№ 62. Він - особистий Бог, Він - особистість! - 19 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
11:48
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 19 » № 62. Він - особистий Бог, Він - особистість!
18:37
№ 62. Він - особистий Бог, Він - особистість!

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 62. Він - особистий Бог, Він - особистість!

Ісус: Я приходжу зі Своєю милістю, щоб проникнути у твою душу. Ти відкриваєш Мені своє серце, впускаєш Мене. Моя Кров омиває тебе. Я перебуваю у твоєму серці. Я тут дійсно присутній. Амінь, кажу тобі що ти не їстимеш це Тіло і не питимеш цю кров, ти втратиш життя. Ти говориш від Мене. Те, що виходить з твоїх уст – це результат Мого життя в тобі. Я – Той, Хто пише ці листи. Ти тільки Мені служиш. Я використовую тебе. Я освячую тебе своїм приходом, але це Я пишу. Твоя рука – Моя рука. Я тебе використовую для цієї роботи. Я хочу щоб всі Мої листи були видані книгою, а не лише деякі з них. Вони написані для всіх. Завдяки цим посланням багато людей навернуться до Мене. Я стану для тебе реальним, якщо ти перечитаєш Мої листи. Я справжній, і хочу, щоб Мене знали як Того, Ким Я є – як Сина Божого, люблячого та істинного. Я хочу, щоб Мене особисто знала кожна Моя дитина. Я тебе використовую. Я пишу до свого народу. Ти не можеш зупинити руку Божу. Ви – Мої робітники. Я хочу, щоб ці листи вийшли у світ швидко. Більше не витрачай часу даремно. Ви обоє не маєте до цього стосунку. Ви – Мої слуги. Це Моє завдання. Воно має бути виконане. Багато сердець побачить Мене у цих листах по-іншому.

Я говорив з Рітою з усією тою любов'ю, яку Я маю до кожної Моєї дитини. Я з кожною душею маю особисті стосунки. Якщо вони до Мене прийдуть, вони це пізнають. Треба, щоб вони  ці листи читали і перечитували. Твоє завдання – опублікувати їх. Ріта має поговорити зі своїми братами. Все завершиться вчасно. Доказ цьому – в листах. Ніхто не може мати такого розуміння, лише Я. Я наказую вам виконати цю роботу. Не відкладайте.

Не бійся. Я йду перед вами і готую вам дорогу. Ти не спіткнешся. Все буде йти своїм звичаєм. Я приберу перепони на твоєму шляху. Все відбудеться так, як Я запланував, і ти дізнаєшся  про це за допомогою любові, через яку все це робиться.

Я – Ісус Христос, Син Бога Живого. Я живу в кожному серці цього світу. Я хочу, щоб всі знали – Я істинно живий. Я ніколи не покину своїх людей. Я пильний, Я завжди поруч. Це вони відвертаються від Мене. Я хочу щоб вони пригорнулися до Мого Святого Серця, все ближче і ближче за допомогою цих послань. Я живий. Я тут. Я – ваша любов. Я хочу, щоб усі почули це послання любові. Не у твої владі сумніватися у Моїй волі. Я її відкриваю тобі, щоб врятувати кожну душу, навіть найбільш загублену. Ваша роль – допомагати в цьому. Це душі спраглі. Вони питимуть. Я люблю вас дуже сильно і ціную ваше прагнення і віру у Мене. Мою волю Я вам відкрив. Не відкладайте. Я працюю поперед вас. Це Моя робота. Ви побачите це у легкості з якою це буде іти. Якщо зачиняються двері – це не той шлях, який Я для вас обрав. Всі двері відчинені для мого задуму. За Мною легко іти.

Я люблю вас і Я – істинно Ісус, Син Бога Живого. Ви працюєте, Я вас освячую і йду поруч із вами. Я з вами так само, як і під час смерті на хресті. Ви не злякаєтесь. Ви будете безстрашні і спокійні. Неухильно розповсюджуйте ці листи серед братів. На кону – їхні душі. Світ проповідує так багато жахливого. А ці послання потужні, вони торкнуться людських сердець. Я – особистий Бог. Я – Бог любові. Я – особистість, що хоче любити Моїх людей. Я подарую їм ці послання через вас.

Посланець: В Нього є задум. Не питай, чому. Просто роби, як Він хоче. Він діє крізь тебе, щоб служити тим, кому хоче, можливо, лише комусь одному. Ти не думаєш, чи добрий твій вчинок чи поганий, бо це Його робота.

Я стала безкорисливою і підкорилася. Чим більше я вичерпую себе, тим більше Він володіє мною і діє в мені. Якби я цим сама займалась, усе провалилося б. Якщо Він це робить, все працює на краще.

Мої дії для Його слави та пошани. Тут немає самореклами. Той, Кого переслідують чи прославляють, зосереджується сам на собі. А ми маємо стати безкорисливими. Ми маємо позбутися самих себе. Не запитуй ніколи, чи добре це було чи погано. Не ми це робили. Ми – Його слуги.

Ісус: Я в тобі. Я працюю в тобі. Я дарую тобі мудрість та прозріння, щоб розповсюдити Мої листи. Я хочу, щоб ти говорила. Не ти це робитимеш. Я тебе використаю. Я навчив тебе довіряти Мені і не задавати ніяких питань. Ти працюєш для Ісуса. Ось твоя головна робота – стати повністю самовідданою. Відпусти себе. Помри для себе. Будь моєю.

Не ти дієш, але Я дію в тобі. Будь самовідданою, дитя. Ти не розумієш, але коли ти в чому сумніваєшся, ти вже не є самовідданою в душі. Я посіяв ці послання. Це не ти зробила. Я використовую твою руку, щоб записувати Мої слова. Ти – слуга, Моя слуга. Ти освячена тим, що Я тебе використовую, але це Я дію!

Будь безкорисливою та не сумнівайся. Будь як немовля біля грудей. Ти чекаєш, а Я все роблю. Чекай, дитинко. Чекай на Мене. Я використовую тебе. Відкрийся, не прив’язуйся ні до чого і відмовся від себе самої. Будь повністю покірною. Не переживай, не хвилюйся. Відпусти, і Я зроблю все, що задумав. Просто будь охочою. Я щодня давав тобі настанови про мою волю. Ти вчилась у Самого Ісуса Христа. Можна вважати, що ти дещо знаєш про Мене. Я – вчитель, ви – Мої люди. Я вчу вас за допомогою ваших життів. Ваші випробування вчать вас абсолютних істин. Ці незначні випробування – злитки, золоті злитки, що дарують пізнання Мене. Щодня Я вчу вас. Ви – Мої учні. Я – ваш вчитель. Вчіть своїх ближніх, як бути моїми учнями.

Я – Вчитель. Мої настанови – істини для душі. Я – найкращий Учитель. Моя школа базується на Моєму житті. Вона дає вам лише добро. Проходьте екзамени і отримуйте золоту нагороду. Випускайтесь із Моєї школи прямо в Моє Священне Серце, в Царство Боже. Я вас дуже люблю!

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
19 листопада 1993 р. Ріта Рінг. 

На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 659 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик, Закарпаття, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]