№ 35. Я хочу твоєї повної довіри - 26 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Четвер
28.03.2024
22:31
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 26 » № 35. Я хочу твоєї повної довіри
20:41
№ 35. Я хочу твоєї повної довіри

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 35. Я хочу твоєї повної довіри

Ісус: Моє дороге дитя, коли ж ти повіриш Мені? Ти переповнена сумнівами та страхом. Ти ж знаєш, що сумніви та страх походять від диявола, але він розставляє свої пастки і ти відразу в них потрапляєш. Я уже розповідав тобі про сумніви і страх. Вони – як вороги у війні. Ти маєш боротися з кожним, щомиті, щодня. Борись і досягни перемоги. Я хочу твоєї повної довіри. Віддай своє життя Мені. Твої хвилювання марні. Вони нічого не змінять. Вони лише пригнічують тебе і вкидають у смуту. Я – Бог. І Я наказую сатані, що приходить до тебе із сумнівами і страхом, піти геть.

Поклади своє серце біля Моїх ніг. Дозволь Мені накрити тебе захисним покровом. Він відкидатиме від тебе всі сили зла, що рвуться до тебе. Твоє серце має бути повністю готовим для Мене. Тебе більше не відволікатимуть диявольські тактики. Він хоче, щоб ти завжди була сумна. Тоді він може працювати в тобі. Омийся Моїм світлом, Моєю силою, моєю присутністю. Ти захищена, і Я перебуваю в тобі особливим чином. Тебе захищають ангели. Ти поглинута полум'ям Моєї любові. Важко втекти, коли ти  в його кігтях. Але ти мусиш вирватися і впустити в себе силу Моєї любові. Тоді ти будеш бігти і не втомишся. Ти летітимеш на орлиних крилах і працюватимеш для Мене з усмішкою, відчуваючи присутність Христа. У твоїх очах інші будуть бачити Мою роботу. Твої очі мають відображати Мою присутність. Це стається лише тоді, коли ти, відпускаєш свої негативні думки. Важко бути щасливою, коли лихий мучить тебе. Ти лише можеш відпустити все, і не дати йому ніяких шансів. Відішли його назад, і він піде так швидко, як і прийшов. Він приходить нізвідки і приносить біль. Він хапає тебе сильними лапами, його хватка паралізує. Зроби найважче. Розпізнай його присутність і відішли сатану назад до пекла. Він піде так швидко, як і з'явився, якщо ти прикличеш Ісуса.

Пиши для Мене. Я хочу, щоб ти відчувала Мою присутність у своєму серці. Я хочу щоб ти пізнала Мою безмежну любов. чому ти хвилюєшся, якщо Я тут і Я є Бог? Я – Бог і люблю тебе такою сильною любов'ю. зосередься на Моїй любові. Зосередься на Мені, на Моєму обличчі. Будь безкорисливою. Зосередься на Моєму стражданні – все, що Я перетерпів – від любові до тебе. Кожен день проводь трохи часу, роздумуючи про Мої страждання та муки. Це полегшить твою щоденну роботу. Ти зрозумієш, як Я страждав, яка велика Моя любов до тебе. Опустись на коліна і думай про Мої муки. Я тебе люблю.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
26 жовтня .1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1127 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]