№ 82. Дітям потрібно приділяти час і увагу - 8 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
12:08
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 8 » № 82. Дітям потрібно приділяти час і увагу
22:32
№ 82. Дітям потрібно приділяти час і увагу

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги..

№ 82. Дітям потрібно приділяти час і увагу

Ісус: Я – Шлях, Правда і Життя. Ті, хто чинять Мою волю, матимуть світле життя. Я відкриваю вам Свою волю, щоб ви були найщасливішими. Якщо ти її не дотримуєшся, ти страждаєш. Це не є так, як ти хочеш, це важка битва. Це день Господній. Радій йому, тішся.

Якщо ви приходи до Мене по все, що вам потрібно, все решта складеться на краще. Коли ви йдете до світу, він  не може задовольнити ваші потреби і все летить шкереберть. Я – Бог ваших отців. Те, що вони вважали колись важливим, вже немає для них жодного значення. Все, що вони взяли з собою туди, де вони зараз є – тільки від Бога. Життя для них було лише мандрівкою, а потім – вічність. Ти знаєш, їх уже тут немає. Чи мало значення, скільки було у них грошей, який у них був будинок? Мало значення, як вони ставилися до дітей, але ви (їхні діти) зберегли це із собою. Їхні гроші, робота, корови, будь-що – ти знаєш хоч щось про це?

Те, що ти сьогодні посієш, те й пожнеш. Якщо ти посієш ненависть, ти пожнеш її. Якщо ти сієш любов, ти пожнеш любов. вона жива у серцях твоїх дітей. Ти не передаєш їм гарненький одяг, чи прекрасні меблі. Ти не передаєш у спадок своє гарне тіло. Ти передаєш те, якою ти була особистістю. Наче кола по воді, вона поширюється далі.

Все матеріальне в’яне та марніє, як трава, і вмирає. Наповни себе тим, що від Бога. Це вічне. Любов, яку ти показуєш сьогодні, живе у серцях твоїх дітей. Злість, ненависть, егоїзм також живуть у них. Яка спадщина для новонародженого – покоління ненависті та егоїзму!

То ж ви думали, що ви такі важливі. Ви думали, що діти – це діти, їм потрібна їжа, одяг і дах над головою. Але їм насправді потрібна любов і увага. Їм потрібно дізнаватися про Бога з перших хвилин життя. Складайте їхні руки до молитви і навчіть їх споглядати небеса. Маленькі діти такі близькі до Мене. Вони такі невинні, такі чисті. Навчайте маленьких про Бога перед тим, як вони підуть до школи. Ці перші роки такі важливі для дітей. Саме тоді вони вчаться жити. Не йдіть на роботу, залишаючи своє справжнє багатство вдома. Не продавайте їх за срібняки. Нічого не варто цих грошей. Прекрасні очі доведуть вам, що біля вас – справжній скарб.

О, люди, ваші діти – це скарби, їхня любов живе з покоління в покоління. Вам потрібні були гроші, і це спричинило переживання покинутого серця. "Я не варта була маминої уваги" Я просто сиділа, зі всіма моїми прекрасними вчинками, і ніхто не зважав. Я заважала моїм батькам". О ні, маленька. Твої батьки нерозумні. Отримати такий дар, а потім лишити його вдома і йти на роботу!

Я плачу за цими маленькими дітьми, яких лишили невідомо де, поки їхні матері роблять кар'єру. Україно, повернись до основ. Чи ти збожеволіла? (в оригіналі Америко).

Бог, сім'я, любов, ближні. Ви йдете на свої футбольні матчі, сідаєте перед телевізором, чи зайняті на роботі. Більше грошей, більше освіти, більше, більше, більше… Це так просто: Бог, сім'я, любов, ближні. Все це робить щасливими ваші серця. Все це дарує набагато більші цінності, скарб вічного життя. Ваші діти отримують від вас у спадок повну кишеню срібла чи повне серце любові?  

