№ 43. Ніколи не зачиняй своє серце - 2 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
12:53
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 2 » № 43. Ніколи не зачиняй своє серце
20:48
№ 43. Ніколи не зачиняй своє серце

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 43. Ніколи не зачиняй своє серце

Ісус: Увійди у Мою присутність та прийди до Мене не пригніченою, а такою, ніби ти зустрічаєш короля. Ти б прибігла з таким охочим серцем! Я – Бог. Я дійсно присутній для тебе. Прийди із серцем, повним захоплення та прагнень. Прийди до Мене і знай: Господь чекає, щоб бути з тобою. Звільни свій розум від страху та сумнівів і дозволь Мені виконувати Мою роботу в тобі. Я – добрий пастир. Я знаю Моїх і вони ідуть за Мною. Іди за Мною, бо більше нічого не має значення.

Те, що ти тут пишеш, не залежить від тебе. Я наповнюю тебе і ти пізнаєш, що все, що Я кажу, походить від Мене, єдиного справжнього прославленого Бога. Вам шана, Мої маленькі, бо ви створені трохи меншими за ангелів. Ваша Мати – Марія. Ваш Отець – Бог. Відкрийте свої серця для Моїх слів, щоби Я міг працювати у ваших серцях. Ваші серця – Мої інструменти, через які Я достукаюся до ваших ближніх. Я працюю у твоєму серці, коли люблю твоїх ближніх через тебе. Не закривай своє серце, навіть на мить. Відклади сумніви та страх подалі. Довіряй повністю Моєму Священному Серцю. Я – Той, Хто з тобою завжди, завжди біля тебе, ловить тебе, коли ти падаєш, охороняє тебе, а ти сумніваєшся в Мені. Ти відходиш далеко від Мене. Ти хочеш побігти до світу, шукати там захисту. Біжи в Мої відкриті обійми, дозволь Мені пригорнути тебе, відчуй Мою безпеку. Моя безпека не така, яку дає світ. Я Сам – безпека і ти про це знаєш, коли відкриваєшся Мені. Сатана намагатиметься різними способами закрити тебе від Мене, змусити тебе сумніватися. Ти маєш просити у Мене сили. Проси Мене забрати завісу із твоїх очей, аби ти бачила все, що Я хочу тобі показати.

Я показую тобі Моє серце, що палає вогнем, тепле і пломеніюче. Я покажу тобі це серце і ти відчуєш жар, наче від відкритого вогнища. Серце – Моя любов. Будьте від цього серця, діти Мої. Ось де ви вчитесь пізнавати Мене. Нехай двері вашого серця не зачиняються переді Мною. Будьте завжди готові до всього, що Я вам посилаю на шляху.

Я приходжу у твоє серце і наповнюю тебе Своїми дарами. Я зцілюю тебе. У твоїх грудях вогонь любові Христа, і ти припиняєш сумніватись, бо таке єднання було істинними та правдивим.

Серце Ісуса випромінює силу і світло. Воно горить для тебе щодня у Євхаристії. Він приходить до тебе як наречений, що чекає на наречену, і дарує тобі Свою любов. Будь готова до цієї події. Очікуй її з великою охотою. Відкрийся і будь наче наречена. Бери все, що Він дає, і не відвертайся. Наповнись Його дарами і Його радістю, яку лише Він може дати.

О, якби ти тільки знала хоч трохи, що Я приготував для тебе! Звуки сурм і всю славу ти пізнаєш у призначену годину. Я заберу тебе у Своє прославлене царство, і твій біль відійде. Твій розум не може навіть уявити, що ти переживеш. Довіряйте Мені, маленькі. Моя любов нескінченна. Вона ніколи не охолоне. Вона стає лише палкішою, коли ми в ній ростемо. Чи відкладеш ти всі речі цього світу і прийдеш до Мене? Відпусти себе. Відпусти всі сумніви. Вибери Мене своїм Спасителем і не впускай до голови розмов, які не дозволяють твоїй довірі рости. Знай, що Я – твоя правда, єдиний, справжній славний Господь, Який тебе любить і ніколи тебе не покине. Не сумнівайся у Мені, навіть трошечки. Ти – Моє дитя. Будь немовлям. Дозволь Мені колихати тебе в Моїх обіймах, і ти відчуєш що Я справді тут, з тобою. Твої страхи та сумніви підуть, як злодій вночі, і мир вкриє тебе теплою ковдрою, ти наповнишся Мною, твоїм єдиним, справжнім прекрасним Спасителем. Я тебе люблю. Алілуя, Аліуя.

Довіряй Мені, дитино. Твій розум може збожеволіти. Відкрийся Мені і довіряй. Ти не бачиш, що сатана прагне зупинити тебе, він не хоче, щоб ти отримала ці послання. Такі послання любові та втіхи! Якщо дозволиш йому вплинути на себе, він тебе зупинить. Не дозволяй йому себе обдурити. Він – великий брехун. Він хоче, щоб ти перечепилась, впала, хоче украсти у тебе твою святість і навернути на свої неправильні шляхи. Ти, дитя, сильна в Мені. Я потребую твоєї праці. Тяжко роздумувати, шукати доказів, не довіряти Мені повністю – це йде від нього. Наступи на його голову. Не сумнівайся. Молись за Мою силу. Відкрий своє серце Мені та Моїй любові – немає більше місця навіть краплині сумнів. Я справді тут, говорю з тобою, маленька. Думай про Мої муки та смерть. Я любив тебе. Я досі так само сильно люблю тебе. Моє серце палає вогнем любові до тебе. Ти навіть нездатна спробувати уявити собі, скільки любові Я маю до тебе. Просто відкрийся до всього, що Я тобі посилаю, і вижени подалі свої сумніви. Такий подвиг допомагає тобі розвивати свою довіру до Мене. Крок за кроком ти піднімаєшся по сходах в щоразу стаєш все ближчою до більшої довіри в Мене. Кожен маленький крок рахується. Піднімайся моїми сходами щодня. Мільйони разів на день ти можеш або хвилюватися, або довіряти. Ти вибираєш, довіряти чи ні. Як ти можеш недовіряти після всього того, що Я зробив, аби довести Мою любов до тебе? Зосередься на Моїх стражданнях, на Моїх ранах, на Моїй любові, на Мені, дитино. Прийди і дозволь Мені втішити тебе. Розслабся в Моїх обіймах. "Вони прийшли, і подарований їм був Його мир і любов глибоко в їх душах".

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
2 листопада 1993 р (04:00 ранку)     Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1184 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Джублик, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]