№ 53. Я – Перший, дитя - 11 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Вівторок
23.04.2024
20:58
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 11 » № 53. Я – Перший, дитя
19:51
№ 53. Я – Перший, дитя

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 53. Я – Перший, дитя

Посланець: Я була в церкві, грала на органі на сімейному похороні. Це був новий для Мене орган і Я не грала до цього жодних пісень. Він сказав Мені прийти до Нього і забути про музику. Я була присоромлена тим, що поставила музику перед Богом. Він сказав "Коли Я тебе кличу, приходь!.

Ісус: Прийди до Мене! Зупинись, кажу тобі. Не метушися. Я хочу бути з тобою наодинці, прийди і будь зі Мною. Я так сильно люблю тебе. Посидь трошки зі Мною і дозволь Мені наповнити твою душу. В цій тиші твоє серце неспокійне. Ти все ще заклопотана. Яке сумне серце! Я тут, а ти заклопотана. Я хочу бути для тебе на першому місці, відклади свою музику. Час тобі трохи побути зі Мною. "Добре", кажеш ти. "Яке кому діло? Господь Мене кличе, Для Тебе, Господи, я все покину і побіжу до Тебе". Ось до якої любові Я тебе закликаю! Я кличу тебе, а ти відповідаєш без найменшого сумніву. Ти знаєш, чого Я хочу тепер? Я хочу, щоб ти присвятила Мені свою любов зараз і назавжди. Коли Я тебе кличу – приходь, і не через деякий час, а прямо зараз, слухайся Мого заклику. Я можу зробити так, що Рай впаде з небес, якщо Мені треба буде. Чи ти б примусила Того, в Кого є вся сила, чекати на тебе, коли Він кличе? Я зараз закликаю тебе прожити життя зі Мною. Я наповню твою стурбовану душу, і ти побачиш все з Моєї точки зору, а не зі своєї. Я маю всю владу. За що ти маєш переживати? Я можу зробити  так, що щось спрацює або не спрацює. Я маю бути першим. Відповідай на Мій заклик, віддайся Мені. Віддай цю роботу Мені і дозволь Мені її зробити. Ти довіряєш, дитя, чи думаєш що все контролюєш? Я хочу твого часу. Ти кажеш, що Я для тебе на першому місці, не тримайся ні за що, коли Я кличу. Я приходжу – і ти приходь, коли кличу тебе. Ти принесла Мені багато радості, коли прийшла. Я так люблю тебе. Я так хочу проводити час на одинці з тобою перед вівтарем. Ти жадаєш цього також, але кажеш собі, що маєш зосередити увагу на чомусь іншім.

Я, Перший, дитя, Перший, Останній і назавжди. Облиш свої турботи і біжи до Мене, коли Я тебе кличу. О, маленька, ощаслив Моє серце собою. Віддайся Мені повністю. Довіряй Мені. Тобі непотрібно переживати. Я – Бог і Я – в тобі. Ти рухаєшся і дієш, але Я керую, коли ти Мені віддаєшся. Я хочу такої віддачі. Будь зараз зі Мною, маленька, в Моєму домі, домі твоєї молодості. Багато спогадів тут чекають на тебе. Відчуй своє минуле і прийди до Мене, поділися своїм серцем.

Я люблю тебе. О, Я люблю тебе. Ми тут одні. Прийди у причасті до Мене. Відпусти все і будь зі Мною!

Твій Спаситель, Ісус, Син Божий.

Посланець:  Дорогий Ісусе, Твоя присутність оточує мене. Я наповнена Твоїм світлом. Земля не знає Твоєї сили. Кожна мить, кожен день такі швидкоплинні порівняно з вічністю. Наші серця – Твої. Володій моєю душею, Боже, щоб я пізнавала Тебе дедалі більше. Я уже не володію собою, Ти мною керуєш. Така недостойна, це така честь для мене, що Ти перебуваєш у мені і керуєш мною, використовуєш мою роботу. Я недостойна, але Ти вибрав мене для своєї праці, і Ти піднімаєш мене на вершини у твоїй службі. О, Господи, Ти такий хороший, такий люблячий, такий – які ж слова знайти, щоб описати Твою міць? Є якісь часткові знання про Тебе, все чого Ти вчиш нас, але в цій земній формі ми не зможемо ніколи говорити про Тебе. Не існує слів, якими можна було б висловити Тебе. Наші серця болять від жадання Твоєї любові, але вони не зможуть відчути Твоєї справжньої любові, Твоєї сили. Знання, навіть найменше, допомагає нам триматися Тебе. Ти справді скарб, прекрасний, чудовий Господь. Спаситель, Наречений! Все, що варте Тебе, знаходиться вище за мене, але я маю благоговіти від того, що я уже пережила.

Прославляю Тебе. Возвеличую Тебе. Я люблю Тебе, єдиний, правдивий, прекрасний Господь, перед Чиїм Іменем кожен мусить поклонятися у пошані. Святе, Святе, Святе Твоє Ім'я. Осанна на висотах.     Алілуя, Алілуя!

Це Ти. Це те що Ти створив – краса і правда. Сяючий схід сонця, безмежні широкі океани, краса природи, що оточує нас. Чи не маємо ми дивуватися Твоїй величі? Вона поза порівнянням. Це все може бути творіннями лише Твоєї сили і могутності! Дорогий Спасителю, Ти, у всій Твоїй силі любиш нас навіть з усіма нашими гріхами та недоліками. Це чудо. Це поза моїм розумінням!

Я прославляю Тебе за те, що Ти є собою – Таким, якого я знаю і Таким, якого я не можу усвідомити. Прославляю Тебе, Єдиний і Справжній Боже!

Він послав ангелів з небес, щоб захистити нас Своєю любов'ю. Вони співали пісні на славу Божу і наповнювали наш світ, підняли нас на мить у нове царство життя. Один погляд на життя прийдешній – і наші мізерні серця змогли говорити, бо нічого не може пояснити Його.

Прославляю Тебе, прославляю Тебе, Ісусе, цілий день, від сходу сонця до місячної ночі. Прославляю Тебе. Святе, Святе Його Ім'я. Алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
10 листопада 1993 р. (Похорон у церкві святого Лаврентія, перед Літургією) Ріта Рінг.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1112 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, Новий рік, Блакитна книга, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]