№ 32. Споглядай сяйво Мого обличчя - 23 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
00:33
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 23 » № 32. Споглядай сяйво Мого обличчя
20:39
№ 32. Споглядай сяйво Мого обличчя

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 32. Споглядай сяйво Мого обличчя

Ісус: Дороге Моє дитя. Я приходжу до тебе як найяскравіше світло, як світло, що сяє в найглибшій темряві. Я приходжу з вогнем у очах і серці. Це вогонь любові до тебе. Якби ти про це знала, ти б щомиті бачила Моє сяюче обличчя. Просто приходь до Мене і будь поруч. Довго-довго, наодинці зі Мною не відволікаючись ні на що. Ти бачиш вогонь в Моїх очах? Вони палають. Моє серце у вогні. Завжди пам’ятай цей образ. Моє обличчя сяє. Воно не  схоже ні на що, що ти коли-небудь бачила. Моя присутність випромінює енергію. І коли ти згадуєш цей образ, Я проникаю у твою свідомість. Моє обличчя сяє і Я випромінюю енергію. Це сила, дитя. Коли ти згадуєш цей образ, ти отримуєш моментальний заряд енергії. Я – Бог усіх людей. Я – Той, Хто створив усі світи і людей у них. Моя сила – це промені світла. Воно безкінечне. Воно тільки в Мені. Нічого більше на світі не має такої міці. Споглядай Моє світло. Сяйво із Моїх очей. Споглядай Мене у вогні любові до тебе. Відчуй всю повноту у твоєму серці. Відчуй Мене.

Посланець: Чим більше я цілую землю, тим більше мене вражає Твоя величність, тим більше живим Ти є для мене, бо це – справжня реальність. Мені потрібно зосередитися на Тобі, всій Твоїй силі, сяйві та величі, щоб проникнутися благоговінням від однієї думки про Тебе. Ці Твої образи не передають Тебе достатньо правдиво. Ти – сила, благоговіння і велич. Якби я побачила Твій справжній образ, я б не змогла його втримати в уяві, бо він був би надзвичайним.

Ісус: Будьте як голос волаючого в пустелі. Приготуйте у своїх серцях місце для Нього. Будьте святими і безкорисливими. Будьте справжніми у всьому, до чого вас спонукають внутрішні поривання. Дослухайтеся із відкритим серцем і дозвольте Мені вести вас по дорозі до Мене. Я відкрию вам Свою волю, коли ви будете готові її почути. Але ви мусите зберігати тишу. Ви маєте бути спокійними і терпляче чекати. Я не роблю щось саме тоді, коли ви вважаєте, що час прийшов. Я один знаю коли насправді приходить потрібний момент. Він може настати навіть тоді, коли ви найменше цього хочете, але це частина Мого плану. Я хочу, щоб ви слухалися Мене у всьому. Чи готові ви відмовитися від самих себе, прийти і чекати разом зі Мною? Чи готові ви відмовитися від своєї волі на користь Моєї? Якщо ви слухатимете, ви дізнаєтеся все, що вам потрібно знати. Я – ваш Бог. Я відкриваю Свої шляхи вам. Прийдіть і будьте зі Мною. Будьте відкритими, наче двері. Ви не знаєте що крізь них пройде, але ніколи їх не зачиняєте. Прийміть всі благословення та страждання, як маленькі діти, які беруть усе, що їм дають батьки. Відкрийте своє серце, Я наповню вас неймовірними втіхами, але ви мусите бути готові до всього, що Я можу дати. Це єдиний шлях до Мого Серця. Моє Серце повне сили та любові. Скажіть "Так" всьому, що Я даю вам. Відкрийте своє серце і скажіть: "Боже, нехай буде Твоя Воля".

Посланець: Діяти в Господнє Ім'я – це наче мати дитину.  Найкраще все спрацьовує, якщо ми чекаємо на той час, який Він нам визначив. Людина хоче все контролювати. Людина хоче переживати. Людина хоче, щоб все було по її велінню. Але спрацьовує все лише тоді, коли ми чекаємо на Нього – тоді все виходить на краще.

Ісус: Чекай на Мене, дитя Моє, і Я задовольню прохання твого серця – не прохання від світу цього, але ті, що найкраще для тебе у час, який Я Сам обрав. Моя воля – це робити все у Мій час і Моїми шляхами. Ти маєш чекати і віддатися Мені, приймати все, що Я дарую тобі, добре та погане, знати, що все буде як найкраще для твоєї душі. Я люблю тебе, маленька. Я посилатиму тобі все із любов'ю. довіряй Мені, віруй. Це єдиний шлях до твого щастя. Довіряй Мені, вір, роби все по Моєму, а не по своєму, будь відкрита до всього, що Я посилаю тобі. Я знаю тебе краще, ніж ти сама. Довірся Мені і дозволь Мені працювати в тобі, і ти проживеш своє життя згідно з моєю волею. Я люблю тебе, маленька.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
23 жовтня .1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

 

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1463 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Закарпаття, Джублик, Господня книга | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]