№ 81. Радій на Моїй повітряній кулі - 7 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
09:16
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 7 » № 81. Радій на Моїй повітряній кулі
22:31
№ 81. Радій на Моїй повітряній кулі

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги..

№ 81. Радій на Моїй повітряній кулі

Ісус: Зосередься на Мені та Моїх словах і забудь про своє особисте життя. Я хочу, щоб Мої послання вийшли у світ. Роби точно так, як Я кажу тобі. Не намагайся зробити більше, ніж Я кажу. Ти маєш повністю довіритись Мені. Мої послання будуть опубліковані так, як Я цього хочу. Я маю задум і особисто буду стежити за його втіленням. Підкорись Моїй волі до найдрібнішої деталі. Інакше твоє життя буде позбавленим сенсом. Тут є все, щоб приготувати тебе до того, що Я закликаю тебе робити. Твоя мета – допомагати Моїми листами іншим. Нічого більше немає значення. Переслідування чи слава для тебе також нічого спільного для тебе не мають. Лишайся безкорисливою та неприв’язаною ні до чого. Я все контролюю, працюю за кулісами. Я особисто буду допомагати у цій справі. Це Мої листи до Моїх людей. Ви – Мої слуги. Я веду, ви йдете за Мною. Всі деталі легко владнаються. Довіряйте Мені та Моїй силі. Я можу зробити так, що все або буде складатись, або не буде взагалі. Ніхто не може Мені завадити, якщо Я цього не дозволю. Я хочу, щоб ці послання вийшли у світ і Я сам за цим стежитиму. Не хвилюйтесь і не дивуйтесь. Покладіться у всьому на Мене. Я буду за кермом. Я – Той, Хто знає шлях. Ідіть за Мною і вам буде завжди зелене світло. Покладіться на Мою Божественну мудрість і довіряйте Мені.

Твоє молитовне життя і життя зі Мною найважливіші. Чини Мою волю до останньої крапки над "і". якщо ти помилишся, ця помилка стане для тебе уроком. Я закликаю тебе молитися і гратися з твоїми дітьми.  Це – необхідність. Жоден день не має пройти без того, щоб ти не провела з ними час. Ти ніколи не є надто зайнята. Довіряй Мені, дитино. Я змушую сяяти місяць та зорі. Я створюю дитину в утробі. Це вже говорить про Мою міць. Я ніколи не дрімаю і не сплю. Я ніколи не маю обідньої перерви. Довіряй Мені і пізнавай Мене. Йди за Вчителем. Будь безкорисливою та покірно приймай все, що Я тобі посилаю. Стань глиною у руках Гончара. Будь готовою до того, що Я тебе сформую так, як Я запланував.

Сатана насміхається з тебе. Він хоче відволікти тебе, штовхнути тебе, але Я тримаю все під контролем і маю владу. Не зважай на нього, довіряй Мені. Це хороший знак для тебе. Ти на правильному шляху. Він не тратить сили на тих, хто не вірний Мені. Він постійно спокушає тих, хто присвячує своє життя служінню Мені. Він не має влади. Проганяй його Моїм іменем і працюй далі.

Я хочу розповісти тобі про Рай. Який він? Це твій дім. Я хочу, щоб ти була там зі Мною. Я хочу, щоб ти побачила славу, яка чекає на тих, хто служить Мені та любить Мене. У раю – лише мир та радість. Слова не можуть описати красу та винагороду, що на тебе чекає. Немає болю. Немає горя. Там  є лише вічна радість. Всі, хто Мені служив, чекають твого прибуття до Раю. Вони стоять у натовпі і чекають, коли ти прийдеш до Мене. Ось чому ти працюєш так важко, дитя Моє. Всі страждання та боротьба так мало значать порівняно з винагородою. Ти знаєш, який Я до тебе добрий та щедрий. Зараз Я – той самий щедрий та добрий Бог і твоя винагорода чекає на тебе. Не допускай страху ні на хвилину. Твоє служіння Мені ніколи не залишається без винагороди. Ти страждаєш за душі своїх братів. Твоя молитва і пожертви можуть змінити чиєсь серце. Я дійсно хочу, щоб ти молилася Мені безперестанку. Твоє життя має стати постійною молитвою.

Молися зранку зі своїми дітьми за Мої наміри. Ти надто багато думаєш. Нічого з цього не має значення, якщо ти працюєш для Мене. Я допомагаю тобі нести твою ношу. Я несу твій тягар. Ти відчуваєш, як це просто і як ти своїми міркуваннями робиш його важчим. Я тут, з тобою, коли ти зовсім сама. Відчувай Мою присутність постійно. Звернись до Мене і відкинь сумніви, страх, хвилювання та тривоги. Ними сатана тебе відволікає. Ти нічого не можеш зробити без Мене. Все складається на краще для тих, хто любить Господа і служить Йому. Більше не ти дієш, але Я дію в тобі. Моя ноша легка. Відпусти, підкорись, будь безкорисливою. Я працюю, ти підкоряєшся. Це не ти працюєш! І дяка Богу!

