№ 75. У телебаченні багато зла - 1 Грудня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
16:37
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Грудень » 1 » № 75. У телебаченні багато зла
21:15
№ 75. У телебаченні багато зла

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги..

№ 75. У телебаченні багато зла

Ісус: Дороге Моє дитя, Я дуже тебе люблю. Я знаю як тобі важко вставати із ліжка. Твої дні такі швидкоплинні, а ночі такі короткі.

Цього ранку Я б хотів розповісти тобі про багато речей. Намагайся бути святою у всьому, що ти робиш. Світ відтягує тебе так далеко від Мене. Ти більше не можеш бути Моєю і не захищати свою точку зору. Твоє життя так відрізняється від інших. Це важка битва, щоб тільки залишитися у світі. Вони загубили свій шлях. Відкинь всі телешоу. Тримайся подалі від кіно. Уникай газет. Всі зв'язки зі світом шкідливі для твоєї душі. Все, що ти приймаєш через очі та вуха в мозок, стає частиною тебе. Якщо ти дивишся телебачення, то все, що приймаєш від нього всередину, таке зле, що калічить твою душу. Я знаю, тобі подобалось кіно, але зараз немає хороших фільмів. Всі вони переповнені сексом, гріхом та насиллям. Коли ти дивишся таку бридоту це вганяє тебе у гріх.

Твоє життя тут – боротьба. Ти не можеш більше бути від Мене і не захищати свою думку. Ти маєш захищати її, щоб обороняти себе та дітей. Не захищати своє життя – шлях до гріху у цьому світі. Світ грішить прямо перед твоїми очима у телебаченні та в кіно, у газетах і вони вихваляються своїм гріхом. Тебе переслідують, бо ти опираєшся гріхам цього світу. О, як вони будуть переслідувати тебе за віру! Ти знаєш, що робиш те, що маєш робити, бо це важка дорога.

Сором газетам, телепередачам та фільмам, що вводять Моїх дітей у гріх. На одному телебаченні так багато гріха, не кажучи вже про молодих людей, що постійно дивляться, а потім ідуть у кінотеатр, щоб розважитися. Це розвага? Це гидота! Маленькі дітки ходять до школи і навіть не чують там Моє ім'я! їх кидають до школи, де так тяжко вижити, бо решта дітей всотали з телебачення так багато гріха та гиготи. Добре нагодована Богом дитини не має  собі місця в школі, їй там погано! Вона там самотня, бо весь клас надто мирський.

Бідні невинні дітоньки! Вони отримують свою щоденну дозу гріха на ТБ та в кіно. Який це жахливий пристрій – навчає ненависті, гріху, сексу, насиллю – кожному злу, яке ти можеш назвати. Ти можеш побачити все це лише за 5 хвилин перегляду телебачення. Сміття для душі!

О, бідні діточки. Я оплакую їхнє життя. Навіть коли батьки хороші, вони навчаються всього цього від інших. Навіщо переживати за стосунки твоєї дитини з рештою дітей? Невже потрібно спілкуватися з тими, хто ходить до шкіл сьогодні? У їхньому віці багато хто з них втягнені в такі гріхи, гріхи плоті – ненависть, насилля, байдужість до ближніх. Там так мало любові. Кожен переповнений власним его.

Дивитись таку бридоту! О, Я оплакую Своїх діточок. Батьки, будьте з ними. В них ще важча боротьба ніж у вас. Вони молоді, та невинні, але їх відсилають до школи навчатися, їх навчають, так. Але яким огидним речам! Відсилати своє дитя до школи, щоб воно навчилось такої підлості? Вони так багато чого переймають одне від одного. Подивіться на їх байдужість та ненависть один до одного, на їхню впертість. Це все шкодить їхньому росту. Відсилайте своїх дітей на убивства, а потім решту ночі намагайтеся відучити їх того, що вони там навчилися.

Маленька, Я тобі можу сказати лиш одне – молись, молись, молись. Постав молитву у центр свого життя. Тобі потрібно бути близькою з Ісусом тоді світ не добереться до тебе. Проводь багато часу зі Мною, молись до Духа Святого. Молись щодня за його настанови. Він такий добрий до тебе.

Я люблю тебе всім Своїм ніжним та люблячим Серцем. Мені так прикро за те, що тобі показують по телебаченню. Не дивись його і не ходи на фільми, які можуть бути, на твою думку, недобрими. Спочатку дізнайся про них. Твоїм дітям непотрібно, щоб на великому екрані, прямо перед їх очима хтось грішив. Це навчає гріху. Диявол крутить барабан із плівкою в кінотеатрах. Він сидить у твоєму телевізорі, дивиться на тебе і тішиться. Зараз він справді захопив цей світ.

Молись, молись, молись за своїх братів, за тих, хто створює ТБ та фільми і потім їх поширюють. Вони понесуть відповідальність за всі гріхи, які розрекламували.

І ти після цього ще дивуєшся, чому Я хочу, щоб ти говорила. Люди відкрито грішать щосекунди на телебаченні. Мені потрібно щоб ти все розповіла про Мою любов. Чи ти не зробила б це для Мене, щоб боротися з цим жахливим гріхом? Телевізори стають все більшими – так, демонструвати гріх на такому великому екрані! Моє серце болить за тих дітей, що дивляться фільми, поки їх батьки працюють. Твої діти – найцінніший скарб для Мене. Ти маєш бути щомиті готовою захищати їх. Якщо їх залишили наодинці з ігровою приставкою, вони вчаться помсти та насиллю, їхні тіла чинять насилля. Чи не достатньо телебачення, кіно, тощо? Вони чинять насилля в цих іграх і ще й отримують за це нагороду, коли виграють – за найбільше насилля. Як же це гидко!

Батьки, будьте зі своїми дітьми. Вам не потрібно телебачення. Вам потрібно бути з дітьми, а їм – з вами. Викиньте відеоігри. Вони не лише вчать насиллю, але примушують вас до участі в насиллі. Виражати це насилля – як гидко! Ваші маленькі діти потребують вас, Мої батьки, і дуже сильно. Їм постійно потрібно триматися подалі від насилля, гріха, брехні, яких їх постійно навчають. Я люблю вас, маленькі. Моліться за світ. Моя душа така засмучена, така засмучена, що ви собі навіть уявити не можете. Ваші молитви втішають Моє Святе Серце, і допомагають вашим братам. Моліться, моліться, моліться. Я вас люблю.

Посланець: Ісус, Син Бога Живого!

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
 1 грудня 1993 р. (4:45 ранку) Ріта Рінг.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 684 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Різдов, Закарпаття, Джублик, коляди, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]