№ 90. Намагайтеся бути святими, діти Мої - 2 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
18.04.2024
06:18
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 2 » № 90. Намагайтеся бути святими, діти Мої
20:50
№ 90. Намагайтеся бути святими, діти Мої

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

.

№ 90. Намагайтеся бути святими, діти Мої

Ісус: Я дуже вас люблю. Я радий бути з вами. Я – Шлях, Правда і Життя. Ніхто не приходить до Отця, як через Мене. Я дарую тобі Своє життя.  

Посланець: О, Ісусе, допоможи мені виконувати волю Твою. Я люблю Тебе, Боже, Ти такий величний. Алілуя. Слава Тобі Отець, Син і Дух Святий. Слава Імені Твоєму навіки!

Ісус: від кого ти тікаєш? Куди ти йдеш? Я – Той, Хто дає тобі сил, наче мотор. Я приходжу до вас вночі, у ваші заклопотані життя. Більшість надто зайняті, щоб прийти до Мене. Я оплакую їхнє життя. Якби вони лише могли побачити цілісну картину, але у них є свобода волі. Що люди роблять зі свободою! Я міг би в будь-яку секунду її увірвати, і вони знали б тоді, що краще виправити свої стежки. Що доброго в любові, якщо її не можна віддати вільно. Я даю її вам, щоб ви могли жити. І життя, яке Я вам дав – це Син Мій.

Посланець: Слава Отцю, Сину і Святому Духові!

Ісус: Я до тебе приходжу і тебе зцілюю. Як ти можеш відділити Мене від Отця? Ми – одне. Ти хочеш бачити кожного акуратно відділеним. Коли Я дію, Отець та Дух Святий діють разом зі Мною, бо Ми є Бог. Ми всі троє любимо тебе так сильно. Ми всі любили, коли Я помирав на хресті. Отець дав вам Свого Єдиного Сина від любові до вас. Я, Ісус, помер жахливою смертю. Дух Святий теж був там. Ми є Бог. Як ти можеш розділити Нас? Ти можеш спробувати, але Ми невіддільні.  Ми – Бог: Отець, Син, Дух Святий. Це незрозуміло, тобі, маленька, ти ще не можеш цього зрозуміти.

Я – Ісус, Син Бога Живого. Ти питаєш, чи Я тут, з тобою, у ванній кімнаті цього готелю? Так, якщо ти пишеш тут, бо твої діти сплять у кімнаті, а Я прийшов до ванни. Ось чому кожне місце – святе, бо Я приходжу туди, де ти є. не йди до неосвячених місць, тому, що Я йду з тобою. Ви несете Мене у своїх серцях. Якщо ви не почуваєтеся комфортно там, де люди грішать, не йдіть туди, бо Я є у вашому серці. Ви маєте лишатися святими в будь-яку мить. Вас не буде вихідних, щоб потакати собі. Ви маєте лишатися завжди святими у Мені, як Мої маленькі святі. Намагайтеся бути святими, діти Мої. У прославлінні  Мене, ви також можете стати святими. Ви самі відмовляєте собі у святості. Я хочу закликати кожного з вас до святості. Як ви можете себе скомпрометувати? Лише трішечки – і світ перемагає вас. Присвятіть своє серце Мені. Будьте щомиті уважними. Я з вами весь час і Я говорю до вас. Ви не слухаєте. Ви думаєте: "Він не говорив би зі мною". Так, Я говорю. Це ви тримаєтеся від Мене на відстані. Ви відкриваєте свої серця лише трішечки і тримаєтеся за світ лише трішечки. Підкоріться. Дозвольте Мені працювати у вас. Я зроблю вас своїми святими. Ви всі обрані для такої місії. Ви відмовляєтеся і йдете назад, до світу. Я кличу, а ви Мені віддаєтеся лише певною мірою, як лінійкою відміряєте. Ви кажете: "Ось скільки, Господи, і все". Тоді ви знову біжите до світу. Він – суха, мертва пустеля. Він існує сам для себе. Він нічого так просто не віддає. Світ скупий. Він нічого не віддає з любові. Люди у світі люблять вас зі Мною в серцях, але сам світ тримається осторонь і не дає, коли Я прошу. Більшість хоче віддавати і отримувати порівну, їхні серця черстві, багато хто з них вибудував великі кам'яні стіни навколо сердець, щоб ніякий злодій не пробрався і не вкрав їхню любов. вони охороняють свої серця, наче банк вночі. Любов не є любов'ю, якщо ти її не віддаєш. Охороняти своє серце – значить охороняти свою любов, а кому потрібна любов, яку охороняють і відміряють, наче гроші в банку?

