№ 54. Знати Бога і гірко, і солодко - 10 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
18.04.2024
18:53
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 10 » № 54. Знати Бога і гірко, і солодко
22:38
№ 54. Знати Бога і гірко, і солодко

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 54. Знати Бога і гірко, і солодко

Ісус: Не ти обрала Мене, але Я обрав тебе для своєї роботи. Відкрийся настіж і дай Мені проникнути у твоє серце! Ти жадаєш любові, яку лише Я можу дати. Твоєму серці. Тепло в грудях, бо воно знає Мене. О, солодка гіркота часткового знання Мене, але не повного! Ти маєш такий скарб, але можеш на нього поглянути лише одним оком. Ти бачиш свою золоту нагороду, але не можеш її взяти. О, маленька, у Мене так багато прибереженого для тебе. Мої шляхи правильні. Я тут з тобою, з усією моєю любов'ю Я так люблю тебе. Ти ледве можеш говорити. Я колись усе це тобі віддам – все, за чим так плаче твоє зболене серце. Тримайся поближче до мого серця. Я так люблю тебе, маленька. (Чую запах троянд, але коли намагаюся вловити запах носом, він не стає сильнішим).

Посланець: Дорогий Ісусе, я ледве можу говорити у Твоїй присутності. Ти справді тут, у моєму серці. Наповнюєш мою порожню душу. У моєму гріху я кликала Тебе, а Ти почув і полюбив мене такою, якою я є. Ти любиш мене так само, коли я падаю, і коли я ходжу рівно. Ти дивишся на мене з любов!!ю і просто любиш мене. Ти не даєш мені любов як плату за мою поведінку. Ти любиш мене незалежно від моєї поведінки. Ти такий  милосердний до мене. Ти дивишся своїми ніжними очима і споглядаєш мене з такою любов'ю. Я не заслуговую на все, що  Ти даруєш мені. Моє життя – у моїй душі, і Ти прагнеш її нагодувати. Я падала – а Ти мене піднімаєш, як дитину, цілуєш мої подряпини і любиш мене так само палко. О Ісусе, якби ж я тільки могла любити Тебе більше, знати, як Ти хочеш, щоб я йшла за Тобою всюди. О Ісусе, Ти такий прекрасний. Дякую Тобі. Прославляю Тебе. Люблю Тебе із Благоговінням. Я поклоняюсь Тобі, Поклоняюсь Тобі! Ісусе, мій Господь, мій Бог, моє все! Як я можу любити Тебе так, як мала б любити?

Я сиділа перед вівтарем і Він наповнив мене Своєю присутністю. Чим довше я сиділа, тим більше я була наповнена. Він наповнив мене по вінця. Я думала про Нього і Його любов Він нам дарує! О Ісусе, О Ісусе! Це правда. Це життя, яке Ти нам даруєш. Це Твоє життя всередині. Вичерпай всю мене і наповни Собою. Зроби мене безкорисливою і покірною Твоїй волі, покірною Твоїй всеохоплюючій любові. Прийди, прийди, Господи Ісусе, наповни мене. Наповни мене до країв і ще далі. Нехай Твоя любов випромінюється з мене на інших. Наповни мою душу, щоб любов проливалась на тих, хто біля мене, особливо на моїх дітей. О Ісусе, дозволь мені торкатися людських сердець та душ заради Тебе. Використовуй мене для цього. Не так, як я б це робила, а як Ти, Володарю мій, Ти, хто керує моїм серцем, моєю душею. Вони Твої, Боже. Я – Твоя.

(Я дивилась на розп'яття у церкві св. Гертурди)

Бог Отець: Ось Мій улюблений Син, в Якому Моє уподобання. Я прийшов , щоб ви мали житт, але не від світу, а тільки від Мене. Алілуя.   

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
10.листопада 1993 р. (Після Літургії)Ріта Рінг.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1307 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Вітання з новим роком, Закарпаття, Господня блакитна книга. Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]