№ 74. Молись і бався зі своїми дітьми - 1 Листопада 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
22:59
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Листопад » 1 » № 74. Молись і бався зі своїми дітьми
21:18
№ 74. Молись і бався зі своїми дітьми

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 74. Молись і бався зі своїми дітьми

Ісус: Слухайся Мене і чини Мою волю. Коли Я говорю, Я маю на те свою причину. Ви – Мої маленькі і Я втішаю вас і чекаю на вас.

Пам'ятай, що сатана хоче, щоб ти перечепилася і впала, засохла. Він підкрадається, наче злодій серед ночі.

Прийди до Мене і спостерігай разом зі Мною. Навчись відпускати заради любові до Мене. Алілуя, Алілуя, слава Богу. Прийдіть і йдіть за Мною, маленькі, бо Моя ноша легка, а честь – надзвичайна.

Я – Омега, Я – все, чого ти потребуєш. Ти приходиш до Мене у своїх випробовуваннях і в радості. Я люблю тебе, коли ти стривожена. Моя любов не змінюється, Я не полишаю тебе, коли найбільше потрібний. Я знаю, що ти слабка і падаєш. Ти хочеш чинити Мою волю, а інші не дають тобі проводити час із дітьми. Нехай це буде тобі уроком. Віддай усі твої турботи Мені. Ти маєш знайти час щодня, щоб присвятити своїм дітям у молитві та грі. Це наступне твоє завдання після поклоніння. В ці години віддавай їм Мою енергію та Мою любов. нічого так не приносить користі твоїм дітям, як час на одинці з ними. Для дитини так важливо, щоб батьки з ними грались і молились.

Інші в цьому світі можуть знайти когось іншого. Я дав тобі цих дітей, вони тобі найближче. Дітей потрібно цінувати. Вони такі дорогі для Мене. Коли ти проводиш час із родиною, Мені це дуже приємно. Якщо ти надто часто присвячуєш себе іншим, але не знаходиш часу для родини це тебе розділяє. Слухай цього вчення. Сатана хоче розділити тебе. І знає, що цей час – генератор для розуміння та любові у сім'ї, то ж він намагається все зруйнувати, посилає до тебе різних людей. Час на одинці вдома разом у молитві та грі – це потреба кожної щасливої та дружної родини! Скажи іншим, що ти зайнята і працюєш для Мене. Це Моє завдання тобі. Моя робота для тебе. Якби ти була вчителькою, ти б мусіла приходити на кожний урок. Твоя праця для Мене – бути з дітьми. Все решта не має значення. Це твоє завдання, ти мусиш приходити на свою роботу, але не приходиш, коли Я тебе кличу. Я – твій начальник. Я хочу, щоб ти проводила цей час наодинці з моїми діточками щодня. Це твоя робота. Це генератор сили для сім'ї. вона має бути дружною та сильною, щоб протистояти цьому хворому світові. Твого сина немає вдома шість годин на добу. Він потребує такого відновлення. Твоя донька також хоче бути поруч із тобою – це для неї найважливіше.

Я – Ісус, Син Бога Живого. Я перебуваю у твоєму серці. Твоя робота – бути найперше зі Мною, а потім з дітьми. Вони – діти. Решта дорослих можуть знайти інші способи задовольнити свої потреби. Вони можуть прийти до Мене і прочитати ці листи. Це Мої слова. Твоя професія – бути матір'ю. Марія – ідеал для всіх матерів. Подивись, яка вона близька зі своїм Сином. Дуже близька. Це приклад для тебе. Рівняйся завжди на нього. Це твоя робота, твій час та молитва наодинці з дітьми.

Сатана прагне розділення. Стережись його хитрощів. Вовк одягає овечу шкіру. Бережись, він приходить як злодій серед ночі. Тобі добре, але пізніше, за мить ти вже в хаосі. Це сатана. Він недобрий. Він хоче наших душ і сердець. Він хоче, щоб ви зачерствіли та втратили грунт під ногами. Він використовує все та всіх щоб вас розділити: людей, телефони, телебачення. Він може навіть скористатися молитовною зустріччю, щоб розділити вас, якби ви краще поводились поза нею, вдома. Коли ви разом, говоріть про Мене. Твоя донька має багато чого розповісти як і син. Найбільший подарунок, який ти можеш зробити дитині – це важливість Мене для них. Я – найголовніший у їхньому житті. Якщо Я такий цінний, Я мушу бути головною темою для розмови. Твій син думав про Ісуса, який несе дерево. Це прекрасно. Твоя донька має багато чого сказати, їй треба цим поділитися з вами обома. Щодня читай своїм дітям Мої послання. Це Моє завдання для тебе. Стався до цієї роботи так, ніби тобі за неї платять. Я тобі плачу, і це найцінніша плата!

Я люблю сім'ю, Я хочу, щоб вона залишалася сильною. Люблю своїх дітей. Вони дорогі для Мене. Вони – спадкоємці Мого царства, але його можна завоювати лише молитвою та жертовністю, пізнанням Мене. Поділись моїм життям і життям святих зі своїми дітьми. Я Ісус, Я зцілю ваші рани та відпущу вас назад, гратися. Грайтеся. Поширюйте Моє послання любові. Сатана послав би тебе з фронту і зараз тебе атакує. Безпека – у сильній сім'ї. зміцни свої стіни спільною молитвою і грою. Знайди час для своїх дітей. Мій час – не твій. Я позичаю його для моєї роботи. Твоє завдання – бути з дітьми.

Уважно слухай Мої накази для тебе. Це – Моя воля! Роби так, як Я кажу. Ти хочеш виконувати Мою волю. Тоді роби це! Не питай, і Я скажу тобі, а тоді вже роби, що забажаєш. О, ця впертість Моїх дітей! І в той же час ви кажете: "Хочу виконувати Божу волю". Моя воля – щоб ви повернулися до Бога. Зробіть Його першим у своєму житті. Проводьте час зі Мною наодинці. Тоді ви виконуєте Мою волю і все решту саме вирішиться.

О, улюблені діти Мого Отця. Я так вас люблю. Слухайте і вислуховуйте Мої накази: Літургія, причастя, прослава, сім'я. моліться разом. Я цього від вас хочу.

Алілуя. Бог промовив, а ви прислухайтесь до Його заклику. Його заклик готує ваші серця до Різдва, яке Я приходом Ісусом у ваші серця. Ваші діти – найдорожчі. Подарунки та заклопотаність – не від Бога. Це торгівля, що вас розділяє. Вечірки не принесуть жодного задоволення, якщо ви полишите свою малечу, посадите їх перед телевізором, чи віддасте їх няньці. Діти – Божий дар на цій землі. Усвідомте всю цінність, яку вони мають для вас і для Мене.

Посланець:  Алілуя. Славте Господа. Я приймаю христи, які Ти мені присилаєш, бо тільки Ти знаєш, що мені потрібно.  

 

Господня блакитна книга.
Настанови, що піднесуть ваш дух.
30 листопада 1993 р. Ріта Рінг.

На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 609 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Різдов, Закарпаття, Джублик, коляди, Господня блакитна книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]