№ 76. Він ніколи вас не полишить - 1 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
25.04.2024
01:56
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 1 » № 76. Він ніколи вас не полишить
23:10
№ 76. Він ніколи вас не полишить

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 76. Він ніколи вас не полишить

Ісус: Дороге Моє дитя, Я тут,  з тобою. Я прийшов передати тобі Свої слова. Слухайте всі, хто працює і обтяжений, бо Я подарую вам відпочинок. Сатана намагається зупинити тебе. Його сила росте щодня. Зрозумій, що він завжди поруч з тобою, намагається підставити тобі підніжку. Нічого немає значення. Вчора у тебе був такий важкий день. Ти така втомлена, і він добирається до тебе, коли ти втомлена. Я втішений, що ти граєшся з дітьми та молишся з ними.

Навідайся до Мене. Мій час уже близько. Будь пильною і завжди святою. Ні в якому випадку не дозволяй себе упіймати. Події проходять, вони не важливі. Зосередься на загальній картині. Зосередься на Мені та Моїй любові. Зосередься на всьому своєму житті. Твоя робота – писати ці послання, молитись та гратися з дітьми, бути з ними щодня. Нехай жоден твій день не пройде без молитви.

Я – Шлях, Правда, і Життя. Ніхто не може прийти до Отця, як не через Мене. Приготуйте у ваших серцях місце для Мене. Ваші випробування не відривають вас від Мене. Продовжуй молитись і проганяти сатану. Продовжуй думати про Мене та Мою любов. Я працюю у твоєму серці. Завдяки Мені твоє серце переживає. Мене все більше і більше. Залишайся відкритою та старанною. Сатана хоче, щоб ти здалася, розчарувалася. Ти говориш речі, про які потім шкодуєш. Він випробовує тебе дрібницями, і коли він це робить, отримує більші шанси упіймати тебе. Він використовує невинних людей навколо, щоб атакувати тебе злими словами чи поглядами, чи жестами. Не давай йому сили.

Прийди і відпочинь у Моїх обіймах. Знайди прилисток від пекучого сонця під Моєю тінню. Я тут, готовий втішити твою стривожену та втомлену душу. Побач Мене в очах своїх ближніх. Побач їх як Моїх дітей. Намагайся дивитися не на їх недоліки, але на те, що вони відображають Мене у своїх душах, навіть якщо це і важко помітити. Я тут. Ти думаєш, Я полишаю тебе, коли ти стомлена і серджуся через те, що тебе випробовують? Я найближче до тебе у цих випробуваннях і завжди готовий любити і втішити тебе. Біжи в Мої обійми. Я чекаю з усією ніжністю. Прожени диявола. Він чатує на тебе. Як затісний капелюх, він не хоче злазити з твоєї голови. Я можу допомогти тобі зняти його. Проганяй його моїм іменем. Весь час думай про Моє ім'Я та про кров, яку Я за тебе пролив.

Біля тебе – двоє ангелів. Вони тебе супроводять в ночі. Я ними оточений. Ти не знаєш і не бачиш, що з тобою відбувається іноді. Ти – наче актор на сцені, але тебе оточують і охороняють багато невидимих сил. Тримайся за те добро, яке оточує тебе постійно. Ангели ідуть зі Мною всюди, де б Я не був. Марія теж завжди біля Мене. Тебе супроводжує ангельський хор. Вір Мені. Сатана має обмежену владу. Він просто тебе дратує. Він тут, він хоче, щоб ти впала. Я теж тут, разом із райським хором і оточую тебе своєю любов'ю. Мої обійми відкриті. Біжи до Мене і знайди у них спасіння.

Я дуже тебе люблю. Алілуя, Алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
1 грудня 1993 р. (5:30 ранку)  Ріта Рінг.

На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 558 | Додав: sanator | Теги: Коляда, Дкз, Закарпаття, Джублик, Новий рік, Різдво, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]