Коли Я керую тобою, ти не помиляєшся. Я несу тягар і Я знаю, яким шляхом іти. Лишайся самовідданою і дозволь Мені заволодіти твоєю душею. Тебе стає все менше, то ж Мене все більше, поки тебе лишається так мало, а Мене – так багато. Помри для самої себе, щоб ти могла жити в Моїй любові. Моя любов усе завойовує. Моя любов безмежна. Моя любов шукає шлях там, де його немає. Я можу в одну мить зробити те, чого не можеш ти.

Небеса доводять Мою могутність. Я такий добрий Бог. Чи ти хоч трохи Мене знаєш? Молись, коли ти неспокійна. Поклади свою ношу біля підніжжя Мого хреста і продовжуй працювати для Мене. Не роздумуй. Я закликаю тебе до дій. Я керую. Я веду, ти йдеш за Мною. Бути зі Мною – це як у повітряній кулі. Ти пливеш у небесах, вільна і ні до чого не прив’язана. Вітер дме і ти підкоряєшся йому. Ти не намагаєшся його контролювати. Ти підкоряєшся.

Вітер – це Дух Божий. Він тебе обвіває з найбільшою любов'ю. Ти не переживаєш, бо тебе запевнили що Бог керує кулею. Ти відчуваєш легенький вітерець в обличчя. Ти роздивляєшся краєвиди. Ти вільна і повна радості, бо у Моїй повітряній кулі ти можеш не хвилюватися.

Я – Той, Хто направляє тебе, Хто дає тобі силу, Хто любить тебе. Аж до смерті Я люблю тебе. Чи Я не піклувався б про тебе? Обійми Мене, дитя. Я – Бог Якова і Йосипа. Все, за що ти тримаєшся – тимчасове. Лише те, що від Мене, вічне. Відпусти. Підкорись. Пливи у своїй повітряній кулі. Усміхайся і піднімайся в гору, над неспокійною землею. Ти знаєш таємницю. Сили тобі надає Моя любов. Моя любов нескінченна і всеохоплююча. За тобою  Я стежу. Тебе Я охороняю.

Відпусти, дитя. Радій у Моїй повітряній кулі. Ти – у кулі, яку Я для тебе обрав. Ти летиш, але не боїшся. Я охороняю тебе. Ти летиш, наче на орлиних крилах. Ти біжиш і не стомлюєшся. Я керую тобою і знаю, що для тебе краще. Лише у любові Я даю тобі все. Лишайся зосередженою на Мені, і Я керуватиму тобою.

О, дитя, піднімайся над землею. Проводь час наодинці зі Мною. Зосередься на Мені, більше ні на чому, і це підніме тебе вище. Чим більше ти дивишся в низ, на цю землю, тим ти ближче до неї. Чим більше ти дивишся вгору, на Мене, тим довше ти пливеш у Моїй кулі. Я вирішую все. Коли ти думаєш, що можеш щось контролювати, відразу поклади цьому край. Повністю відпусти. Пливи за течією і відчуй мир у покорі. Я ніколи тебе не полишу. Я біля тебе. Довіряй Мені, і тоді ти полетиш.

Посланець: Моє життя з Ним розвивається. Це наче шлях, що висить у просторі. Я все йду, а Він мене тримає. Ніби йти по воді – я не тону. Мені так часто снилося, що я несуся по воді, лише по її поверхні. Я не падаю в глибину. Немає страху. Тільки свобода і краса. Насолоджуюся!

Ісус: Не бійся, бо Я з тобою до кінця. Я допомагаю тим, хто любить Бога і служить Йому. Ти йдеш по повітрю. Нічого тебе не тримає. Твоє життя на це схоже? Цього літа ти почувалась наче на роликових ковзанах. Земля під ногами хиталась. Але зараз її зовсім немає, і ти підвішена в повітрі. Тебе тримає на плаву вогонь Моєї любові. Я обережно тебе несу. Ти можеш час від часу відчувати сильний вітер, але ти знаєш, що Я близько і тебе врятую. Це все одно що іти по воді!

Посланець:  Цілу ніч я намагаюся рибалити, але нічого не можу зловити. Він приходить і сіті розриваються від лову. Чим більше я стараюся, тим менше у мене виходить. Коли Він це робить, результат неймовірний.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
7 грудня 1993 р. (3:30 ранку) Ріта Рінг. 

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 684 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]