№ 46. Я лікар - 5 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
13:26
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 5 » № 46. Я лікар
23:07
№ 46. Я лікар

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги..

№ 46. Я лікар

Ісус: Я – Ісус, Син Бога Живого. Я з тобою в цю мить, готовий передати Своє послання всім. Я приходжу у славу смиренних, переслідуваних, тих, що не знають, на скільки вони Мені дорогі.

Я – Добрий Пастир. Я знаю Моїх і Мої знають Мене. Я – Жива вода, що тече з небес, аби оновити тебе і зцілити тебе. Пий цю воду, щоб мати життя вічне. Шукай Мене в кожному дні. Я тут, маленькі Мої. Ви погано шукаєте.

Я прийшов, щоб зіткати ковдру, ковдру для всіх, яка б укрила цю налякану холодну землю. Я тчу цю ковдру з Моїми дітьми, що лишаються біля Мене. Щодня ви маєте усвідомлювати важливість Мого поклику. Ваші ближні такі хворі, вони потребують вас. Я прошу вас іти за Мною, щоб ви могли показати їм Мої шляхи. Вони не від світу цього. Мої шляхи ви можете знайти у своїх серцях, у тихому шепоті дня. Чи прийдете ви до Мене, щоб побути зі Мною на одинці, послухати Мій шепіт? Ви потрібні Мені, щоб ткати ковдру. Ви не станете її частиною, якщо не прийдете і не допоможете Мені її робити. В тиші Я говорю голосно і чітко до тих, хто приходить до Мене і слухає. Прийдіть і допоможіть Мені вкрити землю.

Хіба це добре, якщо людина отримає цілий світ, але загубить свою душу? Нічого доброго тут немає. Я – божественний декоратор. Я наглядаю за Моїми полями і вони ростуть та стають все красивішими.

Я хочу бачити вас на Моїх полях. Я хочу прикрасити ваші душі. Я чекаю, коли ж ви нарешті прийдете і будете зі Мною.. Я в тебе прошу цієї однієї години. Я обдаровую тебе добрими дарами впродовж цієї години, і ти йдеш від Мене, повна прекрасними дарами. Якщо ви прагнете добра для світу, відкладіть мирські речі, та дайте Мені піклуватися про ваші серця. Вам лише треба прийти, бути відкритими і на все готовими, віддати себе Мені. Я роблю всю роботу, а вас прикрашаю, готових працювати для Мене і Моїх братів. Я потребую вас, закликаю прийти до Мого вівтаря і бути зі Мною. Зробіть Мене центром свого життя. Дозвольте Мені огорнути вас морем миру та подарувати Свою любов, маленькі. Прийдіть і дозвольте Мені ще раз вас пригорнути!

Я хочу, щоб ви піклувались про себе, бо ви такі дорогі. Я тут, щоб допомогти вам прожити своє життя. Прийдіть до Мене і попросіть показати вам ваші недоліки. Я дам вам настанови, розповім усе, що ви маєте знати про себе. Прийдіть і будьте повністю відкритими, розкажіть Мені все, що хочете від Мене почути. Я хочу, щоб ви прагнули виконувати Мою волю. Я хочу щоб ви відкрилися у серці і дозволили Мені працювати у вас, щоб ви знали, що вам потрібно. Підкоріться Мені, маленькі. Не має значення, які ваші проблеми – їх вирішення в Мені і в тому, на скільки серйозно ви до Мене ставитеся. Вам потрібно проводити час зі Мною, вам потрібно бути відкритими для Мене. Ви маєте навчитися дозволяти Мені виконувати Мою волю, а не вашу. Всі ваші випробування – дари від Мене. Мої настанови, які Я вам даю, можуть всім допомогти дізнатися, як наблизитися до Мене.

Я справді тут, кожного дня твого життя. Ти сумуєш за моїм шепотом, бо ти не приходиш до Мене, або не приходиш в тиші, щоб провести час зі Мною. Якщо твоє життя іде не так, як треба – це через те, що ти зосередилася на задоволенні своїх потреб. Я – Лікар. Я лікую тебе від хвороб. Я піклуюся про те, щоб ти видужала. Я не такий, як інші лікарі. Мені не потрібно слухати твої скарги, а потім вгадувати діагноз. Я знаю точно, як тебе вилікувати. Я чекаю, щоб це зробити. Ти маєш тільки прийти до справжнього Лікаря і попросити зцілення. Ти б пішла до лікаря, якби захворіла, але Мої хворі брати не приходять до Мене. Вони роблять все те саме, що спричинило їхню хворобу і ще більше її погіршує. Заохочуйте своїх друзів із хворими душами прийти до Мене. Я зцілюю як жоден лікар не може собі уявити. Я знаю ваші проблеми краще за вас і точно знаю, що треба лікувати. Скажи їм приходити до Мене і бути зі Мною наодинці в церкві. Так само як ви йдете до лікаря, приходьте до Мене зі своїми тягарями – Я їх полегшу. Все це таке неважливе і несуттєве. Більшість ваших хвороб – це ви самі. Ви звертаєтесь до себе як до лікарів, шукаєте у власних хворих умах відповіді, або йдете до інших людей, які радять вам різні речі, що іноді тільки погіршують справу.

