№ 29. Прийди до джерела життя - 20 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Субота
20.04.2024
17:00
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи вартує цей сайт Вашої допомоги
Всього відповідей: 150
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 20 » № 29. Прийди до джерела життя
21:45
№ 29. Прийди до джерела життя

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 29. Прийди до джерела життя

Ісус: Ти, Моє дитя, робиш все, як слід. Ти думаєш, що мусиш робити все сама. Просто дозволь всьому йти своїм звичаєм. Я все зроблю за тебе. Моя милість у твоєму серці живить наші стосунки. Тобі не треба над цим працювати. Я кажу тобі, що робити. Я говорю до тебе. Я розповідаю тобі про себе. Ти жадаєш пізнавати Мене глибше, бо любиш Мене. Я насичу тебе. Ти не маєш про це турбуватися. Я відкрию тобі таке, що ти ніколи не знайдеш в мільйонах книжок за мільйони років. Я можу тобі розповісти це просто зараз. Ти не контролюєш нічого. Я кажу тобі все, що ти маєш знати. Не почувайся пригніченою, довіряй Мені повністю.

Посланець: Дорогий Ісусе, будь-ласка, пиши мені, якщо Ти цього хочеш. Я – порожня посудина, що чекає коли Ти її наповниш Святим Духом. Я – Твоє дитя. Ти – мій Отець. Дорогий Отче, будь-ласка, навчи мене виконувати Твою волю. Я чекаю, як дитина, Твоїх настанов. Я чекаю на Тебе: Отче, Сину і Духу Святий. Прийдіть і робіть зі мною все, що хочете. Я Ваша, повністю Ваша. Використовуйте мене, як захочете. Я дарую своє життя Вам.

Ісус: Ти – дитя Мого Отця. Святий Дух веде тебе у твоїх листах. Бог наповнює тебе. Пиши, дитя, так як тобі кажуть. Ми – єдині в Бозі. Ми тут, щоби допомогти тобі. Занурся у Мою присутність і будь спасенна Мною, твоїм прекрасним Спасителем. Я – Бог цього всесвіту. Ти – Моє дороге дитя. Я приходжу, щоб ти могла жити. Живи в Мені і молись до Отця. Я – Ісус, Син Бога Живого. Я чекаю на тебе і хочу, щоб ти була зі Мною. Не сумнівайся в цих листах. Просто пиши так, як Я диктую. Я буду тут з тобою, до кінця світу. Я – Ісус із Назарету. Я Той, Хто був народжений від Марії, щоб ви мали життя вічне.

Я прийшов сюди для вас, тільки для вас. Я прийшов для кожного із вас особисто. Я – особистий Бог. Ви маєте бачити Мене як присутнього тільки для вас, як свого прекрасного нареченого, Спасителя, що є тут тільки для вас. Моє серце болить через байдужість Моїх дітей. Я люблю Моїх дітей так, як ви любите своїх, і Мене ображає їх байдужість до Бога. Вони не знаходять для Мене місце у своєму житті. Мені так боляче, бо Я – милостивий Господь, і у Мене є так багато дарів для них. Я маю все, що для них потрібно, але вони лишаються байдужими до Мене і живуть так, ніби Мене не існує. Це ранить Моє Святе Серце. Я плачу день і ніч і відчуваю такий же біль, який приходить до вас, коли ваші діти вас забувають. Вони думають, що Я їх покину, хоч Я є завжди з ними. Ти знаєш, що Я маю на увазі, якщо хтось дуже дорогий колись робив тобі боляче. Я їх люблю, вони дорогі діти Мого Отця, але їм геть байдуже до Бога. Який жах – чекати на когось, хто не хоче приходити до тебе, хоча ти так багато для нього зробив. Мені так болить їхня байдужість і вічна заклопотаність. Прийдіть, діточки, прийдіть до дому, туди, де хоче бути ваше серце. Прийдіть до Мене. Дозвольте Мені наповнити вас і загоїти ваші рани. Дозвольте Мені служити вам. Цей світ черствий, людські серця повні ненависті. Я ніжний і добрий, готовий віддавати свою любов щомиті. Світ нездатен нагодувати ваші душі. Я не можу змусити Моїх упертих дітей прийди до Мене. Я дарую їм свободу волі. Я поважаю їхню свободу. Любов не вимагає, щоб було тільки так, як вона хоче. Вона прагне до іншого. Я обдаровую вас. Ви вибираєте Мене, чи відкидаєте Мене, Мої маленькі діточки. Якщо ви проганяєте Мене, ви відмовляєтеся від життя власної душі. Мене це дуже засмучує. Я тужу через таку вашу поведінку.

Я – творець любові і маю все, що потрібно вам знати. Прийдіть до Мене і Я навчу вас найважливішого – як любити! Ви хочете бути щасливими у ваших серцях? Тоді мусите любити Бога і один одного. Я можу навчити вас всього, що вам потрібно знати, але ви маєте прийти до Мене. Любов – ключ до Мене, до кожного з вас, до вічного життя. Любов – ключ до життя. Ви можете любити так, як Я вас навчу. Чи використаєте ви це ключ, щоб відкрити черстві серця, чи будете й далі іти своїми сліпими шляхами? Нічого не подарує вам такого миру в серцях, як любов. любов звільняє вас від ненависті інших. Любов дає все, що вам потрібно. Я вчу любити. Вся любов походить від Мене. Будь-яка любов, що є на цій землі, походить від Мене. Навіщо шукати любов у інших? Прийдіть до першоджерела. Ви отримаєте любов просто від Мене. Вона істинна, вона сильна, вона походить від Творця любові і стане вашою – тільки попросіть. Прийдіть до Мене і Я наповню вас Моєю любов'ю, щоб ви любили один одного так, як Я вас люблю. Ви прийдете?

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.

20 жовтня .1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1207 | Додав: sanator | Теги: Закарпаття, Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]