№ 18. Довірте все Мені - 9 Жовтня 2010 - Календар подій Джублика - Місце об'яви Джублик
П`ятниця
29.03.2024
14:52
Календар подій Джублика
weather.in.ua - погода в Україні - прогноз погоди в Україні на 3 та 5 днів
 

Категорії розділу
Хресна дорога ненародженої дитини. [16]
14 стацій Хресної дороги, присвячені дітям, які не народилися через аборти, проведення яких набирає все більш загрозливі розмахи у всьому світі.
Господня блакитна книга [118]
Настанови, що піднесуть ваш дух. Ріта Рінг. 1993 р.
Стежечка у рай [30]
Травневе богослужіння. о. Данило Бодревич
40 днів Великого посту [29]
Розважання на 40 днів Великого посту
Наслідування Христа [62]
Твір св. Фоми Гемеркена Кемпійського "Наслідування Христа", чи не найбільш читана книга після Святого Письма впродовж багатьох століть.
Покаяння [33]
Проповіді о. Олександра Меня
Духовні роздуми [12]
Духовні роздуми о. Віталія на сайті http://www.rozdum.org.ua
ЯК ЛЮБИТИ ІСУСА ХРИСТА [12]
Св. Альфонс Марія де Лігуорі.
До початку залишилося
Пошук
Наше опитування
Чи будете приймати участь у спільних вервицях "Наживо" (On-Line)
Всього відповідей: 66
Друзі сайту Джублика

ЄВАНГЕЛІЄ
3D інтерактивна книга

ВІЧНА ВЕРВИЧКА
безперервна спільна молитва

Колядує Україна

Санаторій ШАЯН, ШАЯН МРЦ

Туристичний рафтинг
"По ТИСІ разом"

Волонтерська видавнича група

Християнський календар

Молитва - могутній засіб спасіння!

Ukrainian Catholic - Traditionalist

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Джублик в Закарпатті

Календар подій Джублика

Мабуть Ви хочете замовити молитву за своїх близьких чи яку справу. Для цього в обраний Вами день на "календарі подій Джублика",  додайте внизу своє прохання у вигляді коментаря.
Постарайтеся у вказаний час молитися разом із нами, а  також майте на увазі, що
разом з Вами будуть молитися багато людей.
Наші молитви будуть вислухані.

Головна » 2010 » Жовтень » 9 » № 18. Довірте все Мені
19:37
№ 18. Довірте все Мені

Настанови, що піднесуть ваш дух
На початок книги.

№ 18. Довірте все Мені

Ісус: Я – ваш дорогий Ісус і Я дуже близько до вас. Ви можете не бачити Мене, але Я тут. Час, який ви проводите зі Мною, Мені дуже приємний.  Я ваш дорогий Спаситель. Я з вами у всьому, що ви робите.

Кожен твій день проходить так, як Я його запланував, і Я працюю через тебе постійно. Продовжуй приходити і просто бути зі Мною. Завтра мусиш прийти до Мене, бо інакше день мине марно. Заплануй свої справи так, щоб перед службою ти мала трохи вільного часу. Немає причин, щоб не провести зі Мною годину. Нехай все іде своїм шляхом у своєму житті, але проведи годину зі Мною в молитві. Поглянь на це з Моєї точки зору. Нічого з того що ти робиш не має значення, якщо не присвятиш Мені бодай одну годину. Я наповню тебе, і ти станеш вогнем для світу. Сила проходитиме крізь тебе, коли ти наповнена Мною. Моя робота для тебе нескінченна. Довірся Мені і знай, що Я завжди так близько біля тебе. Я роблю так, що цілий день ти працюєш для Мене. Ти говориш, дієш, і вчиш інших з глибини свого єства. Я люблю тебе так сильно і Мені так потрібно, щоб ти працювала для Мене. Будь наодинці зі Мною, це необхідно для тебе. Все решта – у Моїх руках. Люди будуть приходити до тебе і всі проблеми владнаються. Не вирішуй щось самотужки. Кропи святою водою. Носи хрестики і параман. Роби все так, як і раніше, але приходь щодня до Мого храму. Розмовляй зі своїми дітьми. Знайди для них час. Лиш це має значення. Часу так мало. Ви свідчите власними життями про те, ким ви є. Переповнюйтеся Мною, заряджайтеся енергією від Мене. Я буду біля вас, дивитимусь за кожним вашим кроком. Я потребую всіх вас так сильно. Так сильно! Будьте поруч зі Мною, а потім ідіть і виконуйте Мої завдання. Я маю для вас так багато роботи. Але все, що від вас вимагається – це бути, а Я вже працюватиму через вас. Відкиньте все, що вас відволікає. Залиште всі проблеми, будьте вільними для любові, усмішок, слів та свідчень.

Віддайте Мені свої проблеми і будьте вільними. Віддайте все Мені. Не зациклюйтесь ні на чому в думках. Це безплідне, це відволікає вас від Моєї роботи. Я потурбуюсь про всі проблеми а ви усміхайтесь і живіть зі Мною у душі. Я – творець радості. Я приношу вам щастя, і ви несете світло цьому світлові. Я крізь вас можу достукатись до багатьох. Ніколи не будь пригніченою. Завжди гори моїм вогнем. Віддай Мені свій тягар. Звільнись від нього. Я зроблю так, що все вирішиться. Це навчить тебе довіряти Мені і ти на майбутнє станеш сильнішою. Багато хто відпаде від Мене. А ти пізнаєш Мою довіру і любов, бо вчишся зараз. Я – Ісус, твій спаситель, і Я люблю тебе, дитя. Ти б відмовилася від Бога? Година зі Мною – це ключ. Літургія, причастя і увага до дітей. Це Мій наказ – любіть Господа і один одного і Я буду у ваших серцях і ви перебуватимете в Мирі та спокої. Він зробив вас своїми воїнами, але не в мирському розумінні цього слова. Вони стали армією любові, що поширює мир.

Господня блакитна книга.
Настанови що піднесуть ваш дух.
 9 жовтня 1993 р    Ріта Рінг. 
На початок книги.

Категорія: Господня блакитна книга | Переглядів: 1309 | Додав: sanator | Теги: Дкз, Віра, Закарпаття, коляди, молитви, Господня блакитна книга, вінчування, Хресна дорога, Джублик, вітання | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]