Чи пішли б ви лікувати своє хворе тіло до продавця? То чому ж ви ідете до людей лікувати свою хвору душу? Душа – Боже створіння. Тільки Бог може турбуватися про неї. Ідіть до Бога про турботу за вашим духом. Ідіть до Духа Святого про турботу за духом. Ідіть до Ісуса по життя. Ідіть до Отця, який любить вас. Вилийте Йому всі сльози свого серця. Не шукайте у продавців піклування про свою душу. Яка глупота! Я чекаю і спостерігаю і Мене дивує така не мудрість!

Слухайте, маленькі, Я тут, день і ніч. Вам не потрібно заздалегідь домовлятися про зустріч. Приходьте до Мене і Я наповню вас. Я обдаровую вас, коли ви приходите. Я роздивляюсь ваші серця. Я знаю вас краще, ніж ви самі. Приходьте у своєму смиренні і припиніть поводитися як всезнайки. Ви нічого не знаєте. Коли вам боляче, ви сідаєте за телефон на годину чи дві і жалієтеся своїм ближнім, які не розумніші за вас.

У вас є вибір. Знайдіть у своєму домі місце для молитви, куди ви можете прийти до Мене протягом дня, щоб Я наситив ваші потреби. Це так просто. Ви все надто ускладнюєте. Я спостерігаю і чекаю. У Мене є ліки. Прийдіть до Мене. Не йдіть більше нікуди, коли ваше серце болить і ви губитеся у здогадках. Прийдіть ближче до Мене, прибіжіть до вашого вівтаря, віддайте Мені ваші турботи. Дозвольте Мені приголубити ваші тіла і віддати вам Мою любов, таку, яку лише Я можу дати! Господню любов! не йдіть більше нікуди. Я б висмикнув телефонні дроти з ваших стін і увімкнув би у своє серце. Я маю те, чого ви потребуєте, Мої маленькі налякані діти. Припиніть так безглуздо витрачати час. Телебачення та телефони! Які вороги для вашої сім'ї та для вас! Спостерігайте за вашим часом. Записуйте як ви використовуєте його без жодної користі. Віддайте його частину своїм дітям. Не крадіть у Мене Мій час. Кажу вам, ви будете відповідальні за своє життя і за те, як ви його використовуєте. Я його вам позичив, щоб ви працювали для Мене. Я позичив його вам, щоб ви Мені служили. У центрі вашого життя знаходжуся Я чи якісь інші Боги? Я вимагаю від вас Мого часу і хочу, щоб ви служили вашим сім'ям. Ти не завинила іншим ні хвилини. Кожен, хто набере твій номер телефону, має почути від тебе: "Я зайнята зараз". Якщо це їх засмутить, значить вони занадто егоїстичні. Твій час – це Мій час, щоб ти тягнулась до тих речей, які Я від тебе потребую. Скажи своїм друзям, що ти надто зайнята зараз і прийди до Мене. Ти даремно проводиш час, якщо ігноруєш дітей. О, ви такі сліпі. Не розтрачуйте Мій час. Він безцінний. Ти витрачаєш Мій час у безцільній розмові. Кожна мить має бути проведена у служінні Мені. Віддайте Мені Мою частину – і ви пізнаєте у своєму серці, як жити. Ви – такі діти. Ви маєте слухатися Мене і припинити прикидатися всезнайками. Ось ваша погибель – перебільшене его. Я маю план для вас. Я хочу, щоб ви вкрили Мою землю. Прийдіть і дозвольте Мені працювати у ваших серцях. Я так вас люблю, маленькі. Прийдіть і вислухайте Мене.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
5 листопада 1993 р. (5:30 ранку) Ріта Рінг.

На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1216 | Додав: sanator | Теги: Коляда, Дкз, Закарпаття, Джублик, Новий рік, Різдво, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]