№ 23. Я – Той, Хто йде біля тебе - 16 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
19.04.2024
22:30
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи потрібен цей сайт ?
Всього відповідей: 908
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 16 » № 23. Я – Той, Хто йде біля тебе
22:35
№ 23. Я – Той, Хто йде біля тебе

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 23. Я – Той, Хто йде біля тебе

Ісус: Дорога до Мене – шлях хреста. Зосереджуйся на Мені. Молися. Жертвуй і будь зі Мною. Це єдиний шлях. Світ говорить тобі йти і шукати в ньому насолоду. Я кажу, що нічого на цій землі не подарує тобі втіхи. Вона приходить від Мене, і від створених Мною дітей, і від світла, що працює крізь них. Шукати марно насолоду у речах – це шлях до безплідних хвилинних задоволень. Ти маєш шукати все, що має стосунок до Мене. Шукати задоволення будь-де на цій землі окремо від Мене – шукати гріха. Я – Бог. Моє світло і доброта сяють у Моїх дітях. Прийди і будь зі Мною. Розділи Мою любов з іншими. Прийди і збагни, що Мої шляхи не мають стосунку до цього світу. Мої шляхи – лише в Мені. Вони – в інших, хто проводить час зі Мною і наповнюється Мною та відображає Мою присутність і любов у своєму бутті. Нічого більше не рахується. Прийди, прославляй Мене і будь зі Мною. Я такий добрий. Я даю тобі все, чого ти потребуєш. Відпусти свій страх і тривогу. Вони не мають сенсу. Люди не можуть нашкодити тобі. Ти закорінена в Мені. Можна пошкодити твоє листя, чи зламати твої гілки, але вони знову відростуть, бо твоє коріння міцне і надійне, якщо воно – в Мені. Жодна людина не має над тобою ніякої влади, якщо ти тримаєшся за Мене, бо жодна людина не має влади наді Мною. Сатана дістає силу від людей, які дозволяють йому себе використовувати, але ця сила несправжня. Ніхто не може пробратися у твоє серце, у твою суть, бо Я – Всемогутній. Усміхайся, дитино, втома зникла. Ти заряджена і готова до того, що цей світ намагається убити тебе. Не сприяй йому в цій справі. Я – роблю тебе сильною. Я живлю тебе, Я захищаю тебе. Я йду біля тебе, і навіть якщо земля похитнеться і зорі та сонце перестануть сяяти, Я буду постійно біля тебе, даватиму тобі силу, якої ти потребуєш у цьому неспокійному світі. Я тебе так сильно люблю. Зосередься на Моїй любові, не на своєму страхові. Це сатана. Моя любов – сила. Вона завжди є для тебе. Нічого не може зачепити тебе, зараз чи будь-коли. Маленька, не сумнівайся. Ти впускаєш сатану, щоб він спокушав тебе. Проганяй його. Нехай він скрегоче зубами. Ти ніколи більше не віритимеш його кволим напівправдам! Його мета – зупинити тебе. Зосередься на Моїй любові. Твоє коріння постійно в Мені, але ти маєш приходити до Мене і заряджатися інакше він упіймає тебе. Тобі необхідна ця енергія. Лише у храмі її можна знайти. Я – твій Бог і Я люблю тебе, маленька. Пам'ятай це.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
16 жовтня.1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.
Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1629 | Додав: sanator | Теги: Дкз, пісні Джублика, Закарпаття, коляди, колядки, вінчування, Джублик, Новий рік | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]