№ 45. Любіть тих, хто не любить - 4 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
11:50
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 4 » № 45. Любіть тих, хто не любить
12:39
№ 45. Любіть тих, хто не любить

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги..

№ 45. Любіть тих, хто не любить

Ісус: Сьогодні Я хочу поговорити про твоїх ворогів. Щоб бути подібною до Мене, ти не можеш мати ворогів. Це звучить нереально? Кожна душа створена Мною для того, щоб любити і щоб любили. Коли Мої діти стають впертими і дозволяють контролювати їх, вони стають дуже грішними і роблять багато речей, в яких немає любові. То чому їх любити, якщо вони грішні?

Ці діти потребують Моєї любові більше, ніж будь-хто. Всі Мої діти потребують моєї любові, але цих дітей поглинула темрява. Вони шукають себе справжніх в темних кутках і примушують свій світ відображати лише в темряві. Це дає їм можливість продовжувати темряву. Темрява для них має сенс. Вони нею оточені. Але ти приходиш до них і можеш бути з ними і любити їх. Твоє світло на противагу їхній темряві сяє. Це привертає їхню увагу, наче сигналізація, якщо можна так сказати. Вони звертають увагу. Що це?

Я тебе ненавиджу, а ти Мене любиш? Все що Я бачу по телебаченню, оточене ненавистю, їхні серця повні ненависті. Вони шукають лише темряви. Вони бачать лише темряву. А ти приходиш і любиш?

Вони мусять помітити твою любов у цьому темному світі. Що тебе робить такою особливою, питають вони самих себе. Вони можуть боротися із визнанням, що це Я вас роблю інакшими, але вони мусять, якщо дійсно захочуть дізнатись, прийняти той факт, що лише Бог в тобі допомагає тобі любити в той час, як тебе оточує ненависть.

То ж ти думаєш, що твоя доброта не має значення? Для людини, яка бачить лише темряву, твоя доброта – це яскраве світло у темній ночі. Чим темніша ніч, тим яскравіше сяє твоє маленьке світло.

Якщо люди злі, хто захоче бути з ними чемним? Але ти кажеш, чому любити тих, хто не любить? Бо так зробив би Христос. Твоє маленьке світло, що сяє в темряві, привертає їхню увагу. Нехай воно сяє. Це Я променію з тебе. Ось як Я досягаю Моїх хворих дітей у темряві. Вони б ніколи не прийшли до Мене. Ти можеш бути єдиним дотиком, який вони від Мене отримують. Але цей дотик не пройде намарно. Він має багато сили і значення. Навіть якщо вони тебе далі ненавидять, продовжуй їх любити. Ось Мій шлях. Не засмучуватись від потворності інших – це їхній шлях, не Мій. Коли вони ненавидять тебе і переслідують тебе через Мене, пам'ятай, що тебе очікує в раю велика нагорода.

Я тут, маленька, слухай Мене. Ти не розумієш і не зрозумієш ніколи Моїх шляхів. Але Я дарую тобі своє життя як взірець. Пізнавай Мене і знай, який я. Я відкриваю для  тебе свої шляхи. Любити тих, хто не любить – це справді випробування. Але твоя любов може врятувати їхні душі. Будь від Мене у всьому. Не прив'язуйся до злоби своїх хворих ближніх. Ти знаєш, що надає їм сили. Не дозволяй собі втягнутися у їхню ненависть. Вона не від Мене. Продовжуй любити і молитися за силу. Це Моя робота – любити тих, хто не любить. Я люблю вас, маленькі. Чи будеш ти моєю свічкою у темному світі? Я дарую тобі Мою силу і любов. це не важке завдання, ти кажеш, але воно доносить Моє слово до тих, хто в темряві. Чи ти будеш проповідувати Мою любов до своїх жорстокосердих братів? Бути хорошою з тими, хто любить тебе, неважко. Бути чемною з тими, хто прикрий, дуже важко, але нагорода за це величезна. Ось Моє завдання для вас, маленькі. Любіть тих, хто не любить. Вони потребують, щоб Моє слово доторкнулося до них. Вимолюй силу і можливість виконувати Мою волю, і ти пізнаєш таку свободу, якої раніше не переживала. Ти не реагуєш на їхню ненависть. Ти зосереджуєшся на Мені. Не схиляйся перед дияволом. Він хоче, щоб ти відповідала злом на зло. Ось його спосіб діяти. Мій шлях – це шлях любові. Я переповнений любов'ю до вас. Прийдіть і отримайте своє живлення. Проводьте час  у розважанні над моїми шляхами. Проводьте час зі Мною і отримуйте силу. Ви потребуєте Мене, щоб іти до темного світу. Без Мене вас упіймає темрява. Ви потребуєте Моєї підтримки. Прийдіть до Мене і ви не будете бігати довкола, наче божевільні. Ви будете бігти і не стомитесь. Ви будете летіти на орлиних крилах і Я любитиму через вас. Любіть тих, хто не любить. Ось найбільший дар, який ви можете принести своїм хворим братам. Я люблю вас. Прийдіть і виконуйте Мою роботу і служіть своїм хворим братам. Ви не можете це робити без Моєї підтримки. Я вас люблю.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
4 листопада 1993 р. (5:00 ранку) Ріта Рінг. 

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1222 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, молитви, Господня блакитна книга | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]