№ 60. Не розплановуй своє життя - 17 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
00:54
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 17 » № 60. Не розплановуй своє життя
20:03
№ 60. Не розплановуй своє життя

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 60.  Не розплановуй своє життя

Ісус: Не будь прив'язаний до слави чи гоніння. Просто чекай, дозволь Господу робити все, що Він вважає за потрібне.

Посланець: Я чекаю на Тебе, Господи. Прийди і чини Свою волю.

Ісус: Я – Бог Якова, Йосипа, Бог твоїх Отців. Як нерозумно думати, ніби вони хвилювалися. Ти не знаєш, дитя, що кожна волосинка на твоїй голові порахована, що життя, - лише подих порівняно до вічності, і що всі твої хвилювання марні! Я зроблю так, що все складеться на краще. Хвилювання не має сенсу. Повернись до Мене, тілом і душею. Віддайся у Мої руки, і пізнаєш свободу віддачі. Я дам тобі на твоєму шляху все, чого ти потребуєш. Дозволь Мені діяти в тобі і працювати в тобі. Ти не береш у ній участі. Віддайся, стань безкорисливою, щоб Я міг поселитися у твоєму серці і жити там вічно. Я потребую тебе у всьому, що для тебе запланував. Якщо ти розумуєш, хіба це має якийсь сенс? Якими стандартами ти судиш? Марно вимірювати Божі речі мірками світу, бо у світі немає місця для Бога ніде, навіть в дитячих садках. Бідні Мої малята! Вчитись таким жахливим речам у такому молодому віці! Мої маленькі діти сидять на своїх маленьких стільничках і слухають лекції про секс і гроші без Бога!

Ні, ти справді не хочеш вимірювати свою поведінку світом. Куди ти можеш піти? Йди до Мене. Я чекаю із розкритими обіймами, щоб прийняти твою роботу. Не йди більше ді до кого, окрім Мене. Я завжди тут. Я ніколи не поведу тебе поганими шляхами. Не йди до людей за тим, що тільки Я тобі можу дати. Прийдіть до Мене, діти Мої, і зціліться. Прийдіть і покладіть усі свої турботи біля підніжжя мого хреста. Навіть не думайте. Просто знайте, що Я – Ісус. Я маю владу. Я люблю вас так сильно, і Я веду вас, наче корабель в нічному морі. Ви не сядете на рифи ф не розіб'єтесь. Ви будете плавати в морі і Мій маяк завжди буде перед вами.

Я люблю вас. Заради вас Я жив. Заради вас Я помер. Ми – одна команда. Ми щодня важко працюємо. Виконуючи роботу, яку Я на вас поклав. Не зупиняйтесь, не відчувайте втоми. Моя робота надає вам сил, якщо ви не сумніваєтесь і не вимірюйте все. Майте віру. Вірте. Виконуйте Мою роботу. Довіряйте Мені. Я ніколи не забуду і не залишу вас. Ні, кажу вам, Я захищатиму і стерегтиму вас наче мати своє новонароджене дитя. Я захищатиму вас у всьому, що ви робите. Не думайте про те, як би виміряти все, що ви робите. Ви маєте повністю довіритись Богові, що любить вас. Поставте свої ноги на тверду землю. Моя земля тверда і непохитна. Вона готова для того, щоб ви по ній ішли. Йдіть зі Мною. Не озирайтесь ніколи. Не вимірюйте все що робите. Довіряйте Мені і моліться до Мене. Тоді виконуйте Мої завдання. Чим більш безкорисливими ви стаєте, тим більше Я в вас працюю., а ви дуже мало робите. Як Я можу зробити щось неправильно, якщо Я  - творець? Помріть для себе. Моліться і розважайте про Мене. Не думайте більше ні про що, окрім Мене. Ніколи не намагайтесь вгадати, що вам треба зробити. Я скажу вам у потрібний час усе, що вам потрібно знати. Не хвилюйтесь, не вирішуйте. Відпустіть і дозвольте Мені володіти вами. Тоді вже не ви дієте, але Я в вас. Я не спотикаюсь, Я не метушусь безглуздо. Мої шляхи – шляхи правди. Я роблю те, що є правильним, і завжди все виходить на краще. Чи ви думаєте, що Я б усе зіпсував? Ніколи. Я завжди роблю те, що  кращим, це ніби вдягати на руку рукавичку, яка підходить по розміру. Вона пасує ідеально, не тисне і не тягнеться, і не провисає. Вона просто по розміру і вдягається дуже легко.

Віддайтесь Мені,  маленькі, проводьте дні у молитві. Все, що ви маєте шукати – це пізнання Мене. Все решто безплідне. Я маю всю мудрість, якої ви потребуєте. Моліться Святому Духові. Він дуже розумний! Ніхто не знає того, що знає Бог. Навіщо йти до школи, якщо можна піти до Його школи? Він навчить вас умить всього, чого вам потрібно знати, і чого ви не дізнаєтесь і за мільйон років. О, ви такі сліпі і такі нерозумні. Поки Я тут, наче турботлива мати, поки Я маю всі відповіді, - де ви їх шукаєте? О діти, припиніть, кажу вам! Припиніть керувати своїми життями. Дозвольте Мені володіти вами і керувати вашими душами. Ви робитимете все, що потрібно, це так легко. Я всіх вас люблю.

Я – Ісус, ваш Бог. Прийдіть до Мене і будьте моїми дітьми, щоб Я міг працювати в вас. Будьте безкорисливими, віддайте свою волю Мені. О, маленькі, Я – Шлях, Правда, і Життя. Все решта безплідне і марне. Решта шляхів ведуть до руйнації. Проводьте час зі Мною. Я дам вам все необхідне. Зосередьтесь на Мені і Моєму житті. Не думайте про світ зовсім. Я ним керую, а ви – Мої воїни. Робіть як Я скажу вам, будьте слухняні. Я не пояснюю вам, ви навіть не думаєте обирати, як діяти. Робіть так, як вам наказую, без запитань та зупинок.

Будь Моїм воїном. Будь такою, якою Я хочу тебе бачити і твоє життя стане піснею. Ти будеш благословенна, і нарешті Я приведу тебе у Рай.

Посланець: Алилуя, Алилуя. Славте Господа.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
17 листопада 1993 р. Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1116 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]