№ 64. Розважай над Моїми муками - 20 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Вівторок
23.04.2024
12:13
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 20 » № 64. Розважай над Моїми муками
13:20
№ 64. Розважай над Моїми муками

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 64. Розважай над Моїми муками

Ісус: Терни на Моїй голові прокололи Мій череп. Біль неможливий! Як описати такі відчуття? А Я був Богом! Кров текла по Моєму обличчі цілий день. Вона не засихала, бо Моє серце билось і рани відкривались. Подумай, як тобі боляче, коли ти висмикуєш волосину з голови! Терни виривали Моє волосся, вони ранили Мене, люди їх на Мене надягнули, прибили вінок до голови. Це за гріхи, вчинені людськими умами. Ненависть, гнів, блуд, обдумування злих вчинків, висміювання, заздрість до ближніх – гидотна! Очі – дзеркало душі. Те, на що ти дивишся, відображається на твоїй душі. Якщо твої очі дивляться на недобрі речі, твоя душа брудна. Якщо ти дивишся на інших із ненавистю, злістю, бажанням помсти, розглядаєш нечисті зображення, читаєш повні гріха історії, дивишся переповнене брудом телебачення та фільми – все, що ти, по власній волі вбираєш у себе прекрасними очима, створеними Богом, сяючими і повними світла, все відбивається на душі.

Зберігай світло і блиск у своїх очах, зберігай їх повними любов'ю. розслаб повіки, щоб ти не приглядалась із тривогою до своїх ближніх. Нехай твої очі відбивають Моє світло у твоїй душі.

Мої очі були залиті кров'ю, що текла по обличчю. Мій зір потьмарився від крові, Мої очі висохли. Кров текла з рота і з носа від ударів у голову. В Мій череп вбивали корону з терну. Мені в обличчя плювали. О, яка бридота в серцях людських! Це їхні уми думали такі гидотні думки, через які Моя голова так постраждала. Парадоксально, що Я страждав за їхні вчинки.

Подумай про людей, що відрізали голови жінкам і дітям у Боснії! Таку ненависть диявол творить у їхніх серцях! Я мав так багато ран на Своїй прекрасній святій голові. Кров, яку Я з неї пролив, омиває тих, хто згрішив розумом.

Потворність, ненависть, гріхи уст, очей, вух! Я страждав за них, коли носив свій вінець, що дозволив би багатьом увійти в Моє царство, якби вони покаялись за свої гріхи. Я пішов на це охоче, від любові до вас. Я бачив наперед кожну рану, яку мав отримати, прийняв усе, що Мені заподіяли заради любові до вас. Я  так вас люблю!

Вони били Моє тіло, Моє прекрасне тіло, тіло Богочоловіка. Вони прив'язали Мене до стовпа і били. Вони били Мене по черзі. Я був жертвою. Вони у своїй ненависті та злобі бичували Мене, Моє прекрасне тіло, шматували Мою плоть знову і знову. Вони насміхалися з Мене, їх так тішила їхня ж підступність. О, сміх великого брехуна! Як грабіжник серед ночі, він краде ваші серця, і ви дивуєтесь, чому вам так погано. Куди зникла їхня лагідність? Великий брехун сміється над чужим болем.

Диявол працює над серцями людей! Серце вже не добре та лагідне, але безжальне та зіпсоване. О, великий брехун! Бити Богочоловіка і сміятись над власними злими справами, дивитись, як кров Ісусова розбризкується у повітрі і сміятися. Цією самою ж кров'ю вони ж будуть і зцілені, як і багато хто з тих, хто ображають інших та насміхаються з них. Я Своєю любов'ю пробачив всі їхні вчинки. Вони побили Мене. Вони розшматували Мою плоть, а Я любив їх. Ти можеш любити своїх ближніх, коли вони жорстоко поводяться з тобою? Ти можеш пробачати їх і любити їх, як душі, створені Богом, але мертві у гріху стараннями диявола?  Якщо Я міг любити тих, хто плював у Мене і сміявся Мені у вічі, хто шматував Мою плоть, хто коронував Мене колючим вінцем і бив Мене в голову, чи можеш ти пробачити того, хто тебе образив недобрим словом?

Шлях до Мене – пізнавати Мене, наслідувати Мою поведінку. Ти маєш нести ті хрести, які Я тобі щодня даю. Твоя любов до ближніх може врятувати їхні потрощені душі, мертві у гріху. Побач Мене у них. Дивись понад їхніми вчинками, побач їхнього Творця. Не зосереджуйся на їхніх гріхах. Розважай над Моєю мукою разом зі Мною. Розважай над тим, як Я любив нездатних любити, як Я любив тих, що переслідували Мене. Пізнавай Мене та Мої шляхи. Не витрачай свій шлях на думки про сатану та його спокуси через твоїх ближніх. Він їх використовує, щоб забрати тебе від Мене.

Прийди до Мене. Побач Мене у їхніх серцях та очах. Твій погляд їм у вічі пошле Мій проблиск світла до їхніх душ. Дивись у очі ближнім. Я навчаю їх через твій погляд, повний любові. Це – Моя любов. Я посилаю у їхні темні душі Своє світло. Твої очі доторкаються, наче руки. Люди можуть не хотіти, щоб ти їх чіпала, але твої очі торкають дуже глибоко душі людей. Прагни до досконалості і святості. Не жалій себе, не думай про те, як тебе образили чи спаплюжили. Не плачся людям ніколи. Плачся Мені.

Я позбавлю тебе від самої себе і ти зрозумієш, що жодна людина не може тобі зашкодити. Чим більш самовідданою ти ставатимеш, тим більше ти житимеш тільки для Мене, тим більше ти розумітимеш, що лише Я маю значення. Чим більше ти позбавлятимешся себе і впускатимеш Мене, тим менше влади над тобою матимуть твої ближні. Ти даєш їм цю владу. Ти думаєш, що від них залежить твоє почуття. З тобою усе гаразд. Ти ідеальна, тебе такою створив Господь. Ти – Моє дитя. Тобі не потрібне схвалення інших. Ти – понад цим. Ти усвідомлюєш свою цінність і маєш чітко окреслені завдання – дозволити Мені використовувати тебе, твоє тіло і душу для Моєї роботи. Для цього потрібна повна покора.  

Того, кого ти торкаєшся, торкаюся і Я. Ось твоє завдання жити для Мене, щоб Я жив у тобі і діяв крізь тебе, щоб Я любив крізь тебе Своїх дітей. Відкрийся для Мене настіж і дозволь проникнути у твою душу. Бо Я був голодний і ти Мене нагодувала, бо Я був нагий і ти Мене одягнула. "Коли, Господи, я це робила?" . Коли ти це робила для своїх ближніх, ти робила це для Мене. Амінь.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
20 листопада 1993.  (10:00 ранку) Ріта Рінг. 

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 686 | Додав: sanator | Теги: Дкз, паломництво, Закарпаття, Джублик, Розважання, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]