№ 84. Я тужу за тобою - 9 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
25.04.2024
05:17
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 9 » № 84. Я тужу за тобою
20:34
№ 84. Я тужу за тобою

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 84. Я тужу за тобою

Ісус: Прийдіть до Мене, всі втомлені, і Я подарую вам відпочинок. Покладіть голову Мені на плече, і Я заспокою вас. Дух готовий, але тіло слабке.

Я – ваше все. Не хвилюйтесь за те, що носити чи вдягати, бо Я іду з вами і розчищаю шлях. Не вагайтеся, не ухиляйтеся. Ваша стежка пряма, і її освітлює маяк, щоб ви не спіткнулися і не впали. Я дуже пильний, готовий вас підняти і поставити на правильний шлях. Ваші стопи ніколи не зійдуть з нього, бо Я за вами стежу, як турботлива мати. Які б на вашу долю не випали страждання, Я так близько, що ви знаєте – вам не варто хвилюватися чи боятися, бо Я показую вам шлях і ви йдете. Ви знаєте, що Я з вами в скруті. Я підтримую вас, коли дорога надто кам'яниста. Я направляю вас весь час.

Я так близько до вас, але ви маєте не зводити з Мене очей і проводити час у постійному розважанні про Мене. Ви розумієте? Я ніколи про вас не забуваю. Ви ніколи не підете від Мене. Ми поєднані любов'ю, і вона змушує нас проводити час один з одним щодня. Ось коли Я направляю вас. У радості, коли ви приходите до Мене. Час, який ви проводите зі Мною, освітлює весь ваш день, і все має почекати, поки ви зі Мною. Хоча б година безпосередньої молитви перед вівтарем. Якщо ви цей час пропустили, ви не будете більше йти по повітрі. Ви потрапите у пастки землі. Це так само важливо для вас, як і їжа. Іноді, якщо вам не вдається це зробити, ви можете проводити цю годину вдома, але більшість тижня ви маєте проводити цю години переді Мною.

Я засипаю вас такими дарами – ви навіть не знаєте! Прийдіть, будьте зі Мною, посидьте зі Мною, будьте уважними. Слухайте з відкритим серцем. Не намагайтеся піти і зайнятися своїми справами. Ця година стане такою дорогою для вас, що, якщо ви не прийдете, туга у вашому серці перетворить весь день на катастрофу. Це ніби ти на щось дуже очікуєш, плануєш з нетерпінням якусь подію, а потім потрапляєш у велику пробку і не можеш туди дістатися. Це дуже розхолоджує. Це лише невеличке порівняння, як ви почуватиметеся, якщо пропустите наш час разом. Якщо ви не знайдете можливості провести цю годину зі  Мною, ця втрата зіпсує весь ваш день. Я так люблю вас. Я такий добрий і маю так багато любові, яку хочу віддати кожному з вас. Я чекаю на ваш прихід, щоб огорнути вас Собою. Так багато ви отримуєте на Причасті. Якщо ви проводите час зі Мною після Причастя, ефект ще більший, але добре навіть без Причастя. Я чекаю, коли ж ви прийдете. Я так люблю вас і чекаю щоб бути з вами. Ви прийдете і розділите зі Мною любов? Я – ваш палкий обранець. Я справді чекаю на вас. Прийдіть і будьте зі Мною. Не читайте свої молитви, просто будьте зі Мною. Дозвольте течії Моєї любові нести вас. Позбудьтеся самі себе, станьте невсипно уважними лише до своєї душі. Повністю забудьте про себе. О, маленькі, Я так вас люблю. Будь-ласка, прийдіть до Мене і будьте зі Мною. Цю годину Я дарую вам, Своїм Святим Серцем. Моє Серце горить, переповнене любов'ю. це вогнище любові до вас. Подумай про це. Бог чекає на вас. Він чекає з серцем, повним вогню, і з розпростертими обіймами. Ніхто не може зайняти ваше місце. Я чекаю на вас, Я можу любити всіх однаково, бо Я Бог. Не намагайтеся зрозуміти Бога своїм людським розумом. Люди не можуть уявити те, що Я здатен робити, то ж навіщо старатися? Я Бог, ви не розумієте Бога. Але ви маєте знати, що Я чекаю на вас з нетерпінням, і ваша душа була створена, щоб прагнути до Мене. Ото ж, якщо ви не приходите, ви відчуваєте душевну спрагу. Я – Ісус, Син Бога Живого. Я хочу єдності з вами у Причасті. Я тут, повністю присутній, тілом і душею, людина і Бог. Я Богочоловік, народжений від жінки, прийшов на цю землю і хочу єдності з вами у Причасті.

Що може бути важливіше, ніж Бог, який хоче віддати Себе вам. Бог приходить, щоб бути у вас. Який дар для вас? А ви говорите: "Ні, я мушу йти за покупками". Де дівся ваш розум? Чи ви не бачите марноти цього всього? Нічого не має значення, окрім Мене. Як можете ви це пропустити? О, діти, зробіть Мене центром свого життя. Знайдіть для Мене час кожного дня. Сплануйте його так само, як ви їсте фізичну їжу, вам необхідно приходити до Мене, щоб нагодувати душу. Якщо ви не приходите, ви залишаєтеся голодними. Що ви почуваєте, коли ви фізично голодні? Роздратування! Те ж саме відбувається з вами, якщо голодний ваш дух. Але душа має більший вплив на почуття, ніж тіло, то ж ви маєте більшу потребу в духовній їжі, ніж у фізичній. Ваші душі голодні, вони прагнуть Мене. Чи ви хочете заморити їх голодом до смерті? Поводься з душею, як із немовлям. Годуй її, якщо вона плаче. Вона буде плакати, поки не стане ситою. Твоя душа плаче, коли вона голодна. Лише Я можу її нагодувати. Все інше – тимчасове. Зрештою, душа кричить: "Нагодуй мене, нагодуй мене!". А деякі їй кажуть: "Заткнись, ось тобі секс, ось тобі алкоголь, приглуши сама себе". Це не спрацьовує! Як дитина вона кричить день і ніч, бо її має нагодувати Бог. Немовлята їдять лише те, що їм потрібно. Твоя душа може живитися лише Богом.

Я тут, біля вас, завжди. Я постійно чекаю, поки ви прийдете. Я люблю вас так сильно. Ви варті Моєї присутності тут. Я піклуюся про вас. Я чекаю на вас. Я невсипущий. Я знаю про ваші потреби. Я дарую вам відпочинок. Прийдіть і відпочиньте в Моїх обіймах. Я найкраще нагодую вас. Я знаю, що тобі потрібно, дитино. Прийди до Мене і Я дам тобі це. Якщо не прийдеш, будеш плакати. Ти не отримаєш їжі. Ти блукаєш по мертвій пустелі з пустим шлунком і все валиться з рук, бо лише Я можу твою душу нагодувати. Ти втрачаєш марно своє життя, коли ти далеко від Мене. Я можу вмить зробити те, на що ти ніколи не будеш здатна. Ти загублена і не можеш знайти дорогу. Вона веде прямо до храму. Іди нею щодня і чекай. Я виглядаю тебе. Прийдіть, улюблені діти Отця. Я чекаю на вас із нетерпінням.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
9 грудня 1993 р. (3:30 ранку) Ріта Рінг. 

На початок книги.
Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 890 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, Блакитна книга, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]