Диплом і черстве серце. Який спадок для дітей! Їх відкинули на узбіччя, і вітер ганяє їх, наче порожні обгортки. Ви маєте бути на цій грі, і на цій, і потім побачити те шоу на телебаченні. Ніхто навіть не говорить один з одним. А як що до сімейної трапези, коли діти вчаться любові?

Ви такі заклопотані. Чим? Бог, сім'я, любов. Ось що має значення. Сьогоднішній світ вчить отримувати гроші та речі, а не йти до Бога. Вчить сексу, а не любові та милосердю. О, Моє серце таке засмучене. Убивати немовля для того, щоб потім про тебе всі говорили? О, моліться за своїх братів. Перетворіть своє життя на постійну молитву. Ви можете молитвою зробити набагато більше, ніж будь чим іншим.

Я Всесильний. Я на вашому боці. Я розраховую на вас, Мої солдати любові, у цьому холодному світі хто зігріє змерзле серце. Є так багато холодних сердець, і їх володарі навіть не відчувають криги в грудях. Вони сліпі та зарозумілі. Вони думають, що все знають. Нічого вони не знають. Любов – єдина відповідь. Бог має бути на першому місці. Я тут, маленькі. Я живий в очах діточок, яких ви залишили позаду. Ви продаєте свій скарб за 30 срібляків. Моліться, моліться, постійно моліться. Ваші ближні потребують Моєї допомоги. Ваші молитви можуть врятувати хоч одне з цих холодних сердець. Любіть своїх братів через молитву за них.

Я – Ісус, Син Бога Живого. Я приходжу до вас у це Різдво з повним серцем любові. У багатьох серцях Бог на останньому місці. Вони мають мільйони подарунків, ігор та прикрас, але жодної думки про Христове народження. Моліться за своїх ближніх. Подаруйте кожному з них свою молитву. Проводьте більше часу зі Мною та менше у магазинах. Ваш подарунок – молитва. Подавайте бідним. Не купуйте більше речей.

Різдво – це Моє народження. Твій подарунок для Мене та твоїх братів – це важливість, яку ти надаєш Богові та своїй любові. Нічого більше не має значення. Я є Різдво. Це Мій день народження. А ви навіть не можете знайти листівку із зображенням Марії та Мене. Як це сумно!

Я прошу вас прийти і молитись, щоб ваші життя стали прикладом для інших. Не бігайте наче божевільні. Прийдіть до Мене і отримайте всі свої подарунки. Вони вічні, а Моє серце горить любов'ю до вас. Подарунок, який ви отримаєте – це Ісус Христос, Син Бога Живого. Нічого не може навіть наблизитися до цього подарунка. Я – Бог. Я приходжу до тебе щодня у Причасті. Що може бути важливішим? Беріть своїх дітей на Літургію, а не на футбольні матчі. Моліться з дітьми разом. Грайтеся з ними в ігри. Спілкуйтеся з ними. Вони – справжні скарби на цій землі.

Україно, твій човен пробитий і ти зараз тонеш. Але найгірше те, що ти навіть не чуєш, як вода заливає твоє горло. Ти закостеніла і зачерствіла. О, моліться, діти Мої. Моліться безперестанку. Подаруйте на це Різдво молитву всім своїм братам, що тонуть у темряві. Жертвуйте життя у молитві. Подаруйте дітям свій час. Подаруйте їм дар молитви та пізнання Бога.

Релігійні крамниці мали б бути переповнені, але багато з них ледве тримаються на плаву. Ідіть до них по подарунки. Купуйте "Біблії" – який чудовий подарунок – і "Життя святих". Нехай Різдво стане часом, коли ви повернетесь до Бога. Який дар – час для того, щоб прийти до Бога, щоб побути з сім'єю, любити один одного! І тоді мир пануватиме у людських душах.

Я так вас люблю. Я хочу поділитися з вами своєю любов'ю, але ви, діти Мої, надто заклопотані. Моліться, моліться, моліться за цей світ. Жертвуйте свої дні Мені, як молитву. Я чую всі ваші молитви. Це час найбільшої Моєї милості. Відмолюйте вервицю до Божого Милосердя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
8 грудня 1993 р. (5:30 ранку) Ріта Рінг. 

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 761 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]