№ 51. В тебе так мало часу - 9 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
05:20
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 9 » № 51. В тебе так мало часу
18:18
№ 51. В тебе так мало часу

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 51. В тебе так мало часу

Ісус: Дороге Моє дитя, ти маєш повернути все своє єство до Мене. О, дитя, Я – твій Спаситель. Ніколи не сумнівайся в Мені. Завжди розраховуй не те, що Я поруч. Дні проходять так швидко, ти скоро будеш назавжди зі Мною в Раю.

Всі бачать лише окремі миті, коли вони проходять повз. Цьому всьому є кінець, на тебе очікує нагорода. Важко думати про цю скінченність, але часу так мало, маленька. Скоро все це скінчиться.

Воюй заради Мене. Допомагай усім, кому зможеш, пізнавати Мене. Пам'ятай, що ці дні не вічні, а життя таке коротке порівняно з вічністю.

Колись ти справді будеш зі Мною в раю. Твоє життя таке коротке порівняно з вічністю. Ти сьогодні є тут, а завтра тебе немає. Все, що лишається – це життя, яке ти вибираєш: для Бога чи проти Нього.

Ти відповідальна за все своє життя і твої вчинки, за те, як ти живеш і як служиш Мені. Звучить це дуже просто, але люди, які живуть на землі в гріху, не можуть побачити більше нічого, окрім того, що вони зараз роблять. Сатана засліплює вас і змушує думати, що це життя нескінченне, в той час як воно дуже коротке порівняно з вічністю – лише скороминуща мить. Так легко це побачити. Чому ви дозволяєте цьому життю спіймати вас тут? Воно таке коротке! Секунда. Мить – і твоє життя закінчилося, на тебе чекає вічність. Ці короткі моменти так багато для тебе значать?

Послухай Мене, маленька. Часу так мало. Моє світло так близько. Мій час такий дорогий, бо він визначає твоє вічне життя. Його так мало, справді. Стеж за Моїми словами і слухай Мій голос. Те, що ти робиш, як ти поводишся, це так мало порівняно з вічністю! Але з цього не можна сміятися. На кону – твоя душа. Твоє вічне життя. Чи кілька років життя, прив'язаного до земних речей, варті всієї вічності? Життя, яке Я вам пропоную, таке просте! Любіть Бога, любіть один одного. Поставте Мене на перше місце, і все стане на свої місця. Так просто, але так важко для багатьох Моїх дітей! Кажу вам, небо і земля пройдуть, але жодна літера з Мого Закону не пройде.

Ти зараз тут, завтра - на тому світі, а Я – твій Бог. Прийди до Мене і занурся у світло! Він випрямив криві шляхи і наситив їхні душі. Слухайте. Ви не знаєте про славу, яка чекає на тих, що служать Господу. Тримайтеся Мене маленькі. Тримайтеся Мене і ви отримаєте Божественну нагороду. Нехай Моє ім'я буде возвеличень на небесах і на Землі. Звучать сурми. Господь сходить на трон. Всі знають Його славу. Життя тих, хто служив Йому, не пройшли намарно, їхня винагорода подібна до золотих злитків, чий блиск ніхто не може осягнути.

Небо і Земля можуть зникнути, як дим, але ваші діла не забудуться. Складайте скарби у житті вічному, робіть добрі діла. Не спускайте очей з Отця Небесного, Який любить вас і чекає на вас. Все відкриється при кінці, і ваше життя пройде у вічності. Яка нагорода за таке коротке випробування!

Посланець: О, Ісусе, прославляю Тебе з висот. Ти такий добрий і люблячий. Ми довіряємо Тобі і Твоїй милості. Алілуя. Алілуя.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
09.11.1993 р. (4:45 ранку)

Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1212 | Додав: sanator | Теги: Ріта Рінг. ДКЗ, Закарпаття, Джублик, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]