№ 72. Ти - особлива - 28 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
26.04.2024
21:12
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 28 » № 72. Ти - особлива
22:47
№ 72. Ти - особлива

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 72. Ти - особлива

Ісус: Я приходжу, ти чекаєш. Я тут, Тілом і Кров'ю, Душею і Божественним єством. Вся влада належить Мені, каже Господь, бо вас Я обрав. Ви чекаєте, а Я приходжу. Готуйтесь до Мого приходу. Я приходжу дитям біля грудей. Я приходжу поміж вас, не як могутній король, як маленьке безпомічне немовля.

Ти можеш Мене побачити душею. Я стаю все більш живим для тебе. Ти, після всього пережитого, істинно віриш у Мене. Ти відчуваєш сором за свої сумніви? Я приходжу не для того, щоб тебе присоромити, але щоб з тобою бути наодинці, щоб любити тебе так, як Я хочу. Я прийшов, щоб любити тебе. Я увійшов до лона і був народжений маленьким безпомічним дитям. Богочоловіком, від любові до вас. Я жив, Я ходив, Я ріс на цій землі як маленький хлопчик, покірний своїм батькам. Мене виховували, як всіх інших дітей. Я не прийшов під звуки сурм та барабанний бій. Я народився в маленькій старій стайні, з вівцями та коровами. Єдині, хто просурмив на честь Мого народження, були ангели, що співали в далині. Я прийшов і жив як дитина заради любові до вас.

Дивіться, як багато Я зробив і роблю через любов до вас, але ви все ще не бачите, як Я вас ціную. Ти така дорога Мені, що Я, Богочоловік, народжений від жінки, прийшов на цю земля як немовля через любов до тебе. А ти сумніваєшся у своїй цінності? Шукаєш всюди визнання, самореклами, щоб почуватися краще, коли Я, Бог, народився від жінки як дитя і жив на цій землі від любові до тебе. О, як Я тебе люблю. Так само, як і коли Я народився і коли Я помер. Моя любов незмінна. Вона така сильна і величезна, що ти, у своїй людськості, не зможеш уявити її міці, але вона безмежна.

Прокиньтеся, діти Мої, і побачте, які ви дорогі для Мене. Бог любить вас так сильно. Я такий добрий до вас. Я наповнений по вінця любов'ю до вас. Отець любив тебе, дитя Моє, достатньо, щоб віддати Свого Єдиного Сина заради цієї любові. Ти розумієш Мене, дитино? Як ти можеш сумніватися у тому, що ти дорога Мені? Осягни свою цінність для Бога. Бог Отець послав Свого Єдиного Сина, Бога Сина, виконувати Його волю і Бога Духа Святого, щоб погодитися на такий крок, все від любові до вас!

О, ви, маловірні, припиніть шукати визнання серед інших. Воно коротке і швидкоплинне. Вони люблять вас сьогодні, а завтра ненавидять. Коли вони втомлюються, любов їхня гасне. Якщо ти вимірюєш свою вартість за допомогою ближніх, вона ніколи не є однаковою – колись висока, а колись нижча. Ти лишаєшся прекрасним Божим створінням, але люди оцінюють за допомогою своїх людських мірок, їхня любов обмежена рамками. Але Бог може любити тебе так, як лише Він це вміє – Божественно. Божа любов ніколи не гасне. Вона ніколи не змінюється. Вона не є сильною сьогодні, а завтра слабшою. Вона така ж як і тоді, коли Я вирішив народитися і померти від любові до вас! О, ви такі дорогі для Отця – від любові Духа Святого Я народився, щоб подарувати вам життя вічне, нескінченне. Навіщо вам іти до людей і питати: " Як Я себе веду? Я сьогодні хороший?". Іди до Бога. Проси – і отримаєш, стукай і відкриється, шукай і знайдеш. Моя любов нескінченна, всеохоплююча. Я довів тобі твою вартісність і цінність своїм народженням, смертю та воскресінням. Тобі потрібно більше, щоб переконатися у своїй цінності? О, маленькі, прийдіть до Мене і забудьте про себе. Не потрібно намагатися оцінити свою вартість знову. Прийдіть і живіть в Мені. Любіть Мене, займіться цим і забудьте про себе. Я довів вам вашу вартість. Турбуйтесь про свою єдність зі Мною. Забудьте про свою недостойність, своє визнання. Забудьте себе. Помріть для себе, щоб ви могли жити по справжньому.

