№ 59. Вимагай послуху від своїх дітей - 16 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
07:36
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 16 » № 59. Вимагай послуху від своїх дітей
22:41
№ 59. Вимагай послуху від своїх дітей

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 59. Вимагай послуху від своїх дітей

Ісус: Ти – дитя Моє найдорожче. Ти так намагаєшся виконувати все, що Я тобі скажу, але думаєш, що цього недостатньо. Це сатана. Він наступає тобі на п'ятки, ставить тобі підніжки. Відпусти – більше Мене, менше тебе. Не переживай ні за що. Ти звикла робити так, як ти хочеш. Я вчу тебе виконувати Мою волю. Тобі не вдасться все зразу зробити правильно. Я допоможу тобі відпустити себе, віддатися повністю Мені. Коли Я заволодію тобою, ти віддаси себе Мені і будеш знати, як Я тебе люблю і крізь тебе працюю. Ти робиш те, що повинна робити.

Розкажи своїм дітям про мою любов. Але пам’ятай, диявол тебе випробовує щохвилини. Пам’ятай, що він ненавидить тебе і має використати твою сім'ю, щоб добратися до тебе. Ти так багато молишся, йому це не подобається. Він ненавидить, коли ти цілуєш підлогу у храмі. Мені це дуже подобається. Мені це приємно. Молись про допомогу. Я допоможу тобі. Ти знову намагаєшся покладатися сама на себе, коли тебе атакують. Сатана завжди готовий вдарити по тобі. Ти не можеш його сама відвадити. Він тисне на тебе, змушує твоїх дітей випробовувати тебе. Потім активно атакує, а ти намагаєшся це витримати сама. Ти маєш сказати: "Ісусе, Ісусе, я в небезпеці. Прожени диявола. Дорогоцінною Кров'ю Ісуса я наказую йому згинути". Тоді знай, що він піде.

Ти намагаєшся перевірити, чи витримаєш цей напад через твоїх дітей, а потім засмучуєшся, коли бачиш, що програв. Дитя, не дозволяй йому нападати на себе! Проганяй його! Ти знаєш, коли твої діти злять тебе, погано поводяться, роблять заборонені речі. Проганяй диявола. Не намагайся бути терплячою. Зрозумій, що це диявол, а не твоє дитя. Він атакує тебе з усіх боків. Проганяй його. Не намагайся бути терплячою з дияволом. Забудь про це. Він тебе намагається випробовувати, і ти поступово починаєш гніватися. Ти відразу маєш розгніватися і прогнати його! Не дозволяй своїм дітям випробовувати себе. Вимагай послуху. Слухняність навчить їх дотримуватися твоїх правил. Вони мають навчитися слухатися тебе і Бога. Накажи їм послухатися і припинити неподобства. Не дозволяй сатані випробовувати себе через будь-кого. Розпізнай його спокусу і прожени його. Ти поглинута власною сім'єю і забуваєш, що маєш силу відіслати його. Проганяй його! Повір, він тисне на тебе з усіх боків. Ти думаєш, він дозволить тобі розповсюдити ці листи без бою?

Я охороняю тебе постійно. Я спостерігаю за тобою. Нічого не трапиться з тобою, якщо Я цього не дозволю. Я хочу, щоб ці послання пішли в люди. Присвяти час тому, щоби зібрати їх до купи. Я терплячий, але Я втомився на це чекати, поки ти зайнята іншими справами. Ти маєш прагнути видати ці листи, аж поки ти цього не зробиш. Опору не буде. Я потурбуюсь про все. Просто пиши і друкуй.

О, дорога, не турбуйся ні про кого і ні про що. Сатана намагається добратися до тебе через твоїх дітей. Молись, коли ти в тупіку,  думай про Мене, про Моє життя. Про Мої страждання, але не про проблеми! Зосередься на Моїй любові до тебе, як сильно Я люблю тебе. Читай Мої останні листи. Ти не перечитуєш їх достатньо часу. Звертайся до Моїх листів, коли ти стурбована.  Молися святому Михайлу. Тебе оточує армія, що допомагає тобі. Не здавайся сатані та його спокусам. Він приходить, переодягнений в овечку. Проганяй його. Не намагайся бути з ним терплячою.

Я тебе люблю, маленька. Покладися на Мене. Завтра на Літургії Я буду торкатися інших людей через твої пісні. Вони цього потребують. Віддайся Мені. Я зроблю це замість тебе. Будь на зв'язку зі Мною щомиті. Коли їсти, коли спати, що їсти, до кого говорити, що робити… ходи на прогулянки, або займайся фізичними вправами щодня.

Ти така дорога Мені, пам'ятай про це. Коли ти ідеш по бурхливих водах, Я поруч. Я справді з тобою. Проганяй диявола. Ти намагаєшся заспокоїти його, домовитися з ним. Він ніколи не здасться. Він стає все гіршим. Коли ти наказуєш дитині слухатися – а діти вперті – будь строгою та проганяй сатану. Не порушуй власних правил. Читай десять заповідей своїм дітям. Розважай над ними. Нехай твої діти їх вивчать. Читай їм. Ти маєш проводити з ними багато часу, наставляючи їх. Вчи їх. Більше нікого. Вони можуть прочитати листи. Твої діти потребують твоїх слів більше, ніж твої друзі.

Я з тобою, і ти, дитя Моє, не сама. Покладись на Мене, впади в Мої обійми, коли на тебе тиснуть. Не піддавайся. Припини це ще в зародку. Прожени його. Не терпи сатану! Змусь своїх дітей слухатись тебе. Вони мають цього навчитись.

Я люблю тебе. Я – Ісус, Син Бога Живого, Я живу в тобі. Дозволь Мені жити і діяти з твоєї душі. Я потребую тебе!

Посланець: Дорогий Ісусе, зараз я розумію, як я робила по своєму і казала собі: "Якщо це щось хороше, це значить у Твоїй волі". Мені потрібно дбати про мої потреби, щоб я не була стомлена чи голодна, але нагодована. Це у Твоїй волі – спати. Мої діти – після Тебе, я маю годувати їх духовно так само добре, як і фізично. На це потрібно так само багато часу, щоб нагодувати їх духовно, як і фізично, але перше набагато важливіше.

Ісус:  Навчи своїх дітей слухатись. Ти знаєш, що краще. Я керую тобою. Коли ти порушуєш правила разом із ними, це сатана починає працювати. Позбався його і вимагай слухняності. Ти вчиш їх слухатись Бога, коли вони вчаться слухатись тебе.

Це так просто, їм потрібно добре їсти, добре спати, живитись духовно і відчувати любов. Роби все, що ти вважаєш за потрібне. Ти здаєшся, бо думаєш, що нічого не знаєш. Ти знаєш, що робити з ними. Вимагай послуху.

Посланець:  Я люблю Тебе! Я люблю Тебе, Ісусе!

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
16 листопада 1993 4:15   Ріта Рінг.

Продовження

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1041 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]