Як тайфун, він нічого доброго не приносить. Він вривається і змітає всі твої добрі вчинки, а ти почуваєшся таким порожнім в середині. Мусиш розпізнавати його роботу відразу. Коли ти в мирі, але приходить хаос, - це він. Молись ревно: Ісусе, Ісусе. Молись, зосередься на Мені та Моїй прекрасній любові до тебе. Побач, як Я стікаю кров'ю на хресті. Ти можеш триматися подалі від його огидних фокусів. У них немає нічого доброго. Я люблю тебе всім своїм Серцем. Дозволь Мені керувати тобою. Відкрий своє серце настіж для Мене. Постійно жертвуй своє життя у молитві. Твої молитви врятують твоїх братів.

Я хочу використати тебе для Своєї праці. Я хочу любити через тебе. У любові ми зцілюємося. У присутності Христа ми щасливі. Стережися лихого. Він хоче, щоб ти впав. Якщо ти любиш Мене, він ненавидить тебе і хоче, щоб ти приєднався до нього. Це битва за твою душу!

Це уже кінець, дитино. Я люблю тебе дуже сильно. Іди спати.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
10 грудня, 1993 р. (3:34 ранку)(Ріта Рінг. 

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 775 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Закарпаття, коляди, Господня книга, україна, Джублик, Новий рік, Блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]