Живіть із впевненістю моєї любові до вас. Ґрунтуйтесь на тому, як Я, Бог хочу бути поруч, об'єднатися з вами. Забудьте про свою ницість, зосередьтесь на Моїй любові. Ваша вартість встановлюється і уже встановлена Моєю любов'ю. ваше завдання – зосередитись на ній.

Приходьте і приймайте Мене, Богочоловіка, щодня у Євхаристії. Ви такі благословенні, діти Мої, обрані, бо приймаєте Бога у своє тіло. Хто ви такі, що Бог вирішив принизити себе і увійти у вас? І після цього ви шукаєте визнання та цінності у світі. О, нерозумні. Це не принесе вам відчуття любові та прихильності. Не туди ви маєте йти, не до людей за визнанням, яке душа прагне отримати від Бога! Коли ви зрозумієте, що Я любив вас аж до смерті, ваші серця більше ніколи не будуть порожніми. Вас може поважати і любити кожен на цій землі, але для душі цього не достатньо. Вона прагне Божої любові. Шукайте насамперед Мене та моєї любові, та будете втішені. Ви відчуєте величезне значення, яке ви маєте для Мене, Мої скромні слуги. Чого Я прошу взамін? Лише любові, любові до Бога, перш за все, потім любові до ближнього як до себе самого. Все Я даю, і лише прошу любити взаємно.

Хіба ви не можете прийти до Мене і поділитися собою від любові до Мене? Чи не поставите ви Мене на перше місце, якщо Я – Бог завжди любив вас так сильно? Прийдіть і будьте зі Мною в Причасті. Прийдіть і сидіть в домі Моєму, зі Мною істинно присутнім в Вівтарі. Від любові до вас, Я чекаю день і ніч, а приходять одиниці. Як ви думаєте, якщо Я люблю вас так сильно, що аж помер заради вас, Я не засипав би вас моїми дарами, коли ви прийдете до Мене?

Я чекаю з моєю любов'ю, коли ви прийдете на Євхаристію та до прослави. І наповню вас по вінця. Цей світ не може дати щось подібне до Бога. О, ви, нерозумні, йдете до друзів, йдете до магазинів, купуєте, купуєте, купуєте. Душа спрагла. Ви не там шукаєте втіхи для своїх нав'язливих жадань. Ви тужите за Богом. Ви були створені для того, щоб пізнавати і любити Його, служити Йому. Ніхто окрім Нього не наповнить цю голодну душу. Прийдіть до Мене. Всі ваші намагання не втишують спраги. Лише Бог може це зробити. Душа ніколи не відчує себе задоволеною, якщо вона не є в єдності з ним. Ви можете продовжувати свої непотрібні подвиги, але ви прагнете їх марно. Вони задовольняють лише на мить, потім ви мусите шукати іншої пригоди, що наповнила б вас. Я – Ісус Христос Син Бога Живого. Я прийшов на цю землю від любові до вас. Я жив і помер жорстокою смертю, щоб ви жили. На третій день Я воскрес і подарував вам нове життя. Лише Я можу вам його дати. Всі пригоди лишають вас порожніми, а туга не втихає.

Прийдіть до Мене, дорогі діти Мого Отця, і знайдіть світло життя. Випийте чашу Спасіння. Прийдіть і наповніться і отримайте життя вічне, не таке життя, яке дає цей світ, а життя, яке лише Я можу дати. О, нерозумні Мої! Забути Мене! Так сумно, душа Моя така сумна, за тих, хто втік. Молися і жертвуй за них, щоб вони прийшли до Мого світла. Люди в темряві побачили прекрасне світло і з глибини піднялися до життя духу. Алілуя, Алілуя!

Пожертвуйте свій час на цих братів. Моліться за їх навернення. Вони потребують твоїх молитов. Вони потребують твого прикладу. На твоїх зобов'язаннях до Мене вони вчаться. Не відводь їх у бік і не розповідай їм нав'язливо про Мене. Живи своє життя у Моїй любові, і твоє життя стане їм наукою. Я сяю із твоїх очей і живу у твоїм серці, а ти випромінюєш енергію, яку лише Я можу дати. Тобі не потрібно щось робити. Просто проводь своє життя тримаючись за Мене, проводь час зі Мною, і ти осягнеш найважливіші уроки моєї любові просто існуючи.

О, Я люблю вас, маленькі. Ви щодня боретесь у цьому світі, де люди зробили самі себе Богами. Залишайтесь вірними у своїй любові до Мене. Нічого не матиме значення, лише це.

Я приходжу, ви чекаєте. Я наповню вас по вінця. Тільки це може втамувати ваш голод.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
28 литопада 1993 р. (4:30 ранку) Ріта Рінг.

На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 719 | Додав: sanator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]