Стережіть свої серця від тих, хто шукає рівної відплати за малесенький шматочок любові. Той, хто справді любить, віддає і ніколи нічого не просить взамін. Справді любить той, хто не вимагає, щоб було лише так, як він хоче, а просто віддає любов іншим. Любить по справжньому той, хто заради спасіння інших віддає своє життя. Я люблю по справжньому. Моє серце ніколи не охороняється. Воно сяє і палає від любові до вас. Я віддаю Свою любов безкоштовно. Я віддаю її вільно 24 години на добу. Я уважний до вас, чекаю, коли ви Мене покличете. Я люблю всіх так сильно! Я люблю всіх, навіть тих, хто у гріху. Я люблю їх так сильно, незважаючи на їх чорні гріхи. Я ніколи не вимірюю вашу любов, а потім вирішую, скільки дати вам Своєї. Я Бог, люблю вас такими, якими ви є. Я люблю вас у будь-якому випадку. Я прощаю вам усі ваші гріхи. Я люблю вас у хороші часи і погані. У ваших найглибших гріхах Я є з вами і все ще люблю вас. Я ненавиджу ваші гріхи, але люблю вас. Ви – творіння Мого Отця. Ви – Мій храм. Ви пішли від Мене, але Я не залишаю вас.

Моя любов необмежена умовами. Вона завжди з вами. Моє серце справжнє і горить любов'ю до вас. Якщо ви бачите Мене таким, ви знаєте істинного Ісуса. Я спостерігаю за вами і випромінюю любов з Мого прекрасного Серця. Я – Всемогутній і палаю любов'ю до вас. Ти віриш Мені, Моя маленька дівчинко? Дивись на Мій образ. Дивись на Моє сяйво любові до тебе. Якби ти усвідомила, наскільки вона сильна, це тебе шокувало б. Як Мені пояснити тобі? Прийди до Мене, маленька. Я чекаю на тебе день і ніч. Моя любов завжди біля тебе у найтяжчі часи. Я можу огорнути вас Своєю любов'ю. Але ви тримаєтеся від Мене осторонь, коли найбільше Мене потребуєте.

Я тут. Вас немає. Диявол каже вам, що Бог не хоче бути з вами, коли ви у гріху. Але саме тоді, Я найголосніше кличу вас. Прийдіть до Мене, всі стомлені та обтяжені, і Я подарую вам відпочинок. Не такий, який світ пропонує, але який лише Я можу дати.

Я пишу ці послання, а диявол каже: "У тебе ніколи не було справжньої любові", і ти віриш йому? Якби ж Я міг пояснити тобі! Я спостерігаю за тобою з такою любов'ю, маленька. Ти кажеш що ти погана, а Я вважаю тебе прекрасною. Я люблю тебе такою, якою ти є, з усіма недоліками. Як мати, що любить всіх своїх дітей однаково, коли вони добре поводяться і коли погано. А мати бачить їхню красу і все одно любить їх. Я бачу твою красу. Я бачу, що ти є творінням Отця. Я бачу все добро, яке ти чиниш. Я бачу тебе маленьким дитям, не завжди слухняним, не безгрішним, але Я тебе все одно люблю. Я думаю, що ти мила, і люблю тебе.

О, маленька, як же Я люблю тебе. Ніколи не думай, що ніхто тебе не любив. Я любив тебе до смерті. Я чекаю з розпростертими обіймами. Це ти цього не відчуваєш, ти не віриш. Повір Мені. Я люблю тебе так, як ніхто на землі не міг би. Я – Бог, Я могутній. Я створив тебе і все на цій землі. Я люблю тебе цією силою. Це та ж сама сила, якою Я створив все на цій землі. І людей на ній. Моя любов така палка. Сила. Любов. Відкрийся, дитя. Відчуй це. Це ти закриваєшся і плачеш, що ніхто тебе не любить. Ти не знаєш Моєї любові, інакше б ти ніколи такого не казала. Я ділюсь з тобою Своєю любов'ю, а ти віддаєш її іншим. Відкрийся. Проси у Мене допомоги, щоб звільнити твоє серце. Прийми Мою любов, особливо в Євхаристії. О, Моя любов така сильна.

Перечитуй цей лист і відкрий своє серце. Проси допомоги. Я люблю тебе, маленька. Сила. Любов. Ти шукаєш не там. Це не жарт. Це правда, і Я тут щомиті, а не лише іноді. Я завжди з тобою 24 години на добу. Прийди, відкрийся настіж і дозволь Мені проникнути у твою душу і твоє серце, Своєю любов'ю!

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
12 грудня 1993 р. (2:40 ранку) Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 727 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]