№ 79. Як би ти написала життя своєї душі? - 5 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
25.04.2024
16:02
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 5 » № 79. Як би ти написала життя своєї душі?
22:27
№ 79. Як би ти написала життя своєї душі?

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги..

№ 79. Як би ти написала життя своєї душі?

Ісус: Прийдіть, прийдіть улюблені діти Мого Отця. Що Я можу зробити, щоб привести вас до Себе? Ви маєте свободу волі. Ви вибираєте власну долю. Це буду Я, чи само руйнація? Коли ти грішиш, твоє серце черствіє. Воно почувається дуже погано, але ти виправдовуєш свої вчинки. Ваші серця стають кам'яними і ваші очі закриті пов'язками, ви нічого не бачите перед собою.

О, маленькі, ніхто вас не може зворушити. Моє серце оплакує ваші маленькі спраглі душі. Я кличу вас як Той, Хто від любові до вас пережив жахливу смерть. А ваші вуха! Ви заткнули їх і блукаєте в темряві на тупикових шляхах до руйнації. Прийдіть, будь-ласка, прийдіть до Мене.

Я так люблю вас. Я маю так багато дарів, щоб вам віддати. Я пробачаю найбільші гріхи і роблю вас вільними, наповнюю вас любов'ю. Прийдіть, відкрийтесь Мені. Впустіть Мене. Я кажу, що це життя – лише подих в порівнянні з вічністю. Знати Мене – це не ходити до церкви по неділях з закритим серцем. Пізнавати Мене – це прожити життя в Мені щомиті, щодня. Пізнавати Мене – це така нагорода. Я так люблю вас і піклуюсь про вас. Я наповнюю вас миром, любов'ю та радістю. Навіть у випробуваннях ви перебуваєте в мирі. Я оплакую вашу любов. будь-ласка, прийдіть до Мене. Я – палкий ваш друг, чекаю на вас. Я ніколи не полишаю вас, навіть у найстрашніші моменти життя. Ви самі обрали цю темряву. Мої шляхи світлі навіть у стражданні. Знати Мене – це йти по освітленому шляху. Відмовитися від Мене – значить іти темрявою. Я люблю вас, маленькі Мої. Віддайте Мені свою волю. Сатана вас тримає міцно, якщо Я не є вашою частиною життя. Ви стали його рабами, але думаєте, що вільні. Ви – його полонені. Ви невільні. Справжня свобода – від пізнання Мене! Що Я можу сказати чого ще не сказав? Це ваш власний вибір. Ви обираєте свою долю. Ви – автори ваших душ. Як ви їх напишете? Якщо ви хочете мати життя вічне, мусите написати свою біографію згідно з Богом. Написати її від себе – значить приректи душу на загибель. Вона ніколи не потрапить до Мого дому. Вона потрапить до могили руйнації. Я – добрий пастир. Я веду своїх овечок і вони ідуть за Мною. Я обіймаю їх і підбадьорюю. Я піклуюсь про них з любов'ю. деякі збиваються зі шляху, а Я оплакую їхній відхід, бо дбаю про них так само, як і про тих, що не відходять від Мене. Але вони вперті, слухаються лише власних забаганок і падають в провалля чи просто вмирають. Я оплакую втрату Моїх ягнят, але вони самі обирають власну долю, а Я намагався зробити для них все, щоби рятувати їх.

О, маленькі Мої, ви обираєте власну долю  і Мої спонукання не можуть зламати вашу впертість. Вона приведе вас до вічного прокляття. Нічого більше не можу сказати.

Промовляйте Отче наш, і прислухайтесь до кожного слова. В цій молитві все, що вам треба. Я дуже вас люблю. Ісус Христос, ваш Спаситель.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
5 грудня 1993 р. (6: 00 ранку) Ріта Рінг. 

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 849 | Додав: sanator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]