№ 65. Візьми своє молоко - 21 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
22:53
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 21 » № 65. Візьми своє молоко
20:33
№ 65. Візьми своє молоко

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 65. Візьми своє молоко

Ісус: Прийдіть до Мене, дітоньки Мої, що обтяжені та стомлені і Я подарую вам відпочинок. Відпочинок не такий  який дарує світ, але відпочинок у Мені, божественному Творці. О, ви блукаєте долиною сліз і болю, але Я кажу, діти, знайте: Я – Ісус, Син Бога Живого. Я тут. Я не є десь далеко, поки ви самотньо плентаєтеся цією долиною. Я тут, сере вас. Ви не бачите Мене, але знаєте, що Я істинно тут, з вами

Не потрібно хвилюватися чи тривожитися, поки ви тут, Я йду із вами крок в крок! Це не так, ніби Я забув вас, і ви благаєте порятунку, а Я колись приходжу, а колись ні. Я тут, біля вас. Я завжди з вами.. тільки зупиніться і відчуйте Мою присутність у вас.

Ви повинні мати віру. Ви повинні відкинути свої турботи, довіряти Мені –  не іноді, але завжди. Не дозволяйте нічому, чим сатана намагається перекрити ваш шлях, зупинити вас.

Посланець:  Ти кажеш, що це так важко, як тільки може бути. Але я тут, Ісусе, любов моя, стою біля підніжжя Твого хреста і продовжуватиму працювати для Тебе. Усміхатися і бути там, де Ти хочеш мене бачити. (запах троянд). Я довіряю Тобі, Боже!  О, Благословенна Мати! Я люблю Тебе й Ісуса.

Ісус: життя може здаватись важким. Життя може здаватись жахливою битвою – це ще вагоміший аргумент для того, щоб довіряти коли тебе охоплює скрута. Не поступайся їй. Віддай все Ісусові і спостерігай, як все швидко повертається на краще. Чим більша твоя довіра і покора, тим більше ти будеш здивована. Там, де ти була геть спантеличена, складніші розвіються. Лише Я може таке робити!

О, діточки, Я люблю вас, так вас люблю. Зосереджуйтесь на Мені, к на матері, яка трясеться над дітьми, виконуйте свою роль. Уявіть себе дитиною, що повністю залежить від матері. Вона не може встати і  зробити собі пляшечку з молоком. Вона чекає і мусить те молоко пити, навіть якщо воно надто холодне чи гаряче. Інколи мати може обпекти дитячий ротик. Немовля плаче, але п'є молоко, як завжди. Ти береш все, що Я тобі даю – гаряче чи холодне молоко, чи таке, що якраз нормальної температури. Якщо воно від Мене – це від моєї великої любові до тебе. Довір це Мені. Не кажи: "Оце було загаряче. Я сама зроблю краще" чи " Я знайду іншу маму, яка даватиме Мені все, чого Я потребую". Ти можеш поплакати, але приходиш знову, бо ти знаєш, як і немовля, що Я тебе люблю.

Віддай те, що загаряче, Мені. Прийми молоко від Мене, але не бурчи і не хвилюйся, не старайся виправити на сій лад. Просто прийми Його з любов'ю і віддай свої турботи Мені. Не борись із холодним так само. Прийми все, що Я тобі даю. Коли ти відчуваєш ніби Я тебе забув, упади переді Мною на коліна і благай Мене повернутись. Знаєш, що, наче мати, Я не забуду свою дитину, і навіть якщо вона і забуває, Я не забуду!

Довір це надто гаряче молоко Мені. Це лише маленька проблема. Ти можеш повністю Мені довіряти чи переживати, якщо матимеш якусь глобальну проблему. Не хвилюйся. Працюй для Мене. Знай, що Я біля тебе у світлі твоїх випробуваннях, дедалі ближче до тебе, люблю тебе так сильно , коли ти борешся.   Знай, що долини можуть бути глибокими, але вершини завжди є, і вони високі та прекрасні. У долинах ти ближче пізнаєш Мене. У долинах ти вчишся вірити і довіряти. У долинах Я поруч із тобою, дивлюся у твої очі. Твої очі! О, не зводь їх із Мене. Намагайся бути такою ж ідеальною, як Я і Мій небесний Отець. Шукай цієї досконалості та святості, шукай – і ти знайдеш. Стукай – і тобі відкриють, бо Я – Бог, який тебе любить. Ти ніколи не усвідомиш навіть найменшої частинки цієї любові. Чим більше ти Мені довіряєш, тим більше ти Мене знаєш, тим більше ти бачиш Моє Святе Серце, таке ніжне, таке добре, таке любляче. Моє святе Серце у вогні! Воно випромінює неймовірну славу. Воно сяє, наче прекрасний палкий вогонь. У вогні є таємниця, така глибока і гаряча. Яка яскрава його серцевина! Яка ж вона може бути гаряча? Це я. Моє серце – у вогні, найгарячішому вогні. Ти питаєш, наскільки воно гаряче? Наскільки воно яскраве? Гарячіше і яскравіше, ніж ти собі можеш уявити у своїй земній формі.

