№ 44. Молись за ближніх - 3 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
12:29
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 3 » № 44. Молись за ближніх
12:41
№ 44. Молись за ближніх

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги..

№ 44. Молись за ближніх

Ісус: Не хвилюйся,  що тобі одіти. Чи твій Небесний Отець не прикрашає поля у славі? А ти набагато цінніша для Нього. Дивись на майбутнє життя. Складай скарби у своєму серці для прийдешнього життя. Не хвилюйся за те, що ти маєш їсти чи одягати. Я прикрашу тебе як лілії на полі. Я – Ісус, Син Єдиного Істинного Бога. Я приходжу, щоб ти мала життя вічне. Я ніколи тебе не покидаю. Я чекаю на тебе і спостерігаю за тобою.

Прийди, коли ти втомлена чи пригнічена. Прийди до Мене у своїх турботах. Я той, хто створив і любить тебе більше, ніж будь – який смертний може тебе любити. Я такий турботливий до тебе. Ти не знайдеш такого піклування на землі.

Я – Добрий Пастир. Я знаю Моїх і Мої знають Мене. Я ставлю перед вами життя чи смерть. Благословення чи прокляття. Вибирайте життя, яке ви можете прожити, і Я виправлю ваші заплутані шляхи. Вороги заговорять один з одним, а Я зроблю за тебе всю роботу, якщо лишатимешся зосередженою на Мені.

Твоє життя все одно не належить тобі. Я прошу підкоритися Мені. Перша заповідь вимагає, щоб ви зробили Мене Першим у своєму житті. Як би Я хотів, щоб ви так і вчинили, але багато хто навіть не думає про Мене впродовж усього дня. Вони проживають своє життя, тонучи в темряві. Всередині вони почуваються жалюгідно і дивуються, чому їм випала така доля. Вони загодовують себе тим, що пропонує телебачення і ніколи не приходять до Мене, щоб промовити хоча б коротеньку молитву. І якщо вони уже зовсім "святі" то приходять до Мене на цілу годину раз в тиждень, а їхні думки блукають десь далеко весь час поки вони у церкві.

О, діти, моліться за братів своїх. Ваші молитви та пожертви можуть врятувати їхнє життя. Молитви можуть допомогти неспокійній душі. Не недооцінюйте сили молитви. Ваші ближні так поглинуті темрявою, вони ніколи не побачать світла, якщо не через вас, і ніколи не відчують Мого дотику, якщо ви не будете молитись.

Коли світ стає надто втомливим і ви хочете від нього заховатись – ідіть до Мене. Я знаю про вашу боротьбу у цьому світі. Я знаю, як ви працюєте, і часом здається, що ніколи не буде винагороди. Повірте Мені, ваша нагорода чекає вас у раю, її прикрашають ангели. Подивіться на ваших хворих братів. Ваші молитви сьогодні можуть урятувати їхні душі. Тут так багато гріха. Тут так прийнято жити, ніхто не бачить нічого поганого в тому, щоб грішити відкрито. Це так ранить Моє дорогоцінне Серце, коли Я бачу, як Мої діти метушаться. Вони такі вперті!

Прийдіть і будьте смиренними. Прийдіть і наповніться Мною. Прийдіть до Мого світла. Ми будемо маяком для пригнічених. Ви маєте виконувати свою роль щодня. Але це спрацює лише якщо ви відкриті до Мене. Я потребую вас. Мої брати мають відгукнутися на Мій заклик невідкладно. Вони такі сліпі. Вони навіть не здогадуються про те, що відбувається. Я – Божественний Художник. Я одягаю поля. Я піклуюся про ваші душі. Я піклуюся про душі Моїх маленьких. Я піклуюся про їхні порожні серця. Я – Ісус, Син Бога Живого.

Згинь, сатана! Тобі немає тут місця. Я наказую тобі піти геть! Я спостерігаю за вами, діти Мої. Ви приходите до Мене і Я піклуюсь про вас. Він не зачепить вас, бо Я захищаю. Він жахливий, він хитрий. Він хоче поставити вам підніжку, але Я охороняю вас і вдень і вночі. Ви ніколи не залишаєтесь без нагляду, маленькі Мої. Моя любов до вас так глибока. Коли ж ви нарешті це зрозумієте. Ви не повинні хвилюватися, бо Я поруч з вами завжди.

Моліться за Моїх дітей. Вони не знають, як сильно Я їх люблю і як хочу, щоб вони повернулися до Мене. Я – ваш Ісус. Прийдіть і будьте зі Мною. Я так вас люблю!

Моє серце палає любов'ю до вас. Воно ніколи не гасне. Вона не вмирає і не м’якне. Вона постійна, ця любов. коли ви втомлені, зосередьтесь на Мені і тому, як Я вас люблю, аж до смерті. Я любив вас так і люблю досі. Відчуйте тепло глибоко у своїй душі. Зосередьтесь на Моїй любові, що завжди живе у вашій душі. Спілкуйтеся зі Мною за її допомогою. Я завжди готовий бути з вами. Відкрийтеся для всього, що Я вам посилаю. Відкладіть всі турботи свого розуму і зосередьтеся лише на Мені. Бог став людиною для вас, маленькі. Я – Той, Хто дарує вашому серцю відпочинок і радість. Я – справжній Спаситель цього світу. Прийшов на цю землю спасти кожного з вас.

Посланець: Дорогий Ісусе, перед Твоїм іменем кожен має приклонитися. Ти святий, Ти прекрасний, Ти ідеальний. Ти – Спаситель світу. Ти випрямляєш всі шляхи. Ти насичуєш наші потреби, хоча деякі ніколи не схиляються перед Тобою. Вони схиляються перед земними речами. Вони роблять їх своїми богами і прославляють їх у своїх серцях. Їхні серця стали кам'яними і вони нічого не знають про Того, Хто створив їх і чекає на них. Вони просто розвертаються і йдуть геть, а потім шукають, так, шукають, що ж може втишити біль у їхній душі. Вони метушаться і наче голодні собаки ніколи не можуть насититися, але ніколи не повертають свої черстві серця до Бога.

Ісус: Тобі здається, що твої всі намагання марні. Ти ведеш війну із сатаною та його брехнею. Твоя битва важка. Ти монотонно піднімаєшся до гори, але всі твої зусилля та молитви не марні. Я бачу твою працю і вона дуже впливає на голодні душі. Без тебе вони залишися у повній темряві. Не давай своїй свічці погаснути. Ти можеш заплати для Мене вогонь, і не хвилюватись за результати. Ти маєш бути зосередженою на Мені. Не хвилюйся за результати. Ти проводиш своє життя у служінні Мені і це дуже Мені приємно. Продовжуй, хоч ти і не бачиш наслідків. Запевняю, ти до дуже багатьох достукалася своїм життям.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
3 листопада 1993 р (4:15 ранку) Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1204 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, молитви, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]