№ 57. Відмолюйте вервицю до Божого милосердя - 12 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
14:34
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 12 » № 57. Відмолюйте вервицю до Божого милосердя
22:09
№ 57. Відмолюйте вервицю до Божого милосердя

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 57. Відмолюйте вервицю до Божого милосердя

Ісус: Прославляйте Бога. Покланяйтесь перед Ним. Покланяйтесь Йому, бо Він святий. Його милосердя з роду в рід на тих, хто його боїться і молиться до Його найсвятішого серця. Він відкриває настіж двері до Своєї милості, а з них витікають багаті ласки для Його дітей. Для них – Його любов. Але їм треба прийти і попросити їх. Він не дає просто так. Людина повинна звернутися до Нього. Часто промовляйте вервицю до Божого милосердя. Це Мені дуже приємно. Ви не усвідомлюєте сили цієї молитви. Моліться за хворих часто впродовж дня, особливо о 15:00. Моліться і будьте зі Мною в цій молитві впродовж дня. Це Мені дуже приємно.

Твоя воля дуже сильна. Коли ж ти зрозумієш, що Я Бог. Я – особистість, чекаю на тебе в ночі. Я чатую біля твого ліжка, коли ти спиш. Я чекаю, бо так сильно тебе люблю. Ти не одна в ночі, Я тут. Марія тут. Тебе охороняє райська присутність – твої ангели. Дорогі тобі істоти чекають і бережуть твій сон. Прагни бути святою у всьому, що ти робиш. Зроби своє життя подвигом для Мене. Порадуй Мене турботою про себе, золото Моє. Ти для Мене дорожча за будь-який дорогоцінний камінь. Ти маєш бути готова до того, що Я покличу тебе в будь-який час.

Я люблю тебе, донько Моя. Я люблю тебе, дитя Моє. Я люблю тебе будь-якою.

Посланець: Після літургії: "Дім" "бути Твоїм хлібом і Твоїм вином…"

Бути Твоїм хлібом, Господи – прийди і зміни нас. Якщо Він може змінити хліб на Своє Тіло, Він може змінити нас на Своє Тіло. Якщо перебуватиме у нас. Володій мною, змінюй мене, наповнюй мене, проникни в мене Своєю присутністю в мені. Я більше не я, але Ти що перебуваєш у мені. Я є лише тоді, коли Ти живеш у мені. Яка єдність! Ми наче клеєм склеєні, Божим клеєм! Він ніколи не роз'єднає нас. Прийди і перебувай у нас, Господи, в таких недостойних, які ми є. Ми відкриті до всього, що Ти нам даєш. Пісня: "Молитва святого Франциска" "зроби мене річищем Твоєї милості там, де є ненависть, навчи мене сіяти Твою любов". Пісня: "Орлині крила" "Я підніму їх на орлиних крилах..."

Отець, Син і Дух Святий перебувають у твоєму серці. Ісус присутній у Євхаристії. Бог перебуває в наших серцях. Він – величний Бог у нас. Така честь, справді. Я ледве можу говорити, бо знати Його – знати Бога. Він Альфа і Омега, єдина істинна Божа присутність, і Він удостоїв нас такої честі Своєю присутністю.

О, Отче, знати Тебе і Духа Святого так глибоко, як зможу! Я хочу пізнати Бога. Я хочу цієї єдності з ним. Через Ісуса Ти з'явився нам. О, Отче, через Ісуса ми відчуваємо в нас твою любов. Отець, Який справді любить і піклується про нас, Який любив нас і створив нас з любові!

Будь-ласка, наставляй мене у всьому, що Ти можеш мені розповісти. Я така спрагла за Тобою, Боже. О, Боже Єдиний, Істинний! Я люблю Тебе - всю Трійцю, всі її іпостасі. Прийди і дозволь мені краще пізнати Тебе!

Ісус: Я – єдиний істинний Господь. Я – Ісус, Син Божий. Я приходжу до тебе, присутній тілом і душею, у Євхаристії. Ти – Моя обрана дитина, Я приходжу і перебуваю в тобі. Я присутній для тебе тут. Ти не можеш осягнути Мою справжню присутність у своїй земній формі. Я тобі дарую лише короткі проблиски Мого буття. Проси цієї єдності зі Мною.

Ось як знати Бога. Знати Мене – знати Бога, бо Я – Бог. Справжній, люблячий, єдиний Бог. Ти благаєш радості в такій єдності – так і має бути. Бо Моя справжня присутність в тобі – в Євхаристії. Ти навіть не усвідомлюєш, що під час неї відбувається. Це так важливо щодня брати участь у Воскреслому Христі, що присутній у твоїй душі! Знаєш, чому ти маєш лишитися святою, щоб отримати Мене? Я – Бог і Я приходжу до тебе. Зберігай свої уста у святості, руки у святості, серце у святості. Відчуй благоговіння перед Моїм приходом. Я – Бог, Єдиний Істинний Бог, і Я приходжу до тебе. Ця єдність – благословенна для тебе.

Проводь зі Мною час. Без молитов. Просто відчувай Моє буття в тобі, і ти отримаєш Мене у цій єдності. Віддайся повністю Моїй присутності, помри для себе, щоб Я міг жити в тобі. Чим більше ти вмираєш, тим більше Я живу. Допоможи Мені жити крізь тебе, щоб Я міг торкнутися твоїх ближніх. Чим більше ти забуваєш про себе, ти більше Я маю можливості торкнутися сердець твоїх ближніх через тебе. Молись, щоб стати порожньою посудиною. Відпусти цей світ. Будь лише моєю. Ти побачиш чудо – Я перебуваю у твоїй душі і дію в тобі.

Я – Бог. Бог прийшов до свого народу. Він захотів діяти через твоє хворе серце. Намагайся діяти більше від Мене і дедалі менше від себе. Моли Бога про цю єдність, єднання Бога з твоєю душею. Помри для себе. Дозволь Мені жити і перебувати у тобі. Я хочу цієї єдності з тобою. Це – акт твоєї волі, зробити Мене першим і останнім у твоєму житті! Я – все. Немає нічого компромісного. Я перший, Я останній і ніякої середини. Є тільки Я в тобі і Мої дії крізь тебе. Я хочу любити твоїх братів крізь тебе. Я люблю кожного з Божих дітей так сильно, але якщо вони не прийдуть, як Я можу їх досягнути, як не через тебе? Будь такою відкритою, наче двері. Коли Я проходжу крізь них, привітай Мене з відкритими обіймами. Я ніколи не полишу тебе. Ці двері ведуть лише в один бік. Я приходжу в твоє серце назавжди. Зроби своє серце храмом для Мене. Приготуй усе для Бога. Для цього потрібна святість у всьому. Це не важко. Я перебуваю і працюю в тобі. Ти цінуватимеш цю єдність всім своїм серцем.

Посланець:  О, Ісусе, я можу пізнавати і любити Тебе все більше. Дозволь мені пройти по хресній дорозі з Тобою. Дозволь мені боротися за Твою правду. Заволодій моєю душею і виконуй через мене Свою волю.

Прославляю Тебе, Отець, Син, і Дух Святий.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
12 листопада 1993 р. Ріта Рінг. 
 На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1302 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик, Закарпаття, Господня блакитна книга | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]