№ 24. Працюй для Мене - 17 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
Вівторок
16.04.2024
16:25
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 17 » № 24. Працюй для Мене
21:41
№ 24. Працюй для Мене

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 24. Працюй для Мене

Ісус: Я приходжу, а ти відкриваєш двері свого серця. Я заходжу, і ти зцілюєшся. Твоя голодна душа спрагла за тим, що лише Я можу дати. Відкрий двері. Пусти Мене і дай омити твоєю кров'ю. Моя Кров – це Кров спасіння. Нічого у цьому світі не може порівнятися із Моєю Кров'ю. вона тебе очищає і живить. Це твоє все. Приходь і живись. Я маю все необхідне тобі.

Твій час не належить тобі. Я його тобі позичив. Я позичив тобі час, щоб ти працювала для Мене. Це твій день, але це і Мій день щоб працювати в тобі. Ти робиш все правильно. Ти почуваєшся втомленою, змученою і не розумієш, чому так. Моя робота – це справжня праця. Це найважливіша річ, яку ти можеш робити. Ти продовжуєш працювати для Мене і потім дивуєшся, чому ти виснажена. Моя робота важка. Ти продовжуєшся дертися вгору серед світу, який втратив глузд. Люди такі закриті. Світ тягне тебе куди завгодно, тільки не до Мене. І потім ти дивуєшся, звідки це виснаження. Ти молишся годинами і потім говориш ще довше, намагаючись продати Мої товари. Це важка робота. Люди відмовляються від тебе. Вони закриті. Вони не від Мене. Вони всі зайняті своїми нерозумними земними життями. Я сиджу і спостерігаю, а вони всі такі сліпі. Який толк із того, що людина побіжить по дорозі, якщо цей шлях веде не туди. Тримайся, дорога Моя квіточко. Ти працюєш для Мене, і це  так втомило. Це важка робота. Це найкраща робота. Не виснажуй себе розмовами по телефону. Сій Мої зерна і продовжуй роботу. Інші мусять самі Мене шукати. Ти тільки веди їх до води. Ти не мусиш стояти біля них і дивитися чи будуть вони пити, чи ні, і заохочувати їх. Вони мають почути Мої послання і прийти до Мене за хлібом духовним.

Ти не годуєш твоїх ближніх з ложечки. Ти садиш насіння. Вони самі прийдуть до Мене і Я їх нагодую. Тримайся за те, що робиш. Це важка, дуже важка робота. Я даю тобі силу. Кожен день повний справді важкої праці. Ніхто, окрім Мене, не знає, як важко ти щодня працюєш. Ти торкнулася багатьох сердець. Будь щаслива, коли надходить новий день. будь втішена, бо ти – Мій інструмент, за твоєю допомогою Я можу достукатися до багатьох. Знай, що це справжня праця. Ти не можеш не втомитися до кінця дня. Я – твій Бог і Я люблю тебе, Моя маленька. Я з тобою граю на органі під час Літургії. Я люблю музику. Я люблю, коли люди співають. Це така втіха для Мене і Моєї Матері. Співай і грай. Це так звеселяє наші зранені серця. Я люблю, коли Мої діти співають. Я так вас усіх люблю!

Продовжуй поширювати Моє слово і працювати. Ти почуваєш себе втомленою бо це справжня робота, і Я даватиму тобі більше енергії та благословень у всіх твоїх починаннях. Я потребую твоєї праці. Ти набираєшся сили і знову рвешся до роботи. це через Мене! Раптово ти знову оживаєш і дивуєшся що ж трапилося. Дух хоче, але плоть не може, але Я маю силу. Кожна волосина на твоїй голові порахована. Я даю тобі енергію працювати для Мене. О, як Я люблю тебе. Я задоволений твоєю працею. Твоя виснаженість цього вартує. Я викупаю тебе у Моїй любові і ти побіжиш, ти захочеш злетіти в небеса. Я – твоя любов, маленька. Дякую тобі.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.

17 жовтня .1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1247 | Додав: sanator | Теги: Закарпаття, Джублик | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]