О, яку пишноту Я для тебе приберіг, коли ти нарешті все це побачиш! Споглядай усе, що є для Мене. Я подарую тобі проблиски цієї слави. Це проблиски моєї бюбові, але ти, у своїй земній формі, навіть не зможеш цього витримати. Моя сила, Моє світло, Мій вогонь, зіб'є тебе з ніг і ти опинишся на холоді! Я біля тебе, з такою силою в Моїх руках, а ти переживаєш, що вона не допоможе? О, як нерозумно, якщо Я з тобою, довіряй, довіряй, довіряй. Я тут. Я  - добрий Пастир. Я знаю Моїх і Мої знають Мене. Вівці підуть за пастухом  - туди, де вони мають бути. Деякі підуть шукати власного пасовиська. О, як це сумно. Деколи вони падають і вмирають! Пастух такий сумний, він оплакує втрату однієї вівці, але намагається з усіх сил привести її назад, до стада. Вони можуть пастися на інших землях лише щоб знайти дуже сумний кінець. Бідні маленькі загублені овечки.

Ти, дитя Моє, Моє дороге немовлятко. Твоя душа відбиває всю велич і любов Того, Хто про тебе турбується. У твоїх очах горить Мій вогонь. Твоє серце википає від цього вогню, і це видно у твоїх очах, у твоєму дотикові, у твоїй манері говорити, у твоїй усмішці. Ти ніколи не спіткнешся і не будеш пригнобленою, навіть у найбільшому стражданні, бо Я охороняю тебе. Я біля тебе. Я люблю тебе, маленька. Я Ісус, твій палкий приятель, приходжу до тебе щомиті, щоб освітити твій шлях, навіть коли молоко гаряче. Я приходжу і з гарячим молоком і з холодним. Я тут, коли воно таке, як має бути.

Сатана над тобою глузує. Він ненавидить тебе, але Я тут, Я він не зможе зашкодити тобі. Ти навчишся довіряти і вірити Мені, якщо нестимеш свій хрест. Прийди до Мене і побач, що Я пробачаю тих, хто Мене вбивав, хто катував і шматував Мою плоть, хто коронував Мене терновим вінцем, побачиш Мене залитим Моєю Кров'ю з ніг до голови, але Я пробачаю тих, хто це Мені зробив. Я – Ісус, Син Бога Живого. Я живу у твоїх випробуваннях. Я даю тобі настанови у важку хвилину. Прийми все, що тобі послано, ніколи не відвертайся від Мене. Прийди до Мене і відчуй жар, втіху, любов. Прийми хрест. Це дар від Мене, щоб Я міг торкнутися тебе особисто і дати тобі настанови.  Твої хрести тебе навчають, коли ти приймаєш їх із розпростертими обіймами. Я тут, з усією Моєю любов'ю. До смерті Я любив тебе. Я люблю тебе сьогодні не менше.

Я прийшов у всій Моїй славі, і ти побачила миттєво Моє прекрасне Серце. У променях світла, палаюче, воно очікує, очікує на тебе, любов Моя, щоб ти прийшла і об'єдналася зі Мною. Єдність на хресті, єдність у всьому, що Я посилав тобі, а ти не боялась, ти не втратила шлях. Ти йшла за добрим Пастирем через скелі та чагарники, що кололи твої ступні, але ти все йшла. Крізь скелі та чагарники, бо Він знав шлях, а ти йшла за ним.

Пагорби були стрімкими, долини – глибокими. Часом ти відчувала сухість у роті. Не було нічого, що тобі подобалось, але ти йшла і йшла, і нарешті побачила прекрасне пасовисько, чистий струмок, сонячний день. Не запитуй. Не зупиняйся. Не шукай виходу. Йди за Мною через скелі, через пустелі, через болота, через звичайні землі. Довіряй Мені, як ягнята. Вони не йдуть пастися на інші землі, бо точно загубляться. Йди, йди, йди за Вчителем і ти ніколи не збожеволієш, ти ніколи не загубишся, ти будеш летіти на орлиних крилах. Ти будеш бігти і не втомишся, на твоєму шляху ти будеш захищена. На правильному шляху, що веде до вічного скарбу.

Моя любов – твоя енергія. Моє серце – твоє світло. Я зігріваю тебе впродовж твоєї подорожі. Лишайся близько біля епіцентру Мого серця. І все, що тобі потрібно, буде з тобою. Алілуя.

Я – добрий Пастир. Я знаю Моїх і Мої знають Мене. Вони йдуть за Мною.  

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
21 литсопада 1993 рік (04:10 ранку) Